sunnuntai 10. tammikuuta 2010

UnelmatammikuuKaksi kymmentuntista yötä ja päiväunet päälle, niin johan pitäisi voimien palata. Edes koira ei ole häirinnyt nukkujia, vaan on vedellyt hirsiä vieressä muina naisina.

Niinpä oli mukava lähteä vilkuilemaan aurinkoa, joka paistoi tuttuun tapaan vain vähän aikaa. Mutta ilo oli sitä isompi, kun luonto tarjosi silmänruokaa yllin kyllin.

 

 Jotkut viis veisaavat maisemista. Täältä maasta löytyy paljon mielenkiintoisempaa, folks!

 

Taskussa oli mukana Canonin pikkukamera Ixus 100IS, jonka automaatilla sai parhaat aurinkokuvat lumellakin.  Ja viisitoista astetta ei tuntunut enää missään, pikkujuttu!9 kommenttia:

 1. Hieno tuo Vilman nuttu. Jotain todella mielenkiintoista on hangessa! Et katsonut perässä?! Nätti auringonpaiste. Täällä on ollut valitettavasti tänään pilvinen päivä.

  VastaaPoista
 2. Mekin oltiin tänään ulkona, "saaristomaisemissa" tosin. Onnea uudelle salamalle, jota tuossa esittelit aiemmassa jutussasi. Siitä on kyllä varmasti iloa. Käytkö kansalaisopiston kursseilla?
  Vilma näyttää nykyään aina päättömältä ^^, hauskoja kuvia. Ja on hieno nuttu sillä!!

  VastaaPoista
 3. Ai, että on ihanan raikkaita ja aurinkoisia talvikuvia! Hyvää lomaviikkoa! Sopivasti lauhtuvaa luvassa, kiva.

  VastaaPoista
 4. Täällähän on päivityksiä vaikka kuinka, kivaa! Mukavan talvisia tunnelmia kuvissa ja aurinkoisia päiviä ollut, näämmä. Hauska tuo Vilma, hangessa on kaikenlaista kivaa :)

  Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 5. Kuvat on hienoja, kyllä noilla 'pikkukameroilla' hyviä kuvia saa, kun vaan valo riittää! Mitähän ihmettä siellä hangessa..?
  Kerro ihmeessä, miten salaman kanssa edistyt..ja noista nettikaupoista vielä. Tyttärelle ollaan ostettu täältä musiikkikaupasta paikan päältä kaikki vermeet,ihan sen takia että säilyis tuo kauppa täällä. Netistä tilatessa hinnansäästö olisi ollut ihan parin euron luokkaa ja pikkukauppoja on mukava tukea.
  Ihania lomapäiviä ♥

  VastaaPoista
 6. Ja oikein unelmakuvia! Ihania värejä kaikissa kuvissa. Mäyräkoirasi liivi tuo mukavan väripilkun alimmaiseen kuvaan.
  Niin, mitä ihanaa onkaan kinoksessa, sen tietää vain koira : )

  VastaaPoista
 7. Vilma näyttää olevan elementissään. Mäyräkoirahan on luolakoira, joka ajaa ketun kolostaan. Labradorinnoutaja puolestaan on huume- tai rauniokoira ja himosyömäri, joka löytää leipäpalan syvästäkin hangesta.

  VastaaPoista
 8. Hienoja talvikuvia. Nyt onkin ollut tosi kaunista. Vilma oikein viksu ja vilmaattinen neulemekossaan, helmet vain puuttuu kaulasta ja rusetti korvasta.

  VastaaPoista
 9. E, jos minäkin olisin pää hangessa, tulisi suoraan piipaa-auto paikalle. Siis ei!

  Tuuluska, aloitan nyt kansalaisopistossa valaisukurssin. Syksyllä kävin luontokuvauksen peruskurssin, tosin olin niin aloittelija, että ehdin omaksua vain osan opista. Mutta tulin sinuiksi tämän monimutkaisen kameran kanssa.

  Rita, kerrankin lauhtuminen on ihan tervetullutta, kun ei tarvitse pelätä kaiken sulavan pois.

  Anonyymi(Eikka?), nyt on saatu nauttia tosi kauniista talvesta jo monta viikkoa putkeen.

  Elisa, vähän olen vasta ehtinyt opetella salaman käyttöä. Kävin tänään kysymässä liikkeestä salaman hintaa, ja se olisi siellä noin 70€ enemmän kuin tilaamani. Linssit samoin aika paljon enemmän ja tilaustavaraa sielläkin:/

  Taru, auringossa tuo pikkukamera toistaa värit tosi hienosti. Kyllä se yllättää monesti muulloinkin valovoimaisuudellaan.

  Ina, olisi ihana lähteä joskus harrastamaan luolajuttuja Vilman kanssa. Tiedän että niitä järjestetään täälläkin. Ehkä ensi kesänä.

  Meri, vai että helmet, mikä ettei! Jouluna laitettiin jo tonttulakki.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...