keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Punaista ja vihreää


Otin eilen pitkästä aikaa isomman kameran kaulaan koiranulkoilutuskävelylle. Koska Vilman piti olla kiinni eikä se suinkaan ollut paikoillaan, kuvia piti ottaa enimmäkseen yhdellä kädellä. Siitäkin huolimatta huomaan, että paremmalla kameralla saa parempia kuvia.Että voi ihan tavallinen pensasaita näyttää hyvältä!

Loppui vissiin kohteet.

10 kommenttia:

 1. Koira ei ymmärrä antaa tilaa valokuvaajalle, olen huomannut saman. Siksi en enää kuvaa koiralenkeillä. Kohteenikin ovat ihan lähellä, en kyllästy katsomaan lähelle.
  Tietenkin inspiroisi, jos olisi mahdollista kuvata vaikka Portugalin rosoisia seiniä tai kaakeleita tai merta tai nukketeatteria keskellä Eurooppaa tai vaikka Afrikan värejä. Nyt on näin. Onneksi on kamera!
  Kivat punavihreät!

  VastaaPoista
 2. On se vaan kaunista. Luontoa jaksaa ihailla ja hyvällä kameralla otettuja kuvia.

  Koiralenkillä ei kyllä kuvien ottamisesta tule mitään, kerran sotkeuduin hihnaan ja lopulta tasapainoilin ojan reunalla kamera toisessa kädessä ja koira toisessa vetämässä, jalat hihnaan kiertyneinä.

  eikka

  VastaaPoista
 3. Nikonilla saa ;D

  (toivottavasti tuo ei nyt aiheuta sitä merkkikaaosta tänne kommenttilootaasi...)

  Huikeita värisävyjä tuossa orapihlajan lehdessä. Ja niin tylsänä kuin me sitä pidämme, piikkineen kaikkineen.

  VastaaPoista
 4. On syksyn väritykset kyllä ihmeellisiä. Olis muuten kauheata olla nyt punavihersokea =)

  VastaaPoista
 5. Vaan ei noistakaan olisi ihan jokainen hoksannut kuvaa ottaa, eli kyllä siihen se kuvaajan silmä tarvitaan näemmä kohteen havaitsemiseen.
  Alimmasta kuvasta tulee pahoinvoinnin tunne, kun ei pysty tarkentamaan...
  Kivat kuvat oli reissustammekin, ja juttu.
  Meri

  VastaaPoista
 6. Ripustaisin ihan heti tuon ylimmäisen ja alimmaisen vierekkäin suurennoksina seinälle Suomi-ruska-ikävää hellittämään. Aivan upeat kuvat ja värit!
  Raikasta torstaita!

  VastaaPoista
 7. Wau! Tuo alin nyt jotenkin upposi meikäläiseen. Tosta vaan yhellä kädellä : ) Hienot otokset, ota useimmin vielä se iso kamera matkaan.

  VastaaPoista
 8. Rva Pioni, olen tullut niin laiskaksi, että lähden liikkeelle vain koiraa ulkoiluttamaan. Kaupungille en viitsi isoa kameraa kantaa. Ja pyöräilykin on jäänyt yhtäkkiä kokonaan...Minusta on tullut mäntti!

  Eikka, varmasti ison koiran kanssa on ihan mahdoton yrittää kuvailla, ainakin ennen kuin se on ihan vanhuudenkankea. Silloin on tietysti jo itsekin;)

  Lepis, tuolla kameralla pystyy paljoon, kun viitsii yrittää ottaa selville sen mahiksia. Vähiin on kyllä viime aikoina jäänyt, hävettää ihan.

  Ruska, värisokeana menettäisi kyllä paljon syksystä, tosin siihen kai synnytään, joten ei muusta koskaan tiedä.

  Meri, nyt juuri on yksittäisissä lehdissäkin ihmeellisiä värityksiä. Ja juuri tuossa tylsässä orapihlajassa on parhaita kohteita.

  Heljä, onko Irlannissa samanlaista ruskaa kuin täällä? Vai onko se pohjoisessa värikkäämpi; tätä en koskaan ennen ole tullut ajatelleeksi.

  Taru, minäkin tykkään tuollaisista pehmeän epätarkoista värityksistä;)

  VastaaPoista
 9. Todella kaunista, syksyn maalaamia lehtiä

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...