maanantai 5. huhtikuuta 2010

Violettia

Eilen otsikko puhui keltaisesta ja kuvat olivat kuitenkin vihreitä. Kirjoittaessani ajattelin keltaisia tulppaaneja ja sitruunakiisseliä. Ehkä tämän päivän violetti kuvaa myös pääsiäisen tunnelmaa.

Toinen pääsiäispäivä on pyhitetty absoluuttiselle laiskuudelle. Kuten ovat olleet kaikki muutkin lomapäiväni, voisi joku sanoa, eikä tarvitsisi olla edes ilkeä. Ehkä nyt maistuu taas työnteko tulevalla viikolla. 

Olen lukenut Mäyräkoira-kirjaa, ulkoillut yhden miehen ja kahden sellaisen koiramaailman pikkujättiläisen kanssa, valmistanut nopeasti pastaa eilisestä lammas-bolognesesta kaali-ananasraasteen kanssa ja katsonut Coco Chanelia.

Tänään on ihan selvästi hauskempi päivä kuin eilen ja se johtuu minusta siitä, että tänään ei sada. Näyttää keväältä.


8 kommenttia:

 1. Paljon paremmalta kuulostaa päivä siellä kuin täällä. Eilen jaksettiin vielä katsoa yhdessä elokuvaa, nyt ollaan tutuissa puuhissa molemmat omilla tahoillaan ja ramasee niin pirusti, että enpä usko tästä lomasta saaneen virtaa tulevaan työviikkoon.

  VastaaPoista
 2. Tuo tulppaani on todella kaunis, pääsiäisen värit kaikki siinä samassa!
  Laiskotella saa ja pitää(kin) ;)

  VastaaPoista
 3. E, toivottavasti myös nukuit päiväunilla pois väsymystäsi. Joskus on hyvä antaa itsensä vain olla pyhänä, venyttää tylsyyteen asti, ja kas, töissä onkin paljon mukavampaa.
  Hymynpilkettä viikkoosi!


  Elisa, näitä jännittävän raidallisia kukkia mulla oli jokin aika sitten. Miten lienevätkään nämä värit saaneet aikaiseksi samaan kukkaan.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkään noista sun tulppaaneista, jännän värisiä. Käytiin eilen viherlandiassa muutenvaan-ajelulla, ajattelin että siellä olisi kivoja tulppaaneja, mutta ei sielläkään mitään ihmeempiä. Kumma, minä kun niin olisin halunnut ihmetulppaaneja ;DD.

  VastaaPoista
 5. Voi kun tuo sade jo lakkaisi, alkaa tosissaan tuntua ankealta. No, huomenna jatkuu työarki, silloin on sama paistaako vai sataako. Ainakin on levätty, siellä ja täällä!

  eikka

  VastaaPoista
 6. Tuuluska, jossakin sattuu aina olemaan vähän erilainen kimppu muiden joukossa; eiköhän tämäkin ollut vain Prismasta kotoisin.

  Eikka, pääsiäisenähän on perinteisesti ollut aina paskakelit:D
  Sen on pakko kohta parantua, tai sitten hukutaan tulviin. Eiku, hyvin tässä käy ja kohta taas paistaa!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...