sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Reipasta lenkkiseuraa -aina valmiina!Lauantaina oli ihana auringonpaiste ja reipas yli parinkymmenen asteen pakkanen. Koirille puettiin villapuserot päälle ja lähdettiin miehen kanssa lenkille. Kovin kauas ei viitsinyt niin kylmässä pikkukoiria viedä, varsinkaan kun Lunan tassuihin kertyi helposti jäätä ja soraa.
 
 

Luna on siro kaunotar ja lempeä sylikoira paljon kovempaan Vilmaan verrattuna.

Siinä se on, mun pikkuinen kaikessa komeudessaan: 10 kk ja 11 kg tiukkaa lihasta, itsenäistä luonnetta ja iloista menoa.  Vilmasta puhuttaessa ei voi olla mainitsematta myös mahtavaa ruokahalua, se on voinut periytyä emä(nnä)ltä.
Lisään vielä yhden kuvan. Otin lauantaina auton ikkunasta kuvan pikkukameralla lämpövoimalan savusta, kun aurinko paistoi niin jännittävästi sen takaa. Kuvassa  taivas ei näytä kylläkään yhtä houkuttelevalta, mutta sattumoisin Tuuluska oli kaivanut kameransa samoissa liikennevaloissa suunnilleen samoihin aikoihin,  tässä.


14 kommenttia:

 1. Heh, taitaa seura tehdä kaltaisekseen. Kyllä se Vilma on perinyt koko suvun ruokahalun. Minkäs teet kun toiset syö koko ajan vieressä. Todella ihania kuvia likoista ja myös nuo edellisen postauksen tulppaanit ovat kauniita.

  VastaaPoista
 2. Vilma on kyllä upea ilmestys ;) Hienot kuvat ja ihmisen paras ystävä lenkkiseurana ♥

  VastaaPoista
 3. On kyllä komeat villapuserot!

  Ja niin tarkat kuvat, että melkein silmiä häikäisee!

  VastaaPoista
 4. Mitä värikylläistä koiramuotia, wau! Ihania ovat :D

  VastaaPoista
 5. Olipas iloa tuovat kuvat! Ihana keli ja ihanat koirat. On siinä varmaan iloa teillekin, vaikka varmaan välillä riittäis vähempikin.

  eikka

  VastaaPoista
 6. Luminen katu muuttuu tuollaisten otusten ja villapaitojen seurassa iloiseksi ja lämpimän näköiseksi ^^. Lunasta oot saanut oikein nappiotoksen.
  Kyllä nämä maastomakkarat aika vilukissoilta näyttävät Onniin verrattuna. Toisaalta aika harmi, kun Onnille ei sopisi tuommoinen ihana villapaita ollenkaan... vai pitäisköhän kokeilla tehdä sille joku jussipaita?

  VastaaPoista
 7. Luonteikkaat kuvat molemmista koirista!
  Minua kovasti kiinnostaa Lunan ja Vilman luonteiden eroavaisuudet. Itselläni on lapsuudessa ollut sileäkarvainen mäyräkoira - Vilma tuntuu sen vuoksi hyvin tutunoloiselta. Pitkäkarvainen mäyris näyttää paljon lempeämmältä ja sanotkin että Luna olisi luonteeltaan pehmeämpi kuin Vilma. Onkohan kysessä rotuominaisuus vai vain yksilöjen välinen ero? Lyhytkarvainen mäyräkoira NÄYTTÄÄ paljon itsetietoisemmalta, mutta onko kyseeessä vain optinen harha?
  Myöskin otaksun, että karkeakarvainen mäyräkoira olisi sieleäkarvaista ärhäkämpi, mutta ehkä tämäkin on vain ennakkoluuloisuutta.

  VastaaPoista
 8. Hienot naiset neulemekoissaan. Vilma on niin valppaana joka solullaan, että Luna näyttää melkein väsyneeltä sen vieressä, näissä kuvissa. Luna on klassinen kaunotar ja Vilma taas aerobicsankari.
  Meri

  VastaaPoista
 9. Missy E, maistuu kaikille. Mutta nyt tämä syöpömpikin koira on alkanut jättää raksuja, napsii kerrallaan. Ei kelpaa nämä uudet:(

  Elisa, lenkkiseurana nämä ovat aivan verrattomia kamuja.

  Sooloilija, kiitos! Katsoin näitä töissä ja siellä värit olivat vielä värikkäämpiä ja kuvat tummempia. Mistä tietää, kumpi on oikeassa?

  Ruska, Puro-langoista tulee suoraan tuo ihana raidoitus. Täysvillaa, tekisipä joku mullekin tuollaisen!

  Eikka, kahdesta on tuplasti iloa ja tuplasti vaivaa, totta se on.

  Tuuluska, näillä mäykkäreillä ei näytä olevan kovin paljon aluskarvaa, ja nämä villapuvut ne hyväksyvät helposti.

  Ina, kokemukseni mäyräkoirista ja koirista yleensäkin rajoittuu näihin kahteen, mutta tässä tuo luonnehdintasi luonteista kyllä pitää paikkansa.

  VastaaPoista
 10. Meri, hauskasti luonnehdittu;)

  VastaaPoista
 11. Sun savukuvassa on vähän toisenlainen tunnelma kun on tuota auringonkultaa mukana. Hienon värinen kuva. Ja kyllä taas tänään kaupungin yllä taivas tuprusi siellä täällä. Aivan hurjan pitkä vana lähtee Rauhanlahden isosta voimalasta, se haikuhan menee Laukaaseen asti!!!

  VastaaPoista
 12. Kyllä, joskus tuntuu, että pilvet ylipäätään muodostuvat lämpövoimalan savusta. Sitä Rauhalahden savuvanaa katselin tänään itsekin bussin ikkunasta.

  Mutta ei tuohon kuvaan kuitenkaan saanut sitä hienoa auringonhohdetta, joka siellä oikeasti oli. Tosin pikkupokkari oli vain mukana ja liikennevaloissa