lauantai 4. joulukuuta 2010

Äitien tekemää


Tässä jouluradiota kuunnellessa tulee mieleen, miten paljon joulun rakentaminen on äitien vastuulla. Vaikka meillä mieskin on aidosti jouluihminen ja hoitelee siivoukset ja kauppaostokset mielellään, jää ruoka- ja koristeluvastuu minulle. Ja varsinkin ruoka on jouluna isossa osassa. Itse sen kuitenkin haluan tehdä ja rakentaa siinä samalla joulutunnelmaa omaan sieluuni. Nythän minulla on ruhtinaallisesti aikaa osa-aikatyössä ollessani ruuhkavuosiin verrattuna. Ja silloinkin nautin joulun valmistelusta.

Tästä saakin hyvän aasinsillan tämän päivän kuviin. Kävin perjantaina kiertelemässä taidemuseossa, ja alakerran Holvissa oli eteläafrikkalaisten äitien tekemää taidetta näyttelyssä  nimeltä MUM's.4 kommenttia:

 1. Ompas taidokkaita luomuksia! Nuo tyynyt ovat "puhuttelevia".

  Jouluvalmistelut ovat mukavia. Näillä vuosin sitä on jo tullut niin harjoiteltua, että alkaa jo sujumaan. On se vaan aina yhtä tunteikasta ja mieluisaa puuhaa. Ja ilolla olen pannut merkille perheen muidenkin jäsenten siihen yhtä innolla ja hartaudella paneutuvan. Tytär juuri käväisi ja kertoi tyytyväisenä jouluostokset kaupungissa äsken toimittaneensa. Niin, tuo ihana lahjanantamiseilo.

  VastaaPoista
 2. Rita, tuollainen kärme olisikin kiva lastenhuoneen lattialla löhoilyalustana.
  Meillä nuoriso tulee vielä valmiille, mutta ihan varmasti aikanaan alkavat valmistella joulua ihan samaan tapaan. Luulen, että jouluntykkääminen kulkee suvuissa perintönä.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja ja pirteän väristä, ylin lienee valaisin. Aika reipas ja hauska vaikka eteisessä.

  VastaaPoista
 4. Arleena, nuo valaisimet on tehty varmaan kaikenlaisesta värikkäästä muovirojusta. Hauskannäköisiä olivat, voisi ihan hyvin laittaa kattoon kotona!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...