sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Pinkkejä ajatuksia


Kuvissa on aina vaan kukkia. Jostakin syystä en tunne tarvetta kuljettaa kameraa mukana missään. En ole pitkään aikaan ottanut kuvia edes koirista, saati sitten ihmisistä. Ulkonakaan ei ole ollut  enää ja vielä houkuttelevan näköistä. Ainoa asia, mikä kiinnostaa, on kikkailu loittorenkaitten kanssa. Niin ja kukat. Aidon pinkkejä tänä viikonloppuna.Viikonlopun suunnitelmat menivät uusiksi, kun vieraat peruivat ja vielä miehen kauan odotettu kaveritapaaminenkin peruuntui. Vietimme siis rauhallisen viikonlopun kaksin. Tai tarkemmin siis koirien kanssa neljästään. Nuorempi poika kun vietti 'parisuhdeviikonloppua' ystävänsä Jessen kanssa, kun kummankin tyttöystävät olivat muualla.

Sunnuntailounaalla istuimme siis miehen kanssa kaksin, kun oli ensin käyty kävelyllä auringossa ja annettu koirien juosta urheilukentällä vapaana. Olin varannut lounaaksi pihvit ja valmistin niille lisäkkeeksi kaskinauriskuutioita maustettuna tuoreella rosmariinilla ja valkosipulilla. Kostukkeeksi lisäsin vielä crème bonjouria. 

Pihvien kunniaksi avasimme pullon amaronea, joka on unelmien täyttymys minulle. Lempiviininihän on pitkään ollut Zenaton Ripassa Valpolicella Superiore. Viinin nauttiminen on kaikenkaikkiaan käynyt harvinaiseksi. En halua useimmiten edes viikonloppuna juoda mitään, ja toisaalta yhden lasin takia ei viitsi edes avata pulloa. No, nyt on jäljellä puoli pulloa hyvää ainetta, jota voin nauttia vaikka lasin illassa.

10 kommenttia:

 1. Mullakin lahjapullo jääkaapissa jo toista viikkoa, ei tullut käytettyä edes liharuokaan.

  Kyllä näitä kukkakuvia mielikseen katselee, aina jotain uutta, ja ihanat värit. Taidekouluaikoina ihmettelin opettajan luonnosvihkoa, hän oli piirtänyt kirjallisen verran peikonlehden lehtiä. Tutkielmia, niitä kai nämäkin kuvat ovat.

  eikka

  VastaaPoista
 2. Eikka, opettaja varmaan tuijotti kotona tai työhuoneessaan peikonlehteä, ja sehän on mahdottoman kaunis lehti. Rakastan näitä raidallisia lehtiä, värien vaihtelua saa selville vain kameralla tai suurennuslasilla. Saan näistä kuvista suurta tyydytystä.

  VastaaPoista
 3. Oi, mutta kukkakuvathan ovat suullisia! Kyllä niitä kelpaa laitella :) rauhalliset viikonloput ovat aina tarpeen!

  VastaaPoista
 4. Pihvin kanssa hyvä viini sopii erinomaisesti.

  VastaaPoista
 5. No sehän oli sitten rento viikonvaihde.
  Mekin luultiin, että on ihan rauhallista kotona oloa, mutta nuoruudenystävä kutsuikin lauantai-illaksi saunomaan ja sunnuntaina oli kummipojan perhe vierailulla. Onneksi oli Eikan talosta saatua hirvipaistia, jota kelpasi tarjota vieraillekin.
  Hyvää viikkoa, ja kukkakuvia toivon aina lisää vain!
  Meri

  VastaaPoista
 6. Lepis, huomaan toistavani samantapaisia kuvakulmia. Olet esikuvani kukkakuvauksessa, enkä millään pääse samanlaiseen ilakoivaan ilmaisuun kuin mitä sinulla BB:ssä on ollut!

  Arleena, tämä viini oli kuin nektaria pihvin kanssa. Nauriit eivät olleet ihan niin hyviä kuin olisin luullut. Tai siis raakana olivat, mutta en ole varma, sopiko rosmariini ja valkosipuli niille mausteeksi.

  Meri, teillä olis siis varsin vilkas viikonvaihde! Ajattelin itsekin tehdä hirven pyöröpaistin yhtenä pääsiäispäivänä, kun P&E:kin tulevat tänne. Äiti oli tehnyt sitä jäisenä uuniin -menetelmällä ja meinasin kokeilla. Tällä kerralla täytyy osata tehdä hyvä kastikekin.
  -Onneksi on muutama kukkakuvien ihailija!

  VastaaPoista
 7. Kukat kelpaavat oikein hyvin, kauniita.Siivosin omia kuvavarastojani ja hups, kukkakuvia löytyy muutama sata.Oma blogi muuttuu kohta kukkablogiksi :).

  VastaaPoista
 8. Pikujutut, sinulla on IHANIA kukkakuvia, puhumattakaan koruistasi!

  VastaaPoista
 9. Kukkiin ei koskaan kyllästy..Lisää vaan näitä, kiitos :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...