torstai 17. maaliskuuta 2011

Aurinkoa kuvissa, täytettä päässä ja pyykkikorit pullollaan


Päivän ohjelmaan kuuluu pesukoneen korjaaja, joka on kohteensa kimpussa ja saa toivottavasti uudehkon härvelimme taas toimimaan. Kun muutamaan päivään ei ole voinut pestä pyykkiä, on huomannut, miten tärkeä kone sekin on. Käsinpesuun ei ole edes tiloja.

Sen jälkeen haen apteekista antibiootit poskiontelontulehdukseen ja leikkautan tukkani. Jospa sitten olo alkaisi vähitellen kohentua.

...Ei tullut kone kuntoon, vaan tarvitsee uuden piirilevyn tai kokonaan uuteen vaihdon. Neljä vuotta!!! Eikä ollut halpa kone, vaan edellisen korjaajan suosittelema merkki. Toivottavasti edes kotivakuutus korvaa jotakin.12 kommenttia:

 1. Kukkien piirilevyt on ainakin hyvin tarkistettu ja kunnossa :) Luonto osaa hoitaa omansa, mutta pesukone onkin sitten eri juttu. Ei ne kestä enää mitään. Tosin meidän halvat kamat on kestäneet ihmeen hyvin, tai no, jääkaappi piti vaihtaa pari kertaa ennen kuin tuli ehjä kapistus. Tosin, sekin on jo särki. No mitä mää oikeen höpisen, toivottavasti tukka on nyt ainakin hyvin :D

  eikka

  VastaaPoista
 2. Minäkin niin noista kukkien piirilevyistä tykkään...
  Eikä mikään kone voi vetää vertoja edesmeneelle SiemensSiwamatilleni, joka palveli kauan... kotikonstein korjattuna ja rumpukin paikattuna!
  Uusista koneista ei ole mihinkään, sama on huomattu myös täällä.

  VastaaPoista
 3. Voi harmi! Naapurissa asuvalla pojallamme sama vitsaus. Kävivät meillä pyykillä. Uuden koneen joutuivat hankkimaan.
  Vuosi sitten tämä lähes kymmenen vuotias pyykkärimme teki tenän. Piirilevystä siinäkin kyse. Korjaus maksoi, mutta kannatti. Korjaaja kehui konetta kestäväksi ja kertoi, että nykyiset koneet tehdään tarkoituksella lyhytkestoisimmiksi.

  VastaaPoista
 4. Eikka, koneitten kanssa on ihan onnenkauppaa näköjään. Niissä on niin paljon uutta tekniikkaa nykyisin.

  Rva Pioni, eka kone kesti meillä 15 vuotta, mutta se olikin superyksinkertainen.

  Rita, olenkin miettinyt, kehtaanko kysyä naapurilta, saako tulla pyykille! Tai ehkä odotan, että poika tulee kotiin huomenna ja käyn heillä.

  Onneksi muuten kotivakuutus korvaa!

  VastaaPoista
 5. Meillä hajosi astianpesukone hiljattain. Soitin korjaamolle ja neuvoivat soittamaan ensin vakuutusyhtiölle. Soitin ja olivat tosi ystävällisiä ja koko homman korvasivat miinus omavastuu. Onneksi neuvoivat, sillä kone oli jo 6 vuotta vanha ja olin jo menossa ostamaan uutta.
  Harmillisen lyhytikäisiä nykylaitteet ovat!

  VastaaPoista
 6. Ai niin, unohdin toivottaa pikaista paranemista! On kokemusta poskiontelontulehduksista. Toivottavasti saat antibiooteista apua. Minut on punktoitu melkein 100 kertaa, oikeasti. Ja leikattukin kahdesti. EI kiva vaiva. Nyt tilanne kurissa, kiitos nenäkannun.

  VastaaPoista
 7. Ihmettelin tässä taannoin, että meidän pesukone on pyörinyt jo 15 vuotta ja pyörii edelleen.
  Sen sijaan kylmäkeskus ja mikro vaihdettiin uuteen jo takuuaikana.
  Jossain on häikkää, koneiden laatutaso on todella huono.
  Siitä taisi olla juttuakin Kuningaskuluttajassa.

  VastaaPoista
 8. Omenaminttu, meillä ei tullut vakuutus miehen kanssa edes mieleen, onneksi korjausmies käski soittamaan vakuutusyhtiöön. Ja sinnehän sitä olisi pitänyt ensimmäisenä kuulemma soittaakin.
  Onpa sinulla ollut riesaa poskionteloista! Nenäkannu on ahkerassa käytössä täälläkin.

  Arleena, yksilöitä ovat koneetkin. Toisaalta niissä on kaikissa digitaalinäyttöjä ja muuta monimutkaista, jota entisisssä ja pitkään kestävissä ei ollut.

  VastaaPoista
 9. Tulkaa pesemään akuuteimmat minun luokse!

  VastaaPoista
 10. Hei! Huomenna varmaan tullaankin, kunhan saatte ensin omat matkavaatteenne pestyä:)

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti antibiotit ovat jo alkeneet tehota!

  Neljä vuotta tietsikalle on nykyaikana jo aika hyvä ikä. Minulta hajosi tässä jokin aika sitten se uudempi läppäri. Kovalevy uusiksi, onneksi meni vielä takuuseen ja tiedostohävikki oli minimaalinen ahkerasta backuppaamisestani johtuen. Nyt kone olisi kunnossa, mutta täytyisi saada aikaiseksi vain virittää ohjelmat sisään. Olen näpytellyt tällä vanhalla. Yksi vaikuttava tekijä nettihiljaisuuteen. Tässä on niin vanhat ohjelmat, ettei oikein inspiroi ;)

  VastaaPoista
 12. Lepis, tehosta en tiedä, eilen nosti taas kuumeenkin, joten taidan mennä maanantaina lääkäriin.
  Käytän myös ahkerasti ulkoista kovalevyä, kun tiedän ihmisen, jolta hävisivät kaikki tiedostot koneen kaatuessa. Onneksi et menettänyt niitä.
  VAnha tietokone ohjelmineen on tosi ärsyttävä!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...