lauantai 17. heinäkuuta 2010

Heat

Muuten olisi ihan hyvä päivä, mutta  ei ole. Migreeni on taas  vaihteeksi vaivannut jo toista päivää. Ei pahasti, mutta kuitenkin niin, ettei mikään lääke tai konsti ole kokonaan auttanut. Koko viikon se on sitä kehitellyt, senkin olen oppinut tunnistamaan. Kokopäivätyössä se oli ihan tavallista. Kolmenkymmenen asteen sisälämpötila ei ainakaan ole parantanut asiaa.

Onneksi nyt työviikko on nyt takana ja edessä on vapaa viikko.

Eilen illalla leikkasimme miehen kanssa kuivia oksia puista ja kasasimme niitä pinoon. Siitä toipumiseen meni kylmän suihkun jälkeenkin vielä ainakin tunti. Lasillinen jääkylmää roseeta vain pahensi tilannetta. Tänä iltana sama juttu, vaikka oli pari astetta  viileämpää.

Onhan tähän jo vähän tottunut. Silti touko- ja kesäkuussa oli kivempaa. Minusta ei taida olla vieläkään ihan aidoksi kesäihmiseksi.

6 kommenttia:

 1. Harmi! Kyllä minullakin iski eilen illalla kunnon päänsärky, joka onneksi hävisi kahden särkylääkkeen jälkeen. En tiedä kelle tällaiset helteet oikeasti sopivat. Kyllä tässä vaan alkaa kaipaamaan aavistuken viileämpää keliä. Kun edes välillä saisi raikasta ilmaa.

  VastaaPoista
 2. Migreenissä ei auta kuin levätä, joskus olen vähän saanut helpotusta nipistelemällä peukalon ja etusormen välejä, olisiko jokin akupiste siellä.

  VastaaPoista
 3. Oi ja voi! Tiedän tunteen, vaikka (koputan puuta) tosi harvoin nykyisin.. Mutta juurikin tänä aamuna sama tunne iski! Lepoa, pimeyttä, kylmää - tiedät kyllä. Toivottavasti voit jo paremmin!

  VastaaPoista
 4. Helteellä ei kannata tehdä mitään kauppakassin kantamista raskaampaa.
  Jotenkin näin kuumilla ilmoilla on lupa laiskotella, syyksihän sopivat terveydelliset syyt.

  VastaaPoista
 5. Ihana kun sanot suoraan; minäkään en ole kesäihmisiä, tai helleihmisiä. Touko- ja kesäkuu ovat armollisempia, mutta kun helteet alkavat minusta tulee ihmisenäkin erilainen, kireämpi ja hermostuneempi. Lapset (tai nuorempi) vaatii koko ajan rannalle, enkä minä viihdy sielläkään. Mun pitäisi vain saada istua varjossa, puun alla, kirja kourassa, vilvoittavia juomia nautiskellen..

  Toivotaan, että migreeni hellittää.

  Kuvat ovat ihanan herkullisia, viimeinen varsinkin.

  VastaaPoista
 6. issy E, kosteus vielä pahentaa tilannetta. Olisi varmaan kiva sullekin, jos lomalla voisi tehdä jotain. Mulla on nyt haasteena lähteä yksin pyöräilemään jonnekin enkä ole yhtään hyvä siinä.

  Manteli, olen samaa mieltä levosta, se auttoi ja päiväunet rentouttivat. Särkyä se ei vienyt pois, mutta stressaantunut olo parani.

  Elisa, olen ihan varma, että jatkuvalla helteellä on jotain tekemistä tämän kanssa. Ei voi liikkua normaalisti ja hikoilukin on omituista. En ole ollenkaan hikoilevaa tyyppiä muuten. Ja ihan varmasti nesteenpuutekin aina välillä iskee.

  Arleena, alkaa vähän ymmärtää paremmin kuumien maitten meininkiä ja afrikkalaisten puun alla istumista. Vaikka miehethän ne sielläkin vain istuu.

  Soloilija, aloin sietää kesää vasta kunnolla aikuisena, vielä parikymmpisenäkin kärsin lämmöstä! Minä olen aina ollut syksy- ja talvi-ihminen. Rannalla en minäkään ole koskaan viihtynyt, mutta vedessä toki.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...