maanantai 22. maaliskuuta 2010

Vilma-koiran juhlapäivä 23.3.


Pikkunappula Pomperipossa sai meiltä uuden kodin, kun haimme sen Porvoosta 18.5.09. Meistä tuli kahdeksanviikkoisen koiran omistajia ja elämäämme tuli roppakaupalla uutta päivittäistä iloa. Tämä liruautomaatti täytti  kotimme ja ajatuksemme. Ja tärkeä osa perhettä se on ollut siitä asti.


Parikuinen musta nakki oli alusta asti ilmeikäs ja huvittava pakkaus. Hauskuutta on riittänyt sen tiimoilta ihan jatkuvasti. Se lienee pentujen kanssa tavallista.


Vilman kanssa oli mahdollista olla pitkään kotona. Minä olin ensimmäiset kaksi viikkoa ja aloitin sitten puolipäivätyön. Mies jäi samaan aikaan pitkälle kesälomalle. Syksyllä taas jäin minä kesälomalle, joten Vilma alkoi olla pitkiä päiviä yksin kotona vasta puolivuotiaana. Ehkä siksi sen tekemät tuhot kotona  rajoittuivat pariin mattoon.


Vieressä nukkuminen oli meillä suorastaan toivomuksena. Emme olisi voineet miehen kanssa kuvitellakaan jättävämme tällaista kengän kokoista pikkuhauvaa kylmälle lattialle  yksin yöksi. Nyt se lämmittää useimpina öinä miestä peiton alla ja välillä vaihtaa minun viereeni. Karvoja kyllä lähtee nyt aika paljon.


"Tämänhetken tärkein tavoitteeni elämässä", paljastaa päivänsankari, "on tyhjentää mahdollisimman paljon petini sisuksista lattialle.""Kato nyt, mää osaan tehdä sen vaikka näinkin!"26 kommenttia:

 1. Paljon onnea Vilmalle! Vilma on ollut meillekin suuri ilo ja sen kasvamista on ollut mahtava seurata. Hienoa, että päätitte koiran ottaa ja vielä mäykkärin. Ne ovat olleet lempikoiriani ihan pienestä saakka ja jäin kaipaamaan niitä kun toinenkin isovanhempien mäykkäri vuosia sitten kuoli. Nyt olen saanut tuplasti mäykkäreitä elämääni. Ehkä vielä joskus meillekin tulee sellainen..
  Hyviä ilmeitä kuvissa!

  VastaaPoista
 2. Hieno synttäripostaus suloisesta Vilmasta! Lemmikistä tulee usein perheenjäsen, jonka arvoa ei voi millään mitata ♥ Ja hyvä niin! Vilmalla on sopivat tavoitteet, uusi peti pitää saada ;)
  Ihania hetkiä jatkossakin!

  VastaaPoista
 3. Missy E, niin minäkin epäilen, että kovin kauaa ette jaksa odottaa, ja se on varmaan sitten karkeakarvainen.

  Elisa, turha kai tuota hajotuspuuhaa olisi yrittää estääkään. Luultavasti muutkin koirat harrastavat samaa petinsä syömistä. Ei sillä muuta käyttöä sille olekaan!

  VastaaPoista
 4. Hurjasti Onnea Vilmalle, ihanalle ja hassunhauskalle koiruliinille!
  Onnitteluhalauksia lähettelevät täältä minun lisäkseni perheemme kisulit, joista Selma tulee perässä yksivuotispäivineen kohta..
  ;D

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea ihanalle fotogeeniselle Vilmalle! Koirat ovat kyllä ihania otuksia...

  VastaaPoista
 6. Hän on yllättävän notkea, kun katselee noita asentoja petillä. Ilmeisesti on haettu parhaat asennot ja eikuin unten maille.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea Vilmalle! Olet todella valokuvauksellinen mäyräkoira!

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea 1-vuotiaalle! Ja hänellä on kyllä ollut kovasti onnellinen pentuus, kuten pikkuhauvoilla kuuluukin olla : )

  Minna

  VastaaPoista
 9. Onnea Vilmalle ♥
  Ilmeikkäät hauskat kuvat ja kivat tekstit. Iloinen postaus ^^.

