perjantai 3. joulukuuta 2010

Iloisesti pieleen
Joskus on kiva vaikka leikkiä kameralla, kun istuu aamulla miehen kyydissä matkalla töihin. Tasku-Canonilla voi kokeilla, minkälaista jälkeä saa tärisevässä autossa kaikista ihanista valoista.

Meillä soi autossa yleensä kuskin lempikanava Radio Jyväskylä, joka on minusta vähän turhan vanhaa ja turhan heviä. Aamulla kuuntelen kyllä vaikka räppiä, mutta paluumatkalla ei tahdo korva sietää kuin korkeintaan Aaltoa. Joskus valitsen jopa Rondon.

Tänään sain olla reipas ja kävellä työmatkani molempiin suuntiin. Tosin vain puoli tuntia suuntaansa. Sen lisäksi vielä pari tuntia  kiertelyä kaupungilla, niin johan on kintut ihan muusina!

8 kommenttia:

 1. Valotaidetta! Vähänks tykkään :) Jee!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia. Juuri tuolta saattaa näyttää aamulla unisena ilman kameraakin. Radio Jväskylä on mun suosikki. Kun menen mökille, se alkaa kuulua Kärsämäen paikkeilla ja sen jälkeen sitä sitten kuunnellaankin. Terveisiä vaan kuskille: täällä toinen fani.

  VastaaPoista
 3. Leikkiminen on aikuisenakin virkistävää, virittävää ja kivaa. Minäkin leikin monia leikkejä: lapsettoman parin lisäksi, värikkäillä pinoilla ja kerillä leikkiä, pöytäliinoilla ja astioilla leikkiä ja tietenkin kameralla ja valoilla leikkiä paljon. Etkös jouluradiota kuuntele missään mielentilassa, minä kyllä sitäkin.
  Nauti lauantaista!

  VastaaPoista
 4. Lepis, valoshow on aikamoinen aamuvaloissa! Näitä pimeän ajan iloja:)

  Mayo, vasta sängystä nousseena näkee kaiken vähän tuolla tavalla. Tässä yhtenä päivänä näköni ei selkiytynyt ennen kuin puolilta päivin, silloin vähän ihmetytti.
  Ouluun ajaessa Radio Jyväskylä kuuluu meilläkin tosi pitkälle, ettei juuri Kärsämäelle? Niin jos en minä ole ehtinyt siihen mennessä vaihtaa jotakin omaa levyäni soimaan.

  Rva Pioni, sulla on kivoja leikkejä! Astiotten uudelleenjärjestely kaapeissa on minusta täyttä leikkiä, samoin virkatuista neliöistä peiton sommittelu, vaikka siihen viitsin ryhtyä tosi harvoin -syynä koira, joka sotkee kaiken.
  Etsin jouluradion heti, kun nyt muistutit sen olemassaolosta, kiitos! Mutta autossahan se ei kuulu.

  VastaaPoista
 5. Heh, minä myös otan aika paljon valovalokuvia autosta käsin :) Vaikka mitä kiekuraa saa tallennettua ja joka kerta kuva on yllätys.

  VastaaPoista
 6. Kaupungin valot on aina hienot! Varsinkin täältä tuppukylästä saapuvalle..

  Radio Jyväskylä on munkin suosikki. Muuten sama juttu, että töistä tullessa vaikka ylen klassinen tai sitten joku juuri tietty piisi kuten Pink Floydin The great gig in the sky. Silloin on hiukan levoton olo yleensä. Parasta on jos kiekuu mukana :0

  eikka

  VastaaPoista
 7. Autosta saa aina taidekuvia, nämähän ovat värikkäitä. Tänään itsekin yritin kuvata autosta päin keskustan jouluvaloja, mutta oli liian valoisaa vielä.

  VastaaPoista
 8. Ruska, otat vissiin kuvia täydessä vauhdissa ja itse ratissa;D

  Eikka, eikö: vaikka on kaupungista kotoisin, on kaupungin valot ihania! Tykkäsin jo lapsena Tuiran mainosvaloista talojen katolla.

  Manteli, jouluvaloista saisi upeita sumuisia väri-ilotteluja autosta käsin!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...