lauantai 27. marraskuuta 2010

Oivaa mustavalkoista


Oli ihan pakko saada yksi tuollainen Marimekon Siirtolapuutarha-lautanen. Mietin kyllä kaksi kertaa, mihin sen kaapeissa sijoitan, uteliaisuus  kuitenkin voitti. Tämä on ihana, mutta en vielä ole varma, tuleeko niitä lisää.


Perjantain pikalounas uudella lautasella: keitettyä punajuurta, pikapaistettua kaalia ja omenaa kurkumalla ja karrilla maustettuna, purkillinen tonnikalaa tomaatissa. Hyvää!


 Ihastuin Marimekossa tähän Noitarumpu-kankaaseenkin. Se passaisi loistavasti olohuoneen pöydälle, mutta kun siinä ei tule liinaa käytettyä kuin jouluna, niin sain vielä vältettyä houkutuksen. Ehkä makuuhuoneen verhoiksi? Siihen se voisi käydäkin.

6 kommenttia:

 1. Siirtolapuutarha-astiat on kivoja, samoin Noitarumpu-kangas. Ruoka, ah niin kauniin väristä. Juuri tuollaisella värienergia-annoksella kannattaakin ladata itseään näillä pimeillä. Adventtia!

  VastaaPoista
 2. Sama maku täällä sekä astioissa että kankaassa. Olen jouluksi haaveillut ihan samasta kankaasta liinaa. Ainoa mutta: olen tilannut mieheltä sivupöydän, jonka voisi nostaa keittiönpöydän jatkopalaksi tarvittaessa ja tietenkin liinakangasta pitäisi ostaa tarpeeksi. Kun saisi siis ensin sen sivupöydän...

  VastaaPoista
 3. Ihan jouluinen lautasellinen. =)

  VastaaPoista
 4. Rva Pioni, mulle tulee aina joskus pakottava tarve saada jotakin, ja nyt se on ollut keitettyä punajuurta. Sitä väriä tulee muuten harvoin syötyä. Keitin muutamia ja kuorin jääkaapista aina yhden kerrallaan itselleni. Koko talven tekee tasaisesti mieli parsakaalia, kai se on foolihapon puutetta.

  Aikku, meillä jäi melkein kaikki liinat liian lyhyiksi, kun hankittiin 180-senttinen pöytä olkkariin. On siinä tietysti hyviäkin puolia, ei tarvitse ikuisesti käyttää samoja joululiinoja.
  Onnekas nainen, kun mieheltä voi tilata vaikka pöydän;) Meidän mieheltä voi tilata siivouksen, mutta edes taulunkiinnitystä ei voi jättää hänen käsiinsä.

  Una, sitä vähän ajattelinkin, että ruoka näyttää hyvältä tuollaisella lautasella. Värit nousevat herkullisesti esille.
  Kahvin juontiinkin vaikuttaa kupin väri, en esim. tykkää juoda sisäpuolelta tummasta kupista.

  VastaaPoista
 5. Ihana kangas!! Kelpaisi tuollainen itsellenikin, mutta pitää hillitä itseään.

  VastaaPoista
 6. Niina, ihan tarkoituksella käyn Marimekossa harvoin, kun siellä ihastuu väreihin ja muotoihin ja alkaa miettiä, mitä voisi uudistaa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...