torstai 23. kesäkuuta 2011

Pinkkiä pionia


Vielä
kun keksin, miten nämä pikkukuvat saisi lähemmäksi toisiaan, niin olisi hyvä. Joskus se onnistuu, nyt ei millään.

Otetaan vastaan vinkkejä.
Loman kunniaksi olen hellinyt itseäni shiatsuhieronnalla ja jalkahoidolla. Jalkahieronta oli tällä kertaa ihanin, mitä olen ikinä saanut. Vanha tuttuni on kouluttautunut monenlaisiin hoitoihin, ja epäilen, että hän paineli aika paljon hyviä pisteitä jalkapohjissani. 

Niinpä tilasin elokuulle 75 minuutin superhoidon  päästä varpaisiin. Siinä annetaan ensin intialainen päähieronta, jatketaan jalkakylvyllä ja pitkällä jalkahieronnalla, ja laitetaan lopuksi jalkanaamio. On kuulemma hyvin kysytty hoito, niin miehet kuin naisetkin käyvät siinä. Yhtä nirvanaa, esimerkiksi loman aloitukseksi.

Lokoisaa juhannusta itsekullekin!13 kommenttia:

 1. Intialainen päähieronta on aivan ihana, vaipuu katharhikseen:) Huono puoli oli että jpuduin istumaan sellaisella reparyhti tuolilla eli eihän siinä voinut kunnolla rentoutua. Ihania pionokuvia ja osaa auttaa kuinka saada lähemmäs, mullakin se aina menee tuurilla. Mun mielestä siinä ei ole mitään logikiikkaa.
  Hyvää juhannusta teillepäin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat pionit!
  Tajusin juuri etten ole käynyt kikkakuvausreissulla varmaan kuukauteen! Ohi mennessä näpsinyt joain rikkaruohoja vain. Täytyypä käydä.

  Html koodilla teen toisinaan taulukon, jonka sijoitan blogiin, jos haluan jotain tiettyihin paikkoihin. Se on ehkäpä ainoa konsti.

  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Kollaasin avulla saa rakennettua sopivan ryhmän.
  Ihanat pionikuvat.

  Kiitos. Leppoisaa juhannusta myös sinne.

  VastaaPoista
 4. Enpä ole minäkään onnistunut pitkään aikaan saamaan rinnakkain pikkukuvia. Olen lakannut yrittämästä. Saamasi hoidot kuullostavat ihanilta. Nauti juhannuksesta!

  VastaaPoista
 5. Eipa ole kukaan koskaan oikeasti hieronut, jota muuan tuttavanainen kovasti kauhisteli. Kaipa sen takia olen asentooni jämähtänyt ja luullut sen olevan luonnollinen epäryhtini. Joskus sattuu, sitten taas ei. Vaikka nuorena olinkin hyvin liikunnallinen, nyt vain vanha kelopuu.

  Iisi

  VastaaPoista
 6. Ihana pinkki pioni kauniisti kuvattuna. Ei onnistu minultakaan edes kahden kuvan rinnakkainasettelu.
  Mukavaa juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Oi miten romanttinen pioni. Oikea unelma.
  Mittumaaria Sinulle!

  VastaaPoista
 8. Hyvinpä lomasi aloitit, hieronnalla!

  Eilen tyytären kanssa isossa ostoskeskuksessa ostoksilla käydessä huilasin sopivasti eteen osuneessa hierontatuolissa. Niitä oli siinä kaksi erilaista. Ensimmäinen tuntui epämiellyttävältä. Toinen oli yllättävän ihana, niin että silmät tahtoivat aivan raukeudesta lopahtaa. Olen aina suhtautunut tuollaisiin koneellisiin hierontoihin epäilyksellä. Nyt tuntui tuollainen humpuukituoli oikein uskottavalta. :)

  Pinkki on niin shik, ihana!

  Leppoisata juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista
 9. Ihania pioneja!
  Leppoisaa keskikesän aikaa!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa juhannuksen aikaa myös Sinulle!

  Itsekin olen pähkäillyt kuvien asettelun kanssa.. enkä ole vielä keksunyt ratkaisua pulmaan...

  VastaaPoista
 11. Henrietta, odotan oikein sitä päänhierontaa, koska se on ensimmäinen kertani.

  Lepis, tuo kertomasi konsti menee ainakin toistaiseksi yli kykyneni, mutta ehkäpä vielä joskus osaan sen. Tässä kuitenkin taidot pikkuhiljaa karttuvat.

  Arleena, kollaasi on tosiaan ainoa tapa saada kuvat varmuudella pysymään paikoillaan;)

  Rva Pioni, olen huomannut, että tarvitsen hoitoa itselleni. Ihan kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kävisin manikyyrissäkin, jos johonkin voisi vain kävellä ovesta sisään eikä varata aikoja.

  Iisi, ei kaikille tietysti hieronta tuokaan samanlaista mielihyvää. Voisit silti yllättää itsesi ja varata kerran vaikka puolihieronnan. Sen jälkeen on kuin uudestisyntynyt, ainakin vähän aikaa.

  Manteli, olen suorastaan hämmästynyt, että muillakin on sama vaikeus kuvien asettelussa. Olin ihan varma, että olen ainoa:)

  Anna, pioni jos mikä, on romanttinen kukka. Jopa niin romanttinen, että kimppu pöydällä on meillä vähän väärässä ympäristössä, tai ainakin huusholli näyttää ankealta pionien taustalla.

  Rita, hierontatuoli on hyvä keksintö. Vakikampaamooni oli hankittu sellaiset pesupaikalle, tai oikeastaan sinne oli rakennettu spa-huone. Olisin toivonut hiustenpesun kestävän ainakin puoli tuntia siinä tuolissa istuessani. Siihen tosiaan voisi nukahtaa.

  Jaana, juhannuksesta tosiaan alkaa keskikesä. Iloa ja nautintoja sinullekin!

  Kati, samat pähkäilyt sielläkin. Toivottavasti joku osaa selvittää meille kaikille, mitä tehdä;)

  Kiitokset juhannustoivotteluista kaikille!

  VastaaPoista
 12. Tässäpä näyttää olevan ohjeistuspostauksen paikka taulukon tekemiseen... Ilmoittelen kunhan pääsen sinne asti. Tämän kesän aikana...

  VastaaPoista
 13. Kiva, Lepis, ihanaa kun joku osaa neuvoa!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...