maanantai 31. toukokuuta 2010

Vilma ja lamppulaatikko

 

Keittiön kattolamppu meni rikki. Se oli aikanaan huolella valittu, hyvää valoa kun keittiönpöydän ääressä arvostan, mutta lamppu ei saa toisaalta yhtään häikäistä. Niin että ostettiin sitten uusi ihan samanlainen. Itse lamppu siellä sisällä on vaan nyt näitä uusia ja antaa kerrassaan ihanan kirkasta päivänvaloa. Työpöydän loisteputkien valo näyttää sen rinnalla vanhanaikaisen keltaiselta.


Vilma sai leikkeihinsä lampun laatikon. Tein aukon yhteen reunaan, että se pääsi kömpimään sinne sisälle. Tällä kertaa se vain käväisi laatikossa nopeasti, vilkuili hetken sieltä ulos ja alkoi sen jälkeen määrätietoisesti silputa laatikkoa palasiksi.
Laatikko sai kyytiä ja koira riehui onnellisena sen kimpussa. En viitsinyt kuvata lopputulosta, sitä täystuhoa muutaman tunnin päästä.


***

Viimeinen kesälomapäivä menossa. Sen kunniaksi paistoi aamupäivällä ihanasti aurinko ja kävin kävelemässä rinnettä ylös, no, puoleenväliin vain. Sen ylemmäksi en jaksanut itseäni raahata. Vilma kyllä hyppi ja juoksi vapaana ympäriinsä ja olisi jaksanut mitä tahansa. 
Onneksi on vasta alkukesä, eikä edes kesäkuu vielä! Ensimmäiset kerrat ovat aina pahimmat. Ja noustiinhan me siskojen kanssa Pallaksellakin Taivaskerolle viime kesänä. Etananvauhtia tosin, mutta kuitenkin.
12 kommenttia:

 1. Tuo ylin kuva on todella mainio! Yksi kuva sanoo enemmän kuin monta sanaa. Vilma taisi olla todella onnellinen silppuamisen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahdottoman hauska heppu tuo teidän Vilma!

  VastaaPoista
 3. Silppuaminen vaan on niin kivaa. Aamulla lehtiä lukiessamme koira ottaa lehtikorista muutaman mainoksen ja 'lukee' ne pöydän alla.

  VastaaPoista
 4. Hupasaa touhua :-) Ylintä kuvaa minäkin naureskelin ja katsoin kun se on niin hauska ja kuin varkain yhytetty hetki hauskanpidossa.

  Way to go! Siitä se lähtee.

  eikka

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs laatikko sai kyytiä.

  VastaaPoista
 6. Mikähän wimma noissa pahvilaatikoissa oikein on? Joku taika varmaan, tuoksuja tulvillaan!

  VastaaPoista
 7. Haha! Miten riehakkaat kuvat, hauskaa!!

  VastaaPoista
 8. Pahvista saa varmaan herkullisesti otteen ja se repeytyy mukavasti; kaikenkaikkiaan ihanaa hommaa!

  VastaaPoista
 9. Heh :D Ihana ilmeikäs Vilma! Hän näyttää todella fiksulta tuossa mainiossa ylimmässä kuvassa :D Tuollainen laatikkosilppuri on oikein hyödyllinen pikku apulainen.

  VastaaPoista
 10. Heh, fiksuudesta en mene takuuseen, mutta ihana pikkuemäntä se on!

  VastaaPoista
 11. ;) Meillä myös Saima-kissamme tuota harrastaa. Koko laatikkoa ei kuitenkaan jaksa.

  VastaaPoista
 12. Terävillä pikkuhampaillaan;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...