maanantai 17. tammikuuta 2011

Dekoraatiota kylmäkalusteisiin


 Sen jälkeen kun joulukortit otettiin pois kylmäkalusteitten ovista, on keittiössä ollut oudon autiota ja kolkkoa. Jopa mies huomautti siitä. Oli aika siis järjestellä uudet kuvat oviin, jotakin kun niissä on aina ollut. Vuodenaikojen mukaan on ollut kiva tuoda uusia värejä ja aiheita tähän sekalaiseen kokoelmaan.


Keittiön ja viereisen eteisen väritys on kovin erilainen. Ruusunpunaisen eteisen puoleinen pakastimenovi hehkuu siis lämpimissä punakeltaisissa väreissä. Valkoisen, harmaan ja sinisen sävyinen keittiö puolestaan saa samoja sävyjä omalle puolelleen jääkaapin oveen.

Oma suosikkini on nyt tämä ikivanha kiinalainen ajopeli.
6 kommenttia:

 1. Voi kun joskus saisikin tuollaisen kauniin ja siistin jääkaapin oven. Mutta kun ne lukujärjestykset ja runomagneetit ja muistilaputkin pitää olla esillä. No, sitten joskus, tulee kai sekin aika.

  Noita ovia kelpaa katsella.

  eikka

  VastaaPoista
 2. Vasen ovi istuu lämpimästi silmään.

  VastaaPoista
 3. Eikka, ei tuollaiseen järjestelyyn taivukaan muulloin kuin vapaaviikolla. Perheen kanssa jääkaapin ovi on tärkeä viestintäkeino, joten ei teillä kai pääse vielä muistilapuista eroon:)

  Ari, punaiset viehättävät minunkin silmääni enemmän.

  VastaaPoista
 4. Kaunista jälkeä, mistä ihmeestä olet haalinut noin ihania kuvia, hyvä idea.
  Meidän ovessa ei ole kuin ostoslista ja muistilista ja pari magneettia. Taidanpa alkaa keräilemään kauniita kuvia ja kortteja:)

  VastaaPoista
 5. Meillä on ovi tyhjänä. Tänään löytyi kolme magneettia, kun siivosin kaappeja. Mies oli laittanut ne oveen. Luulin, että teräsoveen ei magneetit ota kiinni, mutta siinä ne on. Meillä vaihtui alkusyksystä valkoinen kaappiryhmä teräksiseen takuuhommana Postasinkin siitä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 6. Manteli, olen ostanut mieleisiäni kortteja taidenäyttelyistä ja korttikaupoista aina kun on kohdalle jotakin koskettavaa osunut. Noissa on myös muutama läheisten lähettämä kortti.

  Arleena, metalliinhan juuri magneetti ottaa kiinni:) Uudessa keittiössä teräs näyttää varmasti hyvältä, se vaatii samaa tyyliä ympärilleenkin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...