tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tilulii, tai ei


En ole taas köyhä enkä kipeä, kun eilen rättiväsyneenä töitten jälkeen sain vetäistä noutopizzan ja nukkua sohvalla puolet illasta. Siihen kun lisätään vielä yhdeksän tunnin yöunet, on työkunto ollut tänään mitä parhain! Vähästä se on joskus kiinni. Tai siis on onnellista, jos asiat voivat ratketa hyvin nukutulla yöllä. 

Eilen illalla jumppasin hiukan hartioita ja venyttelin kipeää niskaa ja olkapäitä ennen nukkumaanmenoa. Pehmittelin siinä niskaa vielä kuumalla jyväpussilla ja muistin vielä ottaa antihistamiinin  ja särkylääkkeen. Kun sitten hieroin jotain kipukohtaa sääressä, puuskahti mies  jotakin painokelvotonta raihnaisuudestani.

Onneksi hän on umpiterve. Ja osaa aina olla kannustava, pitkämielinen, hellä, rakastava, myötätuntoinen ja ymmärtävä kumppani. Tämä elämäni mies.


12 kommenttia:

 1. Olen sanaton tästä kauneudesta. Tuo peitto ja nämä kuvat...aah.

  VastaaPoista
 2. Ihana sinä!
  -ja nuo reippaan väriset kukat.

  VastaaPoista
 3. Antihistamiineja en ole vielä aloittanut, mutta olen sentään ostanut ne jo valmiiksi. Eiköhän se kevät siitepölyineen ole kohta täälläkin alkamassa.

  Niin (liian) moni moittii puolisoaaan, joten oli ihana lukea kauniita sanoja miehestä. Samat sanat voisin sanoa tälle kakkoskierroksen miehelleni, mutta valitettavasti umpiterveeksi häntä ei voida sanoa edes hyvällä tahdolla. Meidän perheessä nimittäin kerätään kela-korttiin koodeja - minä johdan. Kaikki kolme kotona asuvaa kuuluvat siis erityiskorvattaviin...

  VastaaPoista
 4. Pikkujutut, kiitos, nämä kukat ovat kivan raidallisina virkistävän näköisiä. Purkkikukkia ihan.

  Rva Pioni, reippaita kukkia ainakin;)

  Aikku, nuo sanat on tarkoitettu kaikkiea muuta kuin kauniiksi!! Olen tosi pettynyt mieheeni, joka osaa sanoa aina väärät sanat. Kohti uusia pettymyksiä on mottoni hänen kanssaan:/

  VastaaPoista
 5. On ne ukkokullat vaan niin herttaisia. Omaani melkein käy sääliksi kun se säälii minua iskiaskivuissani ja hän näyttää tuskaisemmalta kuin minä. Siinä on pakko vähätellä omaa kipuaan jotta ukkokulta pärjää:)
  Ihanat kukkakuvat

  VastaaPoista
 6. Hyvä Katriina, enpä taas osannut lukea "rivien välistä"...

  VastaaPoista
 7. Sattui juuri Viivissä ja Wagnerissa sama aihe. Kaksi eri maailmaa kohtaa. Tai ei kohtaa.

  eikka

  VastaaPoista
 8. Henrietta, sinulla on näköjään aidosti myötätuntoinen mies, onnea!

  Aikku, minulla on kierroksessa yhä se ensimmäinen, kaksikymppisenä valittu, joten ei kai ihmekään, että olen välillä aika myrtsinä;)

  Eikka, aika usein saa huomata, että kaksi eri maailmaa elää samassa huusollissa ja kohtaa...joskus hyvin harvoin. Onneksi on sentään koira, ilman sitä oltaisiin helisemässä!

  VastaaPoista
 9. Ihanan piristävä blogi sinulla tuli oikein hyrsyvä ilon puuska.

  VastaaPoista
 10. Koko viikko työkiireitä ja muuta, että blogipäivitykset jääneet. Nyt täällä kiertelemässä.

  Aivan ihania nämä kukkakuvat!
  Tämä blogin taustaväri, nyt vasta huomaan kuinka kaunis ja lämmin.

  Kunnon yöunet paikkaavat kyllä paljon. Viime viikolla otin kertyneitä tunteja kahdesti takaisin ja nukuin aamusta puolituntia pitempään. Kyllä teki hyvää. Ja oli mukavaa vaihtelua aloittaa työpäivä vähän eri aikaan. Teen toistekin.

  VastaaPoista
 11. Rita, on kiva, jos osaat nukkua silloin, kun on mahdollisuus. Hyvin levänneenä jaksaa töissä ihan toisella tavalla kuin liian lyhyillä unilla.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...