sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Hyvä mieli ja (osto)hulluus


Jos aamulla suihkun jälkeen saa tukkansa aseteltua oikein kivasti uuden leikkauksen jäljiltä, ja jos sitten vielä saa vedeltyä onnistuneet viivat silmiin ja häivyteltyä violetin luomivärin juuri niin kuin pitääkin, ei enää huomaakaan vatsamakkaroita, vaan maailma hymyilee koko valollaan. Jos vielä pukee päälle siniset farkut, vadelmanpunaisen puseron ja valkoisen takin, on päällä kaikkein omimmat värit. Ei voi mennä kuin hyvin.


Silloin löytää myös kaupungilta vaikka kuinka paljon hyviä vaatteita, omankokoisia ja käyttökelpoisia, vaikka yleensä saa turhaan selata tangoilla. Raidallinen Espritin urheilupaita, harmaanruskea hellemekko, mustikansininen Repeatin polvipituinen neuletakki (ihana malli!), vedenväriset sinivihreät isot helmet...Olisin voinut jatkaa loputtomiin, mutta onneksi järki tuli väliin.

 Kuvat Käsityön museon näyttelyistä toukokuulta. Ylimmäinen Janna Syvänojan paperityö.
6 kommenttia:

 1. Näin se hyväolo syntyy, kiireestä kantapäähän.
  Kauniit nuo paperihelmet, jos kohdalle sattuu ostan heti. En ole löytänyt myytävien helmien joukosta niitä vielä.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavalta, ei ihme että tuli hyvä mieli :) Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä se onnistuminen on paljolti kiinni hyvästä fiiliksestä. Itsekin ole tuon kokenut; tukka hyvin/kaikki hyvin niin johan asiat onnistuvat. ;)

  VastaaPoista
 4. Tukka hyvin, kaikki hyvin pitää edelleen paikkansa. Auringonpaiste vaikuttaa kyllä myös mukavan myönteisesti.

  VastaaPoista
 5. Kuinka nyt vasta osuin tämän postauksen kohdalle... Juuri näin epätasaisen tyytyväinen minäkin olen itseeni ja olooni. Mutta yleensä tyytyväisenä tehdyt hankinnat ovat onnistuneita ja turvallisia huonoinakin päivinä, sen olen kokenut. Huonona päivänä on hyvä turvautua turvavaateeseen, jonka tietää olevan hyvä ja jossa olo tuntuu mukavalta.

  VastaaPoista
 6. Rva Pioni, turvavaate on hyvä sana, sitä se todella on. Joissakin vaatteissa tuntee tosiaan olevansa kotonaan ja omimmillaan, joissakin on enemmän mukana kuorrutusta.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...