  VastaaPoista
 10. Onnittelut pikku veijarille!
  Ihania poseeraus kuvia.

  Niin se meilläkin tuli(pojan) ensimmäinen peti syödyksi, mitä nyt välillä vähän muutenkin hyödyksi mm. jalkojen välissä hetkutellessa.Hieman rivolta se näytti, jouti mennäkin koko peti.

  VastaaPoista
 11. Myöhästyneet onnittelut pikku veijarille :)

  Ihana kuvasarja Vilmasta!

  VastaaPoista
 12. Onnittelut Vilmalle! :) Lunalla kun oli synttärit niin tänne tuli n 8 sen kaveria(mun kaveria) kakkukahveille ja toi sille lahjoja :)

  Antakaa sille vaikka nakki mun puolesta!

  VastaaPoista
 13. Sydämelliset onnittelu Vilma-ihanuudelle! Lähetän virtuaali pedin täytteitä lahjaksi. Todella hyväntuulinen postaus, sait hymyn huulilleni.

  VastaaPoista
 14. Onnea koiralle ja isäntäväelle! Koiralla on ollut onni päästä teidän luo (ja pehmoiseen sänkyyn yöksi).

  Vilma on kyllä hauska tapaus ♥

  eikka

  VastaaPoista
 15. OnnitteLuita Vilmalle! Ompas hää ollut niin vastustamattoman söötti, ettei paremmasta väliä :D Teillä ihmisillä on ollut hyvä vuosi myös pennun varttumista seuraillessa. Kyllä koirat ovat niin iloisia ystäviä :)

  VastaaPoista
 16. Onnittelut Vilmalle! :D Paljon on nakeilla syntymäpäiviä tähän aikaan vuodesta! :D

  Terveisin: Nelli ja Iina

  VastaaPoista
 17. Kiitos teille jokaiselle synttärionnitteluista omasta ja Vilman puolesta! Juhlakalulle annettiin lahjaksi oikea naudanluu järsittäväksi ja siihen se on paneutunut kaikella hartaudella ja kaiken muun unohtaen.

  VastaaPoista
 18. Hei. Kylläpä on veikeä koiruliini teillä....noita valokuvia katsellessa ei voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle. Taitaa olla uuden pedin hankinta jossain vaiheessa edessä :) Meidän koira rakastaa nukkua selällään ... niin näköjään teidänkin. Nuo karvakorvat osaavat totisesti nauttia elämästä : )

  VastaaPoista
 19. ihmisen paras ystävä, niin totta. Onnea Vilma.

  VastaaPoista
 20. Vilma sai kyllä hyvän kodin. Ja hän on ihana ilontuoja teille, sen uskon.
  Onnittelut synttärisankarille!

  VastaaPoista
 21. Erjuska, elämästä nauttimisen koira tosiaan osaa. Järjestää olonsa mukavaksi paikassa kuin paikassa.

  Nelle, en olisi ennen uskonut, miten kivaa on omistaa koira!

  Rita, iloa on riittänyt joka päiväksi. Ärsyttänyt joku asia vain pari kertaa.

  VastaaPoista
 22. Katriina: ja lopulta, kumpi omistaa kenet? ;)

  Onneksi V on allerginen... :)

  VastaaPoista
 23. Nelle, ei siinä auta allergiakaan, kun tarve iskee! Meillä on neljästä kolme allergista, kahdella astmakin, ja siksi en halunnut ajatellakaan koiranhankintaa aikaisemmin. Eipä ole kuitenkaan oma astmani tästä oireillut eikä mies kissa-allergikkona saa vielä ainakaan mitään oireita.

  VastaaPoista
 24. Hieman myöhästyneesti onnea söpöläiselle! Voi kamalaa kun mulla melkein sydän suli kun katselin kaihoisasti noita valokuvia..! :)

  VastaaPoista
 25. Marika, kiitos! Ihana se olikin pienenä, ja on vieläkin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...