keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Housut puttooKokeilin huvikseni Picnicin mahdollisuuksia ja muokkasin kuviin vähän särmää. Kehysten väriä vaihtamalla saa kuvasta korostettua värejä. Kivaa leikkiä tämäkin.

Muuten olen vapaapäivänä tarttunut lopultakin ompelukoneeseen, härveliin, johon on ikuinen viha-rakkaussuhde. Omani on häälahja ja siis ikivanha, mutta riittää vaatimattomiin tarpeisiini. Ja hei, toimii sähköllä; ei ole poljettava, kuten isoäidilläni. Nykyään olisikin muuten aika hottia polkea mustaa rautasingeriä!

Korjausta on odottanut yksi kiva valkoinen paita(pusero), joka on aina pönköttänyt kummallisesti mahan kohdalta.  En voi sanoa, että mahakaan olisi litteä, mutta ei sitä sentään tarvitse niin liioitellen kätkeä! Tein eteen pystysauman, josta kavensin reilusti ylimääräistä kangasta pois ja paita istuu nyt hyvin.Sitten otin työn alle kahdet hiekanväriset housut ja yhdet farkut. Tahtovat pudota jalasta ja saa olla vähän väliä nykimässä ylös. Kyse ei ole ikävä kyllä laihtumisesta, vaan housujen mallista. Kaksia olin jo kerran aiemminkin kaventanut vyötäröltä Nyt olen tosin löytänyt merkin, jonka housut istuvat täydellisesti.

Vielä olisi jäljellä vihonviimenen homma eli yksien housujen lyhennys. Se on niin keljua, että kannattaa ensin levätä, tehdä vääräoppiset espressokahvit jauhepusseista ja lukea uutta Gloriaa. Ja muuten sen lehden muotikuvat ovat aina olleet ihan kamalia! Luurangonlaihan mallin päällä roikkuu ihan omituisia, tosin ylellisiä vaatteita ja vielä omituisemmin yhdisteltynä. Ja tämä lehti on sentään aikuisille naisille tarkoitettu.

7 kommenttia:

 1. Gloria on selvästi muuttunut uuden päätoimittajan myötä, mielestäni huonompaan suuntaan. Selaus kerran läpi riittää. Toisaalta saan lehden kaverilta luettavakseni,joten mitä minä tässä valitan. Kateellisena varmaan, kun en ole se tikkulaiha mannekiini kolmensadan euron pusero päällä. Olen normaalipainon ylärajoilla tasapainotteleva pömppövatsa puoleen hintaan ostettu teepaita päällä.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia, kehykset tosiaan korostavat kivasti. Ompelu on kivaa puuhaa, mutta vaatteiden korjaaminen ei. Lahkeiden lyhennys on aina riskaabelia, voi olla eripari lahkeet, hi! minulla ainakin. Sujautan menemään ja sitten vasta mittaan :)

  VastaaPoista
 3. Aikku, minä tykkään, että Gloria on uudistunut kivasti. Ne muotijutut vaan on aina menneet yli hilseen. Eikä tietysti ne bisnes- ja golf-jututkaan innosta;/

  Valokki, juuri se lahkeitten mittaaminen ja eriparisuus on kamalinta. Miten ihmeessä ne saa tehtaalla sen onnistumaan?

  VastaaPoista
 4. Meillä on ompelukone, mutta en käytä sitä. Ompelija saa korjata kaiken sen mitä pitää.
  Joskus olen käyttänyt konetta, mutta siitä on pitkä aika.

  Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Arleena, oikeastaan ihmettelen, että ompelijoilla ei ole sellaisia "pikasuutareita", joihin voisi jättää jotain pientä korjattavaksi ja hakea parin tunnin päästä tai seuraavana päivänä pois. Nyt joutuu odottamaan monta viikkoa vaikka takin hihojen lyhennystä, niin että sesonki ehtii vaihtua. Jos ei älyä korjauttaa heti ostovaiheessa.

  Tänään viimeksi käytin valkoista lyhyttä trenssiä, jonka liian pitkät hihat olen kääntänyt vain sisäänpäin. Kolmas kesä jo menossa:) On niin vähän käyttöä, etten koskaan muista viedä sitä korjattavaksi.

  VastaaPoista
 6. Kommeat kehykset! Kuvassakin rentukat on heti asennossa kuin kimppuun sidottuna kun on päässeet oikein kehyksiin.
  Koin tänään vaateilon: löysin loppuunmyynnistä 20 euron hinnalla melkein satasen Wolfordin topin. Olen haaveillut laadukkaista W:n bodyista ym. mutta en ole raskinut ostaa. Hailean vedenturkoosi, just kesään sopiva. Köyhä osaa riemuita pienestä!
  Meri

  VastaaPoista
 7. Meri, onpa hyvä löytö! Ja värikin on kuin tehty tähän kesään, ihanan raikas. Sillä on taatusti käyttöä, voi uudistaa monta asua.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...