maanantai 14. helmikuuta 2011

Pääasioita ja vähän niskaakin

 Kuva: John Galliano for Christian Dior. Photograph: Francois Guillot/AFP

Olipa melkoinen yllätys, kun uudessa kampaamossa mentiin pesupaikalle ja yhtäkkiä tuoli kääntyi miellyttävään puolimakaavaan asentoon ja alkoi hieroa! Sain olla siinä varmaankin puoli tuntia, kun raitojen pesun jälkeen levitettiin vielä kevytväri päälle ja annettiin vaikuttaa. Tuoli rullasi pehmeästi selkäpuolta alhaalta ylös ja ylhäältä alas. Olin nirvanassa. 


Hoitoaineita hierottaessa oli jo tunto mennyt takaraivosta, mutta viis siitä. Olin valmis istumaan  siellä vaikka iltaan asti. Olisikin ihana käydä joskus vaikka vain pesettämässä tukka, että pääsee tuoliin rentoutumaan. Sellaista ei tule muuten koskaan tehtyä, paitsi kerran Teneriffalla.

Tämä rouva sai tänään myös viimeisen voitelun. Siis kiropraktikolta, joka oli sitä mieltä, että niska on nyt kunnossa. Olin samaa mieltä, viisi kertaa on vetreyttänyt kummasti ja ranka korjaa jo itse itseään rutisemalla kuntoon ihan omia aikojaan. Rusautettiin kuitenkin vielä kerran lukot auki.


Ja se pää: ei muistuta valitettavasti ylläolevia. Harmi, sillä näissä olisi tyyliä. Väri on ehkä sama kuin nutturassa, ja toivottavasti kiiltokin.


 

9 kommenttia:

 1. Jaan kampaajan ja nirvanan, en hierovaa tuolia. Nutturaa ei ole ja kampaus entisestään pieneni, minulla.
  Väriä en ottanut, ettei se pala D-vitamiinia annostellessani parin viikon päästä.
  Nautitaan keväthiuksista vaikkei ne nyt ihan kuvanveroiset olisikaan.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa upealta palvelulta! Vielä kun ne keksisivät paremman systeemin siihen pesupaikan niskalle, niin jo olisi riemullista sekin touhu.

  VastaaPoista
 3. Rva Pioni on ilmeisesti lähdössä hankkimaan rusketusraitoja hiihtolomalla!

  Lepis, kuvittelin siihen niskan kohdalle pehmustetun nahkatuen ja auttoi sekin hiukan. Hierontakin voisi ulottua niskaan asti...

  VastaaPoista
 4. Tuo upea nuttura olisikin ollut juuri sulle sopiva! Mä leikkautin juuri hiukset 15 cm lyhyemmiksi, oli meinaan jo liian pitkä letti. Pitkää tukkaa ei tämänikäinen viitsi pitää auki ja aloin kyllästyä poninhäntään. Nyt on vaihteeksi kiva puolipitkä tukka, jonka saa kiinni tarvittaessa.

  Vielä paremmalta kuulosti kuitenkin tuo päähieronta, alkoi hiusrajaa oikein kihelmöidä. En ole monta kertaa tuota nirvanaa kokenut, mutta mulle sopisi oikein hyvin, että parturi hieroisi joka käyntikerralla myös päänahkaa.

  VastaaPoista
 5. Iinuska, yksi työkaverini pitää puolipitkää tukkaa, jonka saa kuitenkin taakse kiinni ja kadehdin aina sitä. Jostakin syystä kyllästyn vaan itse kasvattamiseen ja leikkautan korvan alle. Niin nytkin: takaa lyhyt ja edestä pitkä.

  Ootko käynyt intialaisessa päänhieronnassa? Kokeilin kerran lyhyttä versiota ja ihanaa se oli.

  VastaaPoista
 6. Minä nautin aina kampaajalla. Se on kumma kuinka pään käsittely on niin rentouttavaa.
  Tuo hierova tuoli oli varmaan oiva vartalon rentouttaja.

  VastaaPoista
 7. Arleena, hierova tuoli oli aivan täydellinen yllätys. En olisi osannut odottaa mitään sellaista. Kerran kokeilin kuntolomalla fysioakustista tuolia ja sekin oli jännittävä elämys.

  VastaaPoista
 8. Tuossa yläkuvassa tukkasi on oikein kivasti ja keskimmäisestä näkee kuinka läheiset Vilman kanssa olettekaan toisillenne.
  Voisitko raottaa salaisuuden verhoa, missä sellainen hierova tuoli on?
  Mukavaa loppuviikkoa!
  Meri

  VastaaPoista
 9. Meri, kun istut puolimakaavassa asennossa, tuolin pehmusteen alla alkaa kevyesti aaltoileva rullaus. Se vaihtelee eri puolilla tuolia ja siitä tulee aivan autuas olo.
  Hiusfriikissä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...