torstai 28. huhtikuuta 2011

Mää olen böbiEttä mää olen sitten pöpi! Mies delegoi  minulle tehtäväksi hankkia ja lähettää syntymäpäiväkortti äidilleen. Oma asiani oli lähettää syntymäpäiväkortti kummitytölle, heillä kun on kummallakin juhlapäivä perjantaina. 

Minusta on jotenkin rasittava ajatus, että pääsiäinen, vappu ja äitienpäivä ovat peräkkäisinä viikonloppuina. Elämä ei voi olla aina yhtä juhlaa! Ei meidän vappu taida kyllä kovin juhlava olla, olemme koirien kanssa kotona. Pääsiäisen jälkeen kun ei jaksa mitään ihmeitä järjestää, eikä vappu muutenkaan  kuulu suosikkijuhliini.  Nuorempi poika ottaa auton huomenna ja lähtee tyttöystävänsä kanssa mummolaan, joten minulla oli mielessä vielä viikonlopun ruokaostosten miettiminen jo tänään.

Siinä siis monia tekemättömiä hommia miettiessäni pyöräilin postiin, valitsin, kirjoitin ja lähetin äitienpäiväkortit anopille ja omalle äidilleni. Muistin vielä sen kummitytön synttärikortinkin. Katselin vielä niitä äitienpäiväkortteja postivirkailijan kanssa ja hänkin kysyi, pannaanko ykköspostissa, että ehtii huomiseksi perille.

Enkä huomannut mitään outoa, ennen kuin mies töistä tultuaan puhui  korteista ja viikonlopusta. Kysyin, mitä hän aikoo tarjota minulle sunnuntaina ruoaksi, kun on äitienpäivä ja kumpikaan poika ei ole paikalla. 

Vasta sitten alkoi hitaasti päässäni raksuttaa. Tosi hitaasti.  Kahdeksankymppiset vanhempanikin pysyvät kartalla paremmin kuin minä.
6 kommenttia:

 1. Sattuuhan sitä... olitpahan kuitenkin ajoissa noiden äitienpäiväkorttien kanssa. Ajattelin viimeisten opintovapaapäivien kunniaksi olla tehokas ja tehdä itse parit onnittelukortit. Korttipohjat ovat valmiit, leikkasin kuvia lehdistä. Nyt vaan iski väsymys. Ei sitä kaikkea jaksa. Jos vaikka vappuna jatkaisi, kun tuo vappu ei minunkaan suosikkijuhliani ole.

  VastaaPoista
 2. Tavallaan hyvä, ettei kaikki pysy päässä, eikä ainakaan jämptissä järjestyksessä. Yksi kortti sinne tai tänne ei maailmoja mullista. Annetaan kahdeksankymppisten hoitaa kartallapysymiset ja vietetään ihan omannäköistä vappua, vaikka se sitten olisi kotisohvalla nautiskelua.

  VastaaPoista
 3. Ehtiihän nyt varmasti äitienpäiväonnittelut ajoissa. Eikö se ollut äitienpäiväkortti ?
  Minä myös tai me vietetään löhöten Vappu, tietty ulkona käydään ellei sada räntää.

  Hauskaa Vappua ellei nähdä enää.

  VastaaPoista
 4. Aikku, itsetehdyt kortit ovat omankin äitini mieleen eniten. Nyt lähetin valmiit, en jaksanut ajatellakaan värkkäämistä. Minulla on mennyt koko tämä viikko edellisestä työviikosta ja pääsiäisestä toipuessa. Entisestä tehosta on ollut burnoutin jälkeen vain puolet jäljellä. Ehkä ikä luonnostaankin hidastaa, vaikka nykyaikana ei ole soveliasta myöntää sitä. Miksi edes kannattaa yrittää pysyä tehokkaana?

  Pirkko, ehkä minut yllätti tämä sekoilu, joka oli ensimmäinen lajissaan omalla kohdallani. Töissä on tullut mokailtua vaikka kuinka monta kertaa, mutta onneksi ei ole tapahtunut vakavia, olen selvinnyt toistaiseksi nauramalla.

  Arleena, äitienpäiväkortteja minä jo vahingossa lähetin. Vappu näyttää menevät meillä monen muun vapun tapaan: entiset naapurit kutsuivat käymään. Oli iloinen yllätys!

  Iloa rauhalliseen vappuiltaanne, Aikku, Pirkko ja Arleena!

  VastaaPoista
 5. Menikö kummitytöllekin samalla teemalla kortti? Sitten vakavaa ;)
  Näitähän sattuu tällaisia, kun mieli ei pysy tekemisen paljoudesta ja kiireestä mukana.

  VastaaPoista
 6. Rita, kummitytön synttärikortti meni sentään oikein, samoin pankkitilille lähetetty lahja, se tärkein;)

  Olen ennen ollut hyvä organisoimaan asioita ja pitämään pääni järjestyksessä, mutta ne ajat ovat näköjään mennyttä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...