perjantai 25. maaliskuuta 2011

Jotain kivaa tiedossa


Sain repäistyä sen verran itsestäni irti, että varasin kesäkuun alkuun lomamatkan Amsterdamiin. Blue1 lentää sinne suoraan ihan mukavina aikoina eli sinne aamulla ja takaisin päivällä, ja vielä varsin edulliseen hintaan. Otin vielä hyvän hotellin ihan keskustasta.

Edellisen kerran olen käynyt Amsterdamissa pari kertaa alle 20-vuotiaana, joten kaupunki on aika uusi kokemus. Mies ei ole käynyt siellä  vielä koskaan. Hän olisi nytkin lähtenyt mieluummin Roomaan, mutta kun minä olen kahtena edellisenä kesänä käynyt Italiassa, niin olisi mukava kokeilla välillä jotakin muutakin. (Eikä mies  sitä paitsi pannut tikkua ristiin koko hankkeen eteen.)

Nyt on jotain odotettavaa. Sillä välin friteerasin illalliseksi puoli kiloa pikkumuikkuja ja keskisormeni. Loppuilta onkin kulunut oikea käsi jäävedessä.13 kommenttia:

 1. Ah! Jään odottamaan kuvia matkalta. Minäkin haluaisin Amsterdamiin...

  VastaaPoista
 2. Aaah, ihanaa! Amsterdam on yksi kolmesta suosikkikaupungeistani maailmalla. Ehdoton mesta, joka elää! Nautiskele, siellä on niin paljon kaikkea.

  VastaaPoista
 3. Kesän aluksi matka Amsterdamiin - kuullostaa tosi ihanalta. En ole ikinä käynyt A:ssa, joten minäkin jään odottamaan kuvia.

  Me ollaan suunniteltu mp-matkaa Kroatiaan, mutta kaikki on vielä auki johtuen kesälomien ajankohdista ja Ollin hoidosta. Poika ja sen morsian lähtevät toukokuussa Kroatiaan, joten saadaan kuitenkin ennakkomakua sitä kautta. Haluaisin käydä Kroatiassa nyt ennen kuin se on "Euroopan Thaimaa".

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Amsterdamissa on kaikkea, en ole minäkään käynyt siellä kuin parikymppisenä viimeksi.
  Nyt on kiva odotella kesäkuuta.

  VastaaPoista
 5. Rva Pioni, kesäkuun alku on usein sateista, mutta haluan lähteä ennen kuin on liian kuumaa. Ja alkukesästä kaikki on vielä tuoreen vihreää ja kukkaista!

  Lepis, ajattelinkin otta ihan nautiskelun kannalta tällä kertaa. Ehkä en koluakaan nyt muurahaisena historian perässä ja kuljeksin heinäsirkkana.

  Aikku, Kroatia olisi unelmapaikka! En muistanut sitä ollenkaan. Poikani kävi toissakesänä Splitissä kaverinsa kanssa, vuokrasi asunnon ja oli aivan myyty. Toivottavasti matkanne toteutuu!

  Sooloilija, Amsterdamista on mielikuva iloisena ja eloisana paikkana, ja sitä odota nytkin.

  VastaaPoista
 6. Mukava matka odottamassa. En ole käynyt Adamissa, mutta tietojen mukaan siellä on paljon katseltavaa.

  VastaaPoista
 7. Amsterdamiin on itselläkin aikomus mennä keväällä. Tarkoitus olisi katsastaa tänä keväänä Keukenhofin puutarha - se on varmaan tosi kaunis.

  Blogistani löytyy kuvia viime reissultani jos haluat kurkistaa: )

  Mukavaa viikonloppua : )

  VastaaPoista
 8. Yksi hyvä osa matkasta on odottaminen. Minun on vaikea eläytyä semmoiseen, että matka tulisi noin vain pikayllätyksenä, silloihan menee odottamisen ilo.
  Sormiparalle osanottoni.

  VastaaPoista
 9. Arleena, odotan eniten kävelyä kanavien reunoilla taloja katsellen. Muutama museokin voisi mennä.

  Erjuska, kevät onkin parasta aikaa kukkia ajatellen. Puutarha on varmasti hieno paikka! Kävin katsomassa ihania kuviasi edelliseltä matkaltasi. Kuvitelen jo mielessäni juuri tuollaisia näkymiä, joihin törmää kulkiessaan.

  Pirkko, upotin puoli sormea vahingossa öljyssä kiehuvien kalojen joukkoon. Koko illan sain lilluttaa sitä jäävedessä, mutta eipä tullut edes rakkoja.

  VastaaPoista
 10. Paistettu sormi, auts! Onneksi sait kuntoon.

  Ihanaa odotusta nyt kesäkuuhun, Amsterdam ei varmasti petä. Van Rijn museum ainakin siellä eli Rembrandtia. Ja kuinka pitkällä siellä onkaan jo kesä silloin :)

  eikka

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Mielenkiintoinen matkakohde! Hienoa, että laitit asian alulle, uutta kokemusta kohti.

  Paistettuja muikkuja, jee.
  Keskisormi ei taida puhaltamalla parantua, harmi.

  VastaaPoista
 13. Eikka, taidetta on nyt pakko nähdä, sitä ei silloin nuorena siellä ehtinyt ajatella. Virkistää ajatella kesää!

  Rita, toivon aina, että mies tekisi edes jonkin liikun matkojen suunnittelussa, mutta minulle jää ihan kaikki maksamista myöten. Kuitenkin hän reissaa oppilaitten kanssa ja järjestelee silloin kaiken itse. Ei siis ole saamaton muualla kuin kotona.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...