torstai 13. tammikuuta 2011

Pikakonstilla aurinkoa


Keltaista kehiin! Valoa, aurinkoa pyydän. Johan tätä lunta on tullutkin, mutta nätin maiseman takia on koko ajan taivas pilvessä. Nyt kun punainen väri ja jouluvalot ovat ihan ohi, alkaa kohta  keltaisen valtakausi. Esimakuna hankin yhden puntin näitä raidallisia, joita tullaan näkemään muutama muukin kuva.


Työviikko alkaa olla putkessa. Lyhyt se olikin, sillä keskiviikko oli vapaa. Juuri silloin iloitsin päivänvalosta ja kokeilin, mitä saan irti näistä yrteistä ikkunalla vastavaloon. 

En olisi ikinä uskonut, että voin laihtua 1500 kcal dieetillä, mutta niin vaan olen saanut pudotettua kilon viikossa. Moni naurahtaa, mutta se on varmasti lähtenyt rasvasta.  Ruokamuutoksia ei ole tarvinnut tehdä, kalorimäärässä on ollut helppo pysyä ja laskuri toimii hyvin.  (Yksi kylässä tarjottu korvapuusti oli helppo vähentää seuraavasta ateriasta. -Ne oli paistettu minua varten!) Vielä ei herkkujen jättäminen ole ollut vaikeaa, mutta mitä pitemmälle aika kuluu, sitä vaikeammaksi se käy.

7 kommenttia:

 1. Hyvinhän sinulla onnistuu kilo ja viikko, se on sopivaa vauhtia.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Minäkin tein viime päivinä käännöksen jouluherkutteluista kevätkevennykseen, mutta vielä se ei ehkä näy puntarissa, en ole kyllä tarkistanutkaan.
  Sen sijaan yhden yön nukkuminen putkeen illasta aamuun tuntui ainakin olossa ja teki hyvää. Toivotaan ensi yölle yhtä hyvää unisatoa. Sinulle myös mukavia päiviä ja hyvin nukuttuja öitä toivottaa Meri

  VastaaPoista
 3. Kaunis väri tuo keltainen, ostin itse viime la viininpunaisia tulppaaneka kun ei ollut keltaisia, vain punaisia, ehkä sitä valikoimaa tulee enenmmän nyt kun kevättä koti mennään.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! Minäkin kaipaan valoa ja paljon. Koko ajan on niin pilvistä, että masentaa ja väsyttää. Onneksi kevät tulee ihan kohta.

  VastaaPoista
 5. Hienooo!!! Tuloksia tulee huimaa vauhtia. Onneksi olkoon.

  Minä en ole uskaltanut käydä puntarissa...

  Jatkolle tsempppiä!

  Tulppaaneja kotiin. Hyvä idea.

  VastaaPoista
 6. Arleena, joka päivä on mennyt alaspäin, toistaiseksi. Kunpa jatkuisi;)

  Meri, nukkuminen on loistojuttu! Sillä saa voimia mihin vaan.

  Maiju, keltainen ei edes ole lempivärejäni, mutta joskus sitä on ihan pakko saada.

  E, huomenna pitäisi paistaa aurinko! Siis ulos ja lenkille, vaikka minä aion kylläkin mennä vielä oopperaan iltapäiväksi, Macbeth nääs.

  Lepis, yksi kilo on huimaa vain minun tapauksessani;) Tulin siihen tulokseen, että ilman puntaria paino vain nousee, kuten nyt on käynyt, joten ei auttanut kuin taipua astumaan sille.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa tuomoinen onnistuminen! Ja onnistuu varmasti hyvällä vireellä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...