keskiviikko 11. toukokuuta 2011

KesäkelissäNämä kelit saavat uneksimaan lomasta. Vähän höhlä ajatus tietysti, kun olen vapaaviikolla, mutta  ajattelen lomamatkoja. Päivällä kaupungilla kiertely on suorastaan hikistä. Mielellään menisin siis johonkin veden  äärelle, mutta ei kuitenkaan rantalomalle. Garda-järvi muutama vuosi sitten  täytti kaikki odotukset.Ihminen on kyllä outo. Asun järvien keskellä ja  vetten äärelle pääsee pyörällä viidessä minuutissa.  Se ei estä uneksimasta ulkomaista. Tutut maisemat eivät vaan tunnu miltään, kun niitä näkee aina. Gardalla oli niin ihanan erilaista! Vesikin oli kauniimpaa, ja yllättäen puhtaampaakin kuin täällä.Alin kuva on pienenpienestä Limonen kaupungista, jossa kävimme pikkusiskoni Eikan kanssa.

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia unelmien lomakohteesta :)

  VastaaPoista
 2. Kuvista päätellen vaikuttaa ihanalta lomakohteelta, kameran muistikortti täyttyisi tuota pikaa, jos sinne pääsisi.

  VastaaPoista
 3. Ruoho on tunnetusti vihreämpää aidan toisella puolella ;)
  Muttta silti väittäisin, että oma laulujoutsemme on kyhmyjoutsenta kauniimpi - tai ainakin lempeämmän näköinen.

  VastaaPoista
 4. Kati, vihreä ja turkoosi vesi on minusta yksi maailman ihmeistä. Odotan jotain lottovoittoa, että pääsisin joskus Tyynellemerelle:)

  Manteli, Gardaa pikkulaivoilla kierrellessä kameran muistikortti tosiaan täyttyi. Suosittelen lämpimästi, olimme siskon kanssa Malcesinessa.

  Ina, joutsen tuntuu Suomessa vieläkin niin uudelta ja ihmeelliseltä. Yhdeksänkymmentäluvun alussa niitä katseltiin Ruotsin saaristossa laivan kannelta, sen jälkeen vasta alkoivat levitä enemmän meillekin päin.

  VastaaPoista
 5. Kuvia katsellessa mieli halajaa takaisin Gardajärvelle. Olimme muutama kesä sitten Riva del Gardassa, mutta kävimme myös viehättävässä Limonessa.

  Siis että minäkin haikailen Gardalle, vaikka juuri kävimme kävelyllä Kuivasjärven rannoilla ja meri on puolen kilometrin päässä!

  VastaaPoista
 6. Aikku, Riva taisi olla siellä järven pohjoispäässä ihan lähellä Malcesinea. Sikäläiset maisemat olivat kyllä matkan arvoisia. Kesäkuun alussa ei ollut vielä liian kuumaakaan.

  VastaaPoista
 7. Oi, kuinka kauniita kuvia!
  Juu, tekisi jo niin mieli lomailemaan. Toisaalta kotona niin paljon mukavaa tekemistä, että ei malta mihinkään.

  VastaaPoista
 8. Torstain vastaukseni on hävinnyt täältä jonnekin.

  Garda oli minulle pitkään unelmoimani kohde ja se kyllä täytti kaikki odotukset, samoin muistikortin:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...