keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pinkkiä AmsterdamistaTässä tulee yksi pinkki postaus. Ihastuin kovasti värin käyttöön museoalueen puistossa ja sen ympäristössä. 

Amsterdam on hyvin ystävällinen ja vapaamielinen kaupunki. Se on kuulemma myös maailman gay-ystävällisin kaupunki. Huomattavan paljon miespareja siellä näkyikin, mutta toisaalta kuka heistä tietää. Nuorempi poikanikin matkustaa usein kaverinsa Jessen kanssa, ja molemmilla on tyttöystävät kotona. Viime kesänä Milanossa ystävälleni Eevalle ja minulle esiteltiin ensin varovasti valittavaksi kaksoisvuoteella varustettua huonetta, mutta halusimme erilliset sängyt selittäen, ettemme ole naispari, vaan aviomiehet on vaan jätetty kotiin.

A Room With a View
Sinänsä hyvätasoisen Swissôtelin huoneesta avautui näkymä metrin-kaksi  leveälle kujalle, jossa Annie antoi kiinalaista hierontaa.6 kommenttia:

 1. Eksä meni kerran lankomiehen kanssa kylpylään ja heillä oli muutama tenavakin mukana.
  - Päästäänkö perhelipulla, miehet kysyivät.
  - No, mikä ettei, meillä ollaan suvaitsevaisia, vastasi lippuja myymässä ollut nainen.

  VastaaPoista
 2. Kukkia löytyy ihanalla tavalla.
  Noissa jokilaivoissa on varma sti mukava asua ja näyttää olevan oma viherkeidaskin vieressä. Onkohan siellä jokillaivahotelleja ?

  VastaaPoista
 3. Aikku, kylpylän kassalla oli hyvä huumorintaju tai sitten hä oli aidosti vapaamielinen. Luulen että täällä Suomessa nais- ja miesparit joutuvat olemaan aika pinnan alla, sen verran vähän heitä näkee.

  Arleena, Amsterdamissa kukkia oli tosiaan paljon näkyvissä. Siellä kuulemma ei voi mennä kylään viemättä kukkia! Minäkin tykkään saada niitä tuliaisiksi.

  VastaaPoista
 4. Amsterdamissa on tunnelmaa, ainakin tämän postauksen perusteella ;) Jokilaivat ovat aika hassuja, ennen en oikein uskonut, että ihmiset oikeasti niissä asuu. Nyt voisi itsekin kuvitella sellaiseen muuttavansa.

  Kukkaiskaupunki :D

  eikka

  VastaaPoista
 5. Amsterdam on Pink! Siellä voi tapahtua elämää suurempia asioita, iloisia!

  VastaaPoista
 6. Eikka, laiva-asumiseen pitää olla varmasti vähän boheemi luonne. Oma tunnelmansa, sellainen mökkimäinen siinä varmasti on.

  Lepis, luulen että Amsterdamissa ja Köpiksessä ihmisillä ei ole pipo ihan yhtä tiukalla kuin meillä Suomessa. Se näkyy siellä mukavasti.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...