tiistai 26. huhtikuuta 2011

Koiraelämää


Ai kun me löydettiin hyvä auringonottopaikka tästä vierashuoneen sängyltä! Kukaan ei huomannut, kun me hypättiin tänne; eikä ne olis muutenkaan ajaneet meitä pois. Olisivat tulleet  tietenkin itsekin lekottelemaan meidän viereen ja rapsuttaneet ja kutittaneet.

 

Missä sää muuten kotona otat aurinkoa? Paistaako teillä aurinko sohvalle? Meillä ei,  enkä mää yllä hyppäämään ees makuuhuoneen sängylle, jonne paistaa, joten mun pitää maata lattialla. Onneksi ne ei enää pidä tätä ovea kiinni. Tää on ollu mulle aina hyvä varavessa enkä mää ymmärrä, miksi tää on muka ois multa suljettu.Psst...joskus mää oon pissinyt tähän sängyllekin. Kummallekin peitolle ja kerran petarille. Kukaan ei varmaan huomannut, hähhäh!

(Kaamee kakara!)Tää se on oikeeta koiranelämää!

(Ehkä sekin joskus vielä viisastuu, niinku minä.)Täh..? Eikä lähetä mihinkään, paitsi korkeintaan ulos tai syömään.P.S. Kamerana muuten pieni Ixus-pokkari automaattiasetukslla. Olen vallan tyytyväinen jälkeen.

12 kommenttia:

 1. Kaveruksilla tuntui olevan hauskaa, yhdessä köllötellen ja turisten on mukavampaa. Hauska kuvakertomus:)

  VastaaPoista
 2. Ollapa järkevä, hieman jukuripää mäykky!

  VastaaPoista
 3. Vastapestyt lakanat ovat arkipäivän ylellisyyttä, jota koirakin osaa arvostaa. Mieluiten hyvin mankeloituina.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, koiranelämä on parasta.

  VastaaPoista
 5. Manteli, missä on toinen, siellä on toinenkin. Paitsi silloin kun Luna haluaa olla rauhassaa: silloin se kaivautuu sohvan alle tai vaatekaappiin.

  Rva Pioni, jukuripää ja vähän vaikeasti koulutettava, sanoisin vielä:)

  Ina, kyllä, lakanat ovat mieluisia. Vilmalle kelpaa kyllä lattialle heitetty mytty käytettyjäkin lakanoita, niitten päällä on kiva kelliä.

  Kirjailijatar, koirat osaavat ottaa ilon irti sieltä, mistä vaan saavat. Osaisipa itsekin!

  VastaaPoista
 6. Meillä on koirakuume, paha.Mäyris on yksi suosikki.

  VastaaPoista
 7. Pikkujutut, näissä mäykyissä on tietty viehätys. Kuulin juuri, että Vilman emä saa viikon päästä pentuja. Mutta meille ei kyllä tule lisää.

  VastaaPoista
 8. Ollin mielestä Vilmalla ja Lunalla on maailman parhain, tai ainakin teidän talon parhain paikka köllötellä. Ihanan pehmoinen sänky. Voi tuota elämästä nautiskelun taitoa, jonka vain mäyräkoira osaa!

  Meille kyllä saisi tulla lisää...

  VastaaPoista
 9. Olli, onko teille tullut vauvakuume?! Niin ihania mäyrelivauvoja on nyt kyllä toisissa blogeissa esitelty, että mielessä on käynyt kaveri täälläkin. Mutta kolmen hoitaminen on jo liikaa mulle!

  Vilma hankittiin Porvoosta, joten jos kiinnostaa, niin siellä on vielä vapaita pentuja kuulemma. On myös todella lempeä ja kiva emä ja isä.

  VastaaPoista
 10. Kyllä, Katriina, minulla on koirakuume. Siis minulla, ei meillä... mies on vielä pehmittämättä!

  VastaaPoista
 11. :D

  Kiitos tästä, olipas piristävä juttu! Varsinaiset sulottaret.

  eikka

  VastaaPoista
 12. Eikka, niitä on tosi huvittavaa seurata yhdessä, kun ne on ihan eri luonteisia, mutta kumminkin koiria molemmat. Hömppäuunoja.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...