torstai 7. lokakuuta 2010

All by myself


Vietän rauhallista viikkoa yksin kotona. Mies lähti pentujen kanssa ulkomaille pariksi viikoksi; pennuiksi hän nimittää lempeästi oppilaitaan. Hän on itse asiassa ylpeä sakistaan, joka on kielitaitoista ja fiksua porukkaa.

Minä saan siis olla omissa oloissani, varsinkin nyt kun on loppuviikko vapaata. Ensitöikseni kävin taas hieronnassa. Niska ja hartiat ovat olleet jumissa ihan samoista syistä kuin aina ennenkin. Liikaa sitä ja liian vähän tätä, tai itse asiassa siis toisinpäin. Rangasta rusautettiin  pitkä rivi lukkoja auki, paljon enemmän kuin pitkään aikaan. Ei ihme, että olen kärsinyt päiväkausia päänsärystä. Nyt pitäisi kohta helpottaa.


Viisi pientä lenkkiä Vilman kanssa joka päivä, siis välillä vain korttelin ympäri, mutta kuitenkin ulkona auringossa tai illan pimeydessä, tekee hyvää istuvalle luonteelleni. Kuulemma kolme lenkkiä päivässä riittää, mutta koira pitää vonkumalla huolen saavutetuista eduistaan.

Minä puolestani olen joutunut tinkimään rajusti saavutetuista eduistani: joudun viemään itse roskat, täyttämään ja tyhjentämään tiskikoneen ja mikä pahinta, imuroimaan huomenna. Ja pyyhkimään lattiat ja pölyt. Jessus, tarvitsen siivoojan.


Don't worry, be happy


9 kommenttia:

 1. Itsekin luin tänään, että koira vaatii kolme lenkkiä päivässä. Olli käy ensin pikkupissalla lehdenhakureissulla, sitten käytän Ollia puolen tunnin aamulenkillä. Lukiolainen käyttää päivällä (jos on kotona) ja sitten emäntä puoli neljän jälkeen. Iltalenkki on kuuden maissa ja illalla vielä käydään tolpalla iltapissalla. Pikkupissatukset hoituu tuossa lähimetsässä tai pyörätien varressa, ei niitä oikein lenkiksi voi kutsua. Olli on niin ronkeli, ettei suostu edes pissaamaan omalle pihalle.

  Kiitos, että muistutit, miksi kannattaa olla onnellinen omasta puolisosta: imuroi, vie roskat, tyhjää tiskikoneen ja hoitaa monta muutakin asiaa.

  VastaaPoista
 2. Aikku, Olli käy siis myös usein ulkona. Työpäivinäkin meillä on aina neljä ulkoilua, mutta mieshän ne hoitaa, kaiken muun ohella;)

  VastaaPoista
 3. Ja sitten voisit lähettää sen siivojan tänne parin päivän keikalle ;)

  Koirien juoksutus on loputunta juoksua. Silti hauskaa ja kauniita kuvia tuot aina reissuiltasi.

  VastaaPoista
 4. Lepis, jouduin jopa soittamaan miehelle Saksaan, kun en osannut panna tiskikonetta päälle. Se vaihdettiin vasta kesällä, olkoon se selitykseni:P

  VastaaPoista
 5. Mietin, että mitähän tähän sanois. Sitten tajusin, että ai niin, minunhan pitäisi tosiaan kanssa tehdä vastaavia hommia, meinaa vaan unohtua. Eihän ne silloin paina mieltä, kun ne unohtaa.. ;o)

  (tekee sitten kun sattuu kohalle =D)

  eikka

  VastaaPoista
 6. Mäkin ottaisin mielelläni siivoojan. Ottaisin kyllä mielelläni koirankin, vaikka tiedänkin että tekisi välillä tiukkaa ulkoiluttaa sitä, ainakin huonolla kelillä.

  VastaaPoista
 7. Eikka, ihmeesti sitä ajattelee, että oma aika on iloksi eikä kotitöihin tarkoitettua. Jotkut onnelliset saa tosin iloa niitten tekemisestä.
  Ihmettelen aina, kun joku sanoo vapaapäivänä ensitöikseen siivonneensa koko huusollin lattiasta kattoon.

  Missy E, on se joskus kivakin kulkea narunjatkeena, kun hurtta etenee etananvauhtia kuono maassa. Hyvällä säällä ainakin, ja nyt on ihanan syksyistä.

  VastaaPoista
 8. Minä kyllä keksin monenmonta kiinnostavampaa puuhaa kuin siivoaminen. Liika hygienisyys on jopa epäterveellistä... Sitäpaitsi koiran kanssa ulkoilu on moninverroin tarpeellisempaa kuin pölyjen pyyhkiminen. Hänellä on muuten kaunis kiiltävä karva.

  VastaaPoista
 9. Irma, saitkin minut siirtämään imuroinnin iloisesti ensi viikkoon:)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...