keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Töitä ja telkkaria


Vielä vähän aikaa sitten oli jäitä järvissä, mutta jonakin päivänä ne vaan hävisivät. Nämä kuvat ovat Jyväsjärveltä pääsiäsmaanantailta, kun kävimme siellä kävelyllä lämpimässä auringonpaisteessa.


Tämän viikon olen taas töissä. Vaikka päivät ovat kuluneet mukavissa merkeissä, on pitänyt joka ilta nukahtaa töistä tultua ainakin tunniksi. Loppuilta on mennyt sitten virkatessa ja televisiota katsoessa, pääasiassa tallennuksesta. En saa pakotettua itseäni mihinkään sen kummempaan työpäivän jälkeen.Tänään katsoin Good Will Huntingin. Olin nähnyt  sen vähintään kaksi kertaa aiemminkin, mutta se jaksoi edelleen kiehtoa. Täyttä tavaraa, aitoja ihmisiä, aitoja tilanteita. Voimakkaan elämänmakuinen, aika erikoinen tarina superlahjakkaasta luuseripojasta, jonka elämä muuttuu erikoisen psykologin avulla. Loistavat näyttelijät! 

Erikoisinta on se, että Matt Damon ja Ben Affleck olivat päärooleissa, mutta he olivat myös kirjoittaneet käsikirjoituksen. Saivat pojat vielä Oscarin siitä hyvästä, ja ihan ansaitusti.Olen ruvennut saamaan joka päivä venäjänkielistä ihailijapostia, joten panin sanatarkistuksen taas päälle ainakin vähäksi aikaa.

Sorry, inhoan sitä itsekin, mutta muuta ei oikein voi!

4 kommenttia:

 1. Minulla toimii tuo bloggerin roskapostisuodatus hyvin. Suodattavat roskapostiin, josta poistelen aika ajoin.

  Hienot ja tyynet kuvat.

  VastaaPoista
 2. Enpä olekaan pitkiin aikoihin katsonut Good Williä, voisi ottaa ohjelmistoon. Kunhan kerkeäisi ja jaksaisi innostua..

  VastaaPoista
 3. Houkuttelevia venekuvia, noilla kelpais puksutella Jyväsjärvellä :)

  Ei sitä jaksa iltaisin mitään erityistä, tänään ois ollut Olli Mustosen konsertti vaan ei kerta kaikkiaan irtoa lähtemään sinne työpäivän jälkeen.

  Onneksi kuitenkin kevät ja valoa!

  eikka

  VastaaPoista
 4. Arleena, sinne suodattimeenhan ne munkin venäläispostit menee, mutta kuvittelin, että niitäkin pitäisi estää. Nyt ajattelenkin asian uudelleen...

  Sooloilija, olin oikeasti ihmeissäni, kun elokuva vetäisi heti mukaansa. Etukäteen kuvittelin muistavani sen liian hyvin ennestään. Kyllä se into taas löytyy, ehkä nyt on muuta ajateltavaa.

  Eikka, kaikkea kivaa olis, jos viittis vääntyä. Ensi maanantaina olisi Tanssin päivä, josta yleensä olen pitänyt, jos joku on houkutellut mukaan. Kauhea ponnistus nyt, että viitsisin ihan itse:(

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...