perjantai 5. elokuuta 2011

Hemmottele itseäsi!
Tämän kuukauden hemmotteluhoito oli varattu jo alkukesästä. Kuvittelin olevani hyvinkin pienen käsittelyn tarpeessa oltuani heinäkuussa kokonaista joka toinen viikko töissä. Ajoitus ei ehkä mennyt siinä nappiin, mutta hoito oli kyllä kiva. Kuulemma moni stressaantunut käy siinä.

Ensin kylvetettiin jalat ja kietaistiin ne pyyheliinaan. Korituolissa istuen tehtiin intialainen päänhieronta. Se kesti ainakin puoli tuntia, aika pitkään siis. Mieli lähti heti vaeltamaan vapauteen. Välillä vaihdettiin hoitopöydälle jalkahierontaa varten. Kolmen vartin hieronta sai lähes nukahtamaan, niin ihana se oli.  Lopuksi vielä tehtiin jalkanaamio ja kiedottiin kintut pakettiin lämpöpussin alle.

Oli suu messingillä ainakin loppuillan.

You're worth it!


13 kommenttia:

 1. Omaan itseen satsaaminen kannttaa aina ja ehdottomasti! Muistin sen just ja otan tästä suosiolla kopin.

  VastaaPoista
 2. Hemmotteleminen kannattaa aina. Vähän niin kuin lukeminenkin.

  VastaaPoista
 3. Päivi ja Aikku, joku ikäiseni hieroja sanoi käyvänsä koka kuukausi jossakin hoidossa. Se kuulosti tosi hyvältä idealta ja aloin tehdä samoin. Tarvitsin jonkun muun sanomaan se, ei olisi tullut mutten mieleenkään.

  VastaaPoista
 4. Rentouttavia nuo hoidot ovat. Minä jopa renteudun kampaajalla. Pää on alue, jonka hieronta on erittäin rentouttavaa - ainakin minulle.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, kuulostaa aivan liian ihanalta! :)

  VastaaPoista
 6. Sopisi varmaan miehillekin. Minua ei ole edes hierottu, mitä nyt vaimo silloin tällöin sivellyt silleen. Melkein pelottaisi mennä ammattilaisen käsittelyyn, voisi satuttaa.

  iisi

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa taivaalliselle!
  Itsensähemmottelu on kuin laittaisi rahaa säästöön!

  VastaaPoista
 8. Kuinka moni meistä ajatteleekaan, että ei ole ansainnut hemmottelua, mutta kyllä me olemme. Varsinkin, jos siitä maksaa : )

  VastaaPoista
 9. Just´ tällaista pitäisi useammin harrastaa. Tänään kävin/olin kampaajalla ja aah, että sävytyksen lisäksi on hyvä mieli!

  VastaaPoista
 10. Arleena, on nautinto, jos kampaajalla on hyvät kädet. Minun kampaajani osaa leikata ja on muuten kiva, mutta hieroa hän ei osaa. Ehkä siksi siellä on hankittu hierova tuoli:)

  Marika, jossakin vaiheessa vaan tuli tunne, että ei tarvitse enää itse tehdä kaikkea. Ja hemmottelua voi ostaa, jos ei sitä kukaan muu tarjoa.

  Iisi, tämä hoitaja sanoi, että hänellä käy useita miehiä varsinkin tuossa Päästä varpaisiin -hoidossa! Tekee hirveän hyvää hankkia itselleen jotain hoitoa, uskon sen vaikuttavan terveyttä ylläpitävästi.

  Anna, minulla on tuoreessa muistissa lama-ajat, jolloin leikkasin itse koko perheen hiuksetkin, myös omani. Nyt tekisi mieli hoidattaa kynnetkin muualla, mutta sellaisia kynsibaareja ei vielä ole, joihin voisi vain kävellä sisälle tavalliseen käsihoitoon.

  Mayo, nyt kun ei ole enää lapsia kotona, saa käyttää rahaa itseensäkin toisella tavalla. Omissa ajatuksissa meillä on kyllä esteitä. Minä en esimerkiksi ole aiemmin ajatellut, että voisin pesettää ikkunat ulkopuolisella. En kyllä ole pessyt itsekään. Nyt voisin jo harkita.

  VastaaPoista
 11. Rita, pieni piristys ulkonäköön tekee todella terää mielellekin!

  VastaaPoista
 12. Olen aikoini käynyt kerran kasvohoidossa, oli mekaaninen ja aika kovakourainen, joten ei houkuttanut uusiin kokeiluihin.

  Jokin aika sitten ostin Citydealista ultraäänipuhdistuksen, ripsien ja kulmien värjäyksen ja tehohoidon hieronnalla; 30 EUR! Oli aivan ihana 1,5 h; rentuttava ja ihokin näytti virkeämmältä. Taidankin ruveta käyhmään hoidoissa.

  VastaaPoista
 13. Lumo, toisen tekemänä mekaaninen puhdistus sattuu minustakin. Iho kyllä kiittää tehokkaasta hoidosta, olen huomannut. Käyn nykyisin kolmisen kertaa vuodessa kosmetologilla, otan timanttihionnan tai muuta, jolla saa näkyvää tulosta. Ja se hieronta on ihanaa!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...