lauantai 9. tammikuuta 2010

Valoa pimeyteen

 
 
 Kuukausi sitten tilaamani salamalaite tuli lopulta, kun lähetin ukaasin, että sen on oltava minulla perjantaina. Ja se oli. Lähettäisiköhän kiitokset nopeasta toiminnasta?

Pääsin ohjekirjassa eteenpäin sen verran, että sain patterit salamaan sisälle  ja kaksi koekuvaa otettua. Salamapää on käänneltävä ja aika kätevä. Tämä on joululahja mieheltä ja anopilta.


Kaksi viikkoa toissä osoittautui taas sopivan pitkäksi pitkäksi putkeksi kerrallaan, sillä jaksaminen loppui illalla kuin seinään ja tämä päivä on mennyt  jo päänsäryssä. Ihan tyypillistä minulle on, että vielä perjantaina kolmelta ajattelin töistä lähtiessä, että kiva jäädä lomalle pirteänä ja hyväntuulisena eikä väsyneenä.

On siis sekä ihanaa että tarpeen jäädä lomalle viikoksi. Ihan vaan olemaan, ulkoilemaan koiran kanssa ja harrastamaan jotakin omaa.  Uusi valokuvakurssikin alkaa sopivasti.

 
Aamupäivällä aurinko paistoi vielä ulos lähtiessä, mutta äkkiä jostakin ilmestyi pilviverho auringon eteen ja jäi siihen koko päiväksi. Kuvista ei tullut kivoja ilman aurinkoa, mutta ei tätä lumimaisemaa malta olla kuvaamattakaan. Vilmuahan auringonpuute ei häirinnyt.


Tämä on vähän ankea, mutta sopii tunnelmaani. Huomenna se on jo parempi.




7 kommenttia:

  1. Sinäkin kuomaseni? Nyt taitaa olla menossa jokin tammikuun blues. Täällä on nimittäin aivan yhtä nihkeä olotila. Yritän työntää sitä noiden pakkasten syyksi. Kuvata sentään jaksat ja se on hyvä asia se!

    Rentoutta tulevalle viikolle!

    VastaaPoista
  2. Onpas harmi, että toimitus venyi..mistä asti tilasit salaman? Minäkin sain joulupukilta salaman, olen vaan tosi vähän ottanut sisältä kuvia. Eli harjoittelua vaatii ja kovasti ;)
    Pitäisi bongata jostain joku kurssi minunkin! Odotellaan iloisempia kuvia ;)

    VastaaPoista
  3. Hyviä ja kauniita kuvia siitä huolimatta ettei aurinko paista. Toivottavasti olo paranee!

    VastaaPoista
  4. Kyllä koira on nyt vainunut jotain todella jännittävää lumen alta.

    VastaaPoista
  5. Aivan hurmaavia värejä noissa neliöissä! Mikä lanka?
    Meri

    VastaaPoista
  6. Oijoi miten söpöjä nuo koirakuvat..hih, mitähän se on haistanut?
    Hienoa jälkeä kameralla, salamalla tai ilman!

    VastaaPoista
  7. Lepis, kyllä paukut on välillä täysin lopussa ja minulle se tulee joka kerta yhtä yllätyksenä:/ Ehkä valon lisääntyminen auttaa, ja loma varsinkin.

    Elisa, tilasin netistä Magnet E:ltä, helsinkiläinen uudehko välittäjä. Hinta oli halvin (246e) ja toimitusaika 5-8 pv, mutta venyi ja vanui, kun eivät saaneet Keski-Euroopan varastostaan tänne. Näin sanottiin. Nyt olen huomannut, että nettikaupoissa ei niin halpaa olekaan, polarisaatiosuodatin ja kaukolaukaisin ainakin olivat täkäläisessä valokuvaliikkeessä samanhintaisia kuin netissä.

    Missy E, nukkumisesta on ollut jo paljon apua, paljosta nukkumisesta!

    Arleena, huvittavan näköistä, kun koira kaivautuu kokonaan lumeen:)

    Meri, Puro-lankaa tuo tietysti on, ehkä Revontulia, ihanteellista neliöihin. Nyt valmistuu jo toinen peitto kohta.

    Anna, kiitos kuvakehuista!

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...