tiistai 8. maaliskuuta 2011

Lomasuunnitelmien puutettaViime viikko tuntui tavallista pitemmältä, kun kävi välillä jossakin muualla. On tässä muuten oltu kotona monta kuukautta putkeen, edes kotimaan matkoja ei ole ollut syysloman jälkeen. Sitten viimekeväisen Milanon  en ole käynyt ulkomailla eikä ole mitään suunnitteillakaan. 

Töissä pitäisi osata anoa kevätlomaa ja kesälomaa, eikä minulla ole mitään mielessä. Yleensä on nyt ollut edes jotakin itämässä, nyt ei. Jostakin olisi kehiteltävä pientä vaihtelua. Kesäkuun alussa kaupunkilomalle Roomaan, Lissaboniin, Amsterdamiin tai Pariisiin? Ehkä autolla Norjaan tai risteilemällä Pietariin?

Kuvat Oulusta

Työasiat eivät juuri nyt kiinnosta. Siellä on ollut puhetta henkilöstövähennyksistä, ja vaikka se ei (ainakaan vielä) kosketa minua, ei kenelläkään ole kovin suurta motivaatiota yrittää mitään. Joskus ennen oltiin vielä innostuneita, nyt tekee jokaisen mieli suunnata energiaansa vain kotiinpäin.

11 kommenttia:

 1. Tai sitten vain mukavaa oleilua kotona, mökillä tai matkailua kotimaassa?

  VastaaPoista
 2. Lähtisin minne vaan noista luettelemistasi kaupungeista. Kotikaupungistani aletaan lentää keväällä suoraan Roomaan... jos vaikka siitä aloittaisi.
  Työtä kohden suuntautuva "innostuneisuus" tuntuu minusta ihan samalta. Kaikkea vaan ammennetaan lisää ja minun odotetaan venyvän. Oppilasaines senkun vaikeutuu, uudet lait ovat lasten asialla, mutta kuka kuuntelisi meitä, jotka teemme työn kaikkien integroitujen kanssa? Rajoja pitää todella asettaa ettei taas uuvu!

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta. Just samoissa paikoissa tutkin lomamahdollisuuksia. Ajattelin, että Amsterdamissa ei ole tullut vielä käytyä.
  Pariisiin voisi mennä uudelleen.
  Katsotaan nyt mitä saadaan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Menisin varmaan Norjan puolelle katsomaan (kuvaamaan) huikeita maisemia, melkein ainoa vaihtoehto kun en lentokoneeseen uskalla mennä:) Meillä kiertää lomat, nyt on vuorossa kesäkuu. Aivan hyvä kuukausi valokuvaamisen kannalta, luonto on kauneimmillaan alkukesästä.

  Iloista naistenpäiväniltaa sinulle, Katriina!

  VastaaPoista
 5. Tuo ylin kuva on tosi kaunis. Jännä perspektiivi.

  Minullakin on ikuinen matkakuume. Ihan krooninen vaiva :)

  VastaaPoista
 6. Nythän on se uus nopea Pietarin juna jotta voi käydä vaikka yhden yön reissun vaan huvittaa. Olis monta euroopan kaupunkia mihin mennä joissa ei ole käyny. Mulla on onneksi huhti-toukokuun vaihteessa kuvauskurssi Toscanassa joten on jotain mitä uotella.
  Norjan vuonoristeily olis kans kesällä upea, ainain luulen. Ne vuonot olis satumaista nähdä.
  Meillä on töissä kans vähän sama homma, pitää tehdä jotta saa leivän pöytään mutta siinäpä se:)
  Piti laittaa blogi hieman kesäasuun kun pää on jo jotenkin ohjelmoitu kesälle vaikka se ei ole ihan vielä kohdillaan siis kesä.

  VastaaPoista
 7. Olihan sulla kuitenkin vähän ajatuksia sitten kuitenkin kytemässä. Monia mielenkiintoisia matkakohteita. Kaikki kävisi mullekin.

  Oulun kuvat näyttävät niin tutuilta..

  VastaaPoista
 8. No justhan te kävitte täällä, onhan sekin matkailua ;D

  Mukavahan matkoja on suunnitella tai olla suunnittelematta. Asiat järjestyy, kun ei liikoja mieti :)

  Välillä tulee miltei asuttua matkavaraussivustoilla ja sen jälkeen tuntuu, kuin olisi jo käynyt matkoilla :)

  eikka

  VastaaPoista
 9. Ilona, mökkiä meillä ei ole, mutta kotimaanmatkailu on varteenotettava vaihtoehto. Yllättävän paljon on kohteita, joissa ei ole kertaakaan vielä käynyt. Kuten vaikka Koli.

  Rva Pioni, niistä Tampereen-lennoista tämä matkainto alkoikin tällä kertaa. On helpompi lähteä vähän lähempää, mutta saa nyt nähdä.

  Arleena, maailma on niin iso ja matkoille pääsee niin harvoin! Minä olen käynyt nuorena pari kertaa Amsterdamissa ja olisi ihana mennä sinne uudestaan. Se olisi varmasti elämys.

  Manteli, olen käynyt Norjassa vain kerran ja senkin lyhyesti. Oli upean näköistä ja varsinkin vuoret hengästyttävän ihania.

  Kirjailijatar, halusinkin kuvata tuota joen virtaavaan pintaan pilven läpi kuvastuvaa aurinkoa. Väri oli aika houkutteleva.

  Henrietta, ihmiset ovat kirjoittaneet ihastuneensa ikihyviksi Pietariin. Ja nyt sinne pääsee aika vaivattomasti, joten ennen pitkää pitää lähteä.

  Sooloilija, mikään ei ole ylitse muiden ja minun pitää kuitenkin tehdä päätökset. Jos nyt kuitenkin anon ensin lomat johonkin.

  Eikka, siellä käynti oli virkistävää ja eniten ilahduin sinun tapaamisestasi. Se oikein lämmitti sydäntä.

  VastaaPoista
 10. No tuohan se vasta ihanaa on kun on koko suunnittelu ja valinnan ihanuus ja vaikeus edessä. Jokainen vaihtoehto on paras! Ajattele niitä vuosia, kun ei ollut mitään mahdollisuutta miettiä että MINNE MENIS kun ei päässyt minnekään. Minä lentäisin Biarritziin, vuokraisin sieltä asunnon ja auton viikoksi ja kiertelisin lähiseutuja. Illat rupattelisin vilkkaasti kymmenellä ranskankielen sanallani paikallisten kanssa.
  Meri

  VastaaPoista
 11. Meri, muistan hyvin ne 15 vuotta, jolloin kitkuteltiin. Kun sitten lopulta sai koko porukan vietyä Ruotsin-risteilylle, oli suorastaan pollea olo!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...