torstai 29. huhtikuuta 2010

Tyylistä


Näin tässä yhtenä päivänä, kun Tiia Vanhatapiota (vas.) haastateltiin televisiossa. Ihailin paitsi hänen puhettaan ja ihastuttavan naisellista ääntään ja olemustaan, myös oman persoonallisen tyylinsä löytämistä.
Samanlaisen ihanan umpinaisellisen tyylin kannattaja on myös Minna Parikka (oik.).


Jos viisikymppinen nainen haluaisi kokeilla samantyyppistä 1900-luvun alkupuolen eleganssia, niin ihan samanlaiset nuoren naisen vaatteet eivät tietenkään sopisi sellaisenaan. Mistä sitä mallia sitten otettaisiin? 

Suomisen Ollin äidistäkö, vai peräti kotiapulaisesta?


Tuli vaan mieleen...


(Kuvat on lainattu G:n kuvahausta)

7 kommenttia:

 1. Minna Parikan kenkiä olen ihaillut, en ostanut - ainakaan vielä.
  Hänellä on Hesassa oma kenkäkauppa.

  VastaaPoista
 2. Voi että nuo Tiia ja Minna ovat samannäköisiä nopealla vilauksella katsottuna. Heissä on paljon samaa! Upeita suomalaisia naisia !
  Upeita myös 'vientituotteena'.

  VastaaPoista
 3. Kolahtaa tekstisi eleganssia etsiessä! Parikan kengistä meilläkin haaveillaan näyteikkunaostoksilla...

  VastaaPoista
 4. Oih, nämä ihanaiset naiset!tyyliltään eivät minun makuuni, mutta se tapa millä he oman tyylinsä kantavat. Se jokin mikä nostaa pilkkeen silmäkulmaan :)
  Voi huokaus sentään. Kunpa löytäisin minäkin vaateostoksillani sen pilkkeen. Pitänee palkata personal shopper ;)
  -anne-

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen kysymysasetelma: mitä ottaisi viisikymmpinen päällensä jos haluaisi samaa tyyliä kuin nämä neitoset? Eikö ole muuta vertailukohdetta kuin nämä kuvissa esitetyt (mm Siiri Angerkoski, eikös se ole hän, todellá mollaamatta Siirin omaa tyyliä, tässähän hän on rooliasussa). Onko ehdotuksia.

  VastaaPoista
 6. Hui, rouva Suominen ei oikein houkuttele esikuvaksi. Ehkä mieluummin Jeanne Moreau elokuvassa Jules ja Jim, joka kuvaa aikaa ennen ja jälkeen 1. maailmansodan.

  VastaaPoista
 7. VAstasin näihin jo yhden kerran, mutta suljin kai ikkunan liian nopeasti, kun kirjoituksesta ei näy jälkeäkään:)Uusi yritys siis.

  Arleena, olisi kiva kulkea joskus viimeisen päälle huoliteltuna korkokenkiä myöten. Se ei ole koskaan kuulunut tyyliini eikä ajan henkeen. Nyt vasta on tullut näitä naistyyppejä.

  Sooloilija, tuollainen loppuun asti ajateltu eleganssi ei ole varmasti ikinä ollut suomalaisen naisen ominta juttua, täällä on pitänyt olla vaatteet ja kengät, joilla pääsee joka säällä töihin ja kauppaan. Siksi se on nyt niin viehättävää.

  Rouva Pioni, toivottavasti uskallat ostaa joskus haaveilemasi kengät! Ne ovat varmasti joka euron arvoiset.

  Anne, tyylin kantaminen on hyvä ilmaus. Onneksi nuorilla on kanttia erottua kunnolla joukosta, harvempi keski-ikäinen enää viitsii. Mutta se olisi sen arvoista!

  Sirkka, tuo toinen leidi on muuten Elsa Turakainen, ja hänen tyylinsä on varmaankin viisikymppistä. Nyt sen mielessään yhdistää vaan Tosi Vanhoihin naisiin. On NIIN vaikea tajuta kuuluvansa itse niihin, joita ennen piti jo menetettyinä;D

  Ina, nojoo, mutta Jeanne Moreaukin oli ihan nuori vielä Julesin ja Jimin aikoihin! Mutta sitten myöhemmin, hän ei tosiaankaan ollut mikään kukkahattunainen, vaan aidosti ranskalaisen boheemi Nainen.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...