perjantai 8. lokakuuta 2010

Syksyistä iltaa kotona


Hankin tällaisen mustan tason telkkarin alle. Oikeastaan se on hieman liian matala ja syvyyttäkin vähän liikaa, enkä sittenkään ole enää varma, onko musta oikea väri tälle paikalle... Mutta sen paras puoli onkin hinta, joka on taattua ruotsalaista tasoa ja mahdollistaa oikeanlaisen tason suunnittelun ja teettämisen aikanaan. Jos nyt enää viitsii, saas nähdä. 

Taulut siirrän vikonloppuna vähän paremmin. Lasilautasen sain siskolta, joka tekee toinen toistaan upeampia vateja. Ihastuin tämän hopeiseen kuviointiin, ja Ikean tyyny toistaa sopivasti samantyyppistä kuviota.


 Taulun kuvan äitini on tehnyt minusta nelivuotiaana.


Ja täällä unenlahjaa piisaa!

13 kommenttia:

 1. Hyvinhän musta sopii väreihin, lasilautanen on aivan ihana. Kotisi on niin kaunis ja kodikas, pidän tällaisita lämpimistä ja hillityistä väreistä.
  Vilma löhöilee pehmeiden tyynyjen keskellä, tämä taitaa olla änen lempipaikkansa♥

  VastaaPoista
 2. Ai se on lasia tuo vati.
  Joku elokuvakin sinulla on tuossa tason reunalla ?

  Tällä hetkellä kaikilla lemmikeillä näköjään uni maistuu. Meilläkin kissat nukkuvat vaan..

  Kaunista teillä. Tavaroilla omat paikkansa.

  VastaaPoista
 3. Kotinne on kyllä niin kodikas ja tunnelmallinen, että tekee itsekin mieli tulla sinne käpertymään sohvan nurkkaan :)

  eikka

  VastaaPoista
 4. Ihan sama ajatus tuli minullekin, että tuonne olisi kiva käpertyä kirjan kanssa ;) Kaunista! Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 5. Minusta taso näyttää ainakin näiden kuvien perusteella todella hyvältä. Mahtaakohan olla sama kuin meillä? Olen tykännyt omastamme vaikka välillä kaipaisinkin jotain laadukkaampaa (kalliimpaa, johon ei valitettavasti ole varaa) ja vähemmän tummaa. Siskosi tekemä vati on meilläkin paraatipaikalla.

  VastaaPoista
 6. Oma musta lipastomme siirtyi keväällä uuteen paikkaan. Tila laajeni, kun "möhkäle" ei ole näkyvissä, kun huoneeseen astuu. Meillä vaan tasot, lipastot ja ikkunalaudat keräävät aina tavaraa eikä kauniille asetelmille ole tilaa, tai ennen pitkää ne hautautuvat tai tulevat ympäröidyiksi latureilla, säätimillä ja muilla "somilla" esineillä. Karua!
  Tunnelmallisia koti-iltoja sinne!

  VastaaPoista
 7. Heippa! Kiva että kävit jo uudessa osoitteessani. Onneksi jutut ja kommentit saa helposti siirrettyä. :)

  Pidän tuosta mustasta tasosta ja tyylikkäästä lampusta. Toivottavasti olet saanut taulut mieleiseesi järjestykseen!

  VastaaPoista
 8. Manteli, silmä on alkanut vieroksua kotona kovin dramaattisia värejä ja alkanut kaivata seesteisyyttä. Siksi olen vähitellen hankkinut vaaleita ja maanläheisiä värejä. -Ja Vilma tosiaan tykkää pehmeistä alustoista, mielellään pää tyynyllä:)

  Sooloilija, ensin mulla jäi tuohon pöydälle A Single Man -elokuva, joka on odottanut toista katsomista. Toiseen kuvaan älysin jo ottaa sen pois.

  Eikka, kiitos! Luulen että eniten tunnelmaa luovat kohdevalot ja pöytälamput. Kattolamppua pidetään harvoin päällä. Vieraittenkin kanssa syödään kynttilänvalossa, kun pöydän päällä ei ole lamppua:)

  Elisa, tuossa tuolissa istuu joskus meidän mies, kun on vieraita. Nyt kun huoneita riittäisi erilliseen tv-huoneeseen, jossa voisi molemmat istua mukavasti nojatuoleissa, en osaa nähdä sille mitään tarvetta.

  Missy E, voi muuten hyvinkin olla sama kuin teillä. Täältä katselin kaikista paikoista sopivaa, mutta ei vaan löytynyt omilla mitoilla. Ja tilaaminen liikkeestäkin olisi kestänyt jopa 8 viikkoa.

  Rva Pioni, meillä ei ole enää lapsia kotona. Kahdella aikuisella on vähemmän tavaraa, toivottavasti. Sohvapöytä on meilläkin kyllä aina täynnä lehtiä, kirjoja, kaukosäätimiä, neulekoreja, kynttilöitä, kyniä ja muuta.

  Iinuska, tauluille en ole ehtinyt vieläkään tehdä mitään. Nuo mainitsemasi esineet ovat taattua Ikea-laatua, mutta tykkään niistä.
  Ja onnea uudelle blogille! Valitukset ovat aina tervetulleita, nehän keräävät eniten kommenttejakin.

  VastaaPoista
 9. Kaunista ja rauhallista on kotonasi. Ja samanlainen Ritz-nojatuli kuin minullakin oli, se jäi tosin vanhaan kotiini:(

  VastaaPoista
 10. Maaretta, nuo Ritz-tuolit meilläkin on ollut kauan, on jo irtoverhoilukin hankittu. Ovat vaan niin hyvät istua, että moni vieraammekin on ostanut samanlaisia kotiinsa. Muuten kyllä tykkäisin laiskanlinnatyyppisistä;)

  VastaaPoista
 11. Rauhoittavat viihtyisät värit kotonasi!Koko sisustus hivelee silmää. Onni on kaunis koti!
  Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle :-)

  VastaaPoista
 12. Ompas sinulla kaunista kodissasi :) Tyylikästä, mutta samlla lämmintä ja kotoisaa. On onni omata hyvä sisustussilmä :) Iteltäni puuttuu täysin luovuus suunnitella ja toteuttaa mitään, mutta valmiita ratkaisuja kykenen kyllä arvostelemaan.

  VastaaPoista
 13. Anna, kiitos, jotenkin nyt vanhemmiten haluaa kotiin rauhallista tunnelmaa. Tuo musta väri on aika voimakas tosin, voisin seuraavaksi ajatella sen tilalle tummanharmaata.

  Ruska, luulen että sitä lämmintä kotoisuutta saa noilla pikkulampuilla aikaiseksi. Kun ei käytä kattolamppua, on pehmeä valo eri puolilla huonetta. Olen sellainen sisustuksen viilaaja, ei rahalla, vaan väreillä ja asettelulla.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...