torstai 15. heinäkuuta 2010

Tukka märkänä

Nättiä olisi ja lämmintä, mutta meikä on istunut sisällä joka päivä aamusta iltaan. Ensin töissä ja sitten kotona, kun en ole viitsinyt mennä ulos hikoilemaan. Eilen vaihteeksi kokeilin illansuussa  kävelyä metsän varjoissa miehen ja koiran kanssa. Kivaa oli, mutta tuli niin helkutin kuuma, etten ota ihan heti uusiksi. Onneksi mies suostui kastelemaan pihakasvit.

Töissä alkaa iltapäivästä olla vaatteet kosteina. Saan kohta vaippaihottuman märistä alkkareista! Onneksi huomenna on lyhyt päivä ja sitten taas viikko vapaata.

Kokeilin illalla työkaverin vinkkiä ja kastelin vanhan sideharsovaipan kylmään veteen. Levitin sen sitten vuorotellen käsivarsille, niskaan ja selkään viilentämään. Toimii! Katselin sitten viilentyneenä Terapiassa sarjaa Ylen Areenalta.

Yöksi levitän kankaan taas paljaalle iholle peitoksi, kun menen nukkumaan. Tuulettimen kanssa viilentävät ihanasti!

8 kommenttia:

 1. Eikös olekin kurjaa, kun ei voi käydä koiran kanssa lenkeillä tämmöiseen aikaan.

  Ehkä pitäisi kokeilla tuota vaippaliinavinkkiä. Kuulosti niin ihanalta :) Mutta kamalalta kuulosti kuvauksesi helteisestä työpäivästä, huh huh. Toivottavasti meilläkin ovat hikoilleet niin pahasti, että ottavat vaarin ehdotukseni heinäkuun ajan suljetusta toimistosta...

  VastaaPoista
 2. Oletteko muuten kokeilleet viilentää Vilmaa kosteilla huiveilla? Eräästä blogista luin, että eläinkaupassa olivat suositelleet laittamaan koiran kaulaan kostean huivin. Kokeiltu oli ja oli toiminut. Läähätys oli loppunut saman tien.
  Tuntuu omakin loma menevän ihan "hukkaan" kun ei saa mitään tehtyä. Haluaisin niin kovasti pyöräillä ja ulkoilla, mutta ei tällaisella kelillä jaksa eikä taida fiksuakaan olla kovasti rehkiä.

  VastaaPoista
 3. Kuumaa on ja vasta illalla viittii lähteä ulos. Vesi ja uni maistuu päivällä sisätiloissa, on sentään hiukan viileämpää kuin ulkona. Koiralle taidan kokeilla tuota märkää viilennyshuivia ja itselle märkää sideharsoa. Joskus laitoin kylmäkalleja pyyhkeen sisään sängyn jalkopäähän, mutta ei se kostea lakana loppupeleissä ollut kivan tuntuinen.

  Vai vaippaihottuma =D

  Ai näkyykö Terapiassa-sarja areenalta? katsoin yhden satunnaisen jakson ja jäin koukkuun, mietin pitääkö tilata DVD:t mutten raskinut. Nytpä tietää, mistä ne löytää.

  -eikka

  VastaaPoista
 4. Tämä hikoilu lienee jo loppumetreillä, ensi viikoksi luvattiin viileämpää.
  Meillä on ikkunat auki yöt ja aamulla on aika siedettävää.
  Onneksi tänään satoi hieman, mutta heti sen jälkeen täällä olikin ulkona höyrysauna.

  VastaaPoista
 5. Nyt kesällä olen viilentänyt meidän koiraa kastamalla ison froteepyyhkeen kylmällä vedellä ja sitten "peittänyt" koiruuden pyyhkeellä. Toimii tosi hyvin ja viilentää mukavasti.

  Oman viilennyksen kanssa on sitten vähän niin ja näin - suihkukin viilentää vain hetkeksi kunnes on taas nihkeä.

  Tänään on onneksi ollut sadepäivä ja se vasta on ollut ihanaa : )

  VastaaPoista
 6. Minäkin kuljen välillä märkä riepu harteilla. Pukeutumisesta ei voida puhua edes kauppa eikä postireissuilla. Silitys näillä säillä olisi turhuutta. Norot vain kulkevat selkää pitkin ja päänahka on kosteana.
  Kaikki myötätunto työssäkävijöille!

  VastaaPoista
 7. Hyvä viilennyskontsti töissä on valella ranteitaan jääkylmällä vedellä mahdollisimman kauan, se muuten tepsii yllättävän hyvin. Kylmää vettä kannattaa myös juoda paljon.
  Kotona kuljeskelen pelkässä pitkässä topissa ja alkkareissa läskeistäni välittämättä, tietokonella otan usein topinkin pois, hmm, aika huvittava näky varmaan.
  Illalla myöhään avaamme molemmat ovat ja läpiveto viilentää mukavasti.
  Onneksi on lomaa vielä kaksi viikkoa jäljellä, nyt kuitenkin pitää mennä tekemään viikonloppusiivoa kevennettynä versiona.

  VastaaPoista
 8. Ruska, ensi vuonna otan minäkin taas loman heinäkuussa, se on varmaa. Tänään oli töissä niin hankalaa, että puoliltapäivin oli jo vaatteet kosteina ja pää kipeä.

  Missy E, tuo huivi on hyvä vinkki, kokeilin heti Vilmalla märkää valkoista bandannaa. Vähän se ihmetteli, mutta pitää muistaa jatkossakin. Itseä se auttaa myös.
  Aamulla aikaisin voisi ehkä ajella jossakin meren rannalla, mutta kuka sitä nyt lomalla aikaisin heräisi.

  Eikka, minäkin keksin vasta tällä viikolla, että Terapiat voi tilata iGoogleen ja katsoa aina seuraavana päivänä. Tekisi kyllä mieli joskus ostaakin koko paketti, on jäänyt joitakin välistä pois. Siitä alkaa syksyllä vissiin uudet jaksot.

  Arleena, eilisiltainen kova sade viilensi vain hiukan ulkoilmaa, sisällä meillä on edelleen 30°. Ja kaikkialla on nyt varmaan 100% kosteus!

  Erjuska, meilläkin on koira saanut välillä märän loimen päälleen ja kyllä se on ollut nolon näköinen:) Hipsinyt sitten vaan äkkiä piiloon, mutta auttaa se kuumuuteen varmasti. Kuten meitäkin.

  Rva Pioni, onneksi olet saanut viettää päiviäsi altaassa ja puun alla!

  Manteli, kotiasut eivät tällä hetkellä kaipaa arvostelevia katseita, se on totta. Vedän itsekin päälle toinen toistaan hirveämpiä virityksiä tavoitteena ainoastaan vilpoisuus. Ensimmäisenä kotiintultua vaatteet pois ja kylmään suihkuun.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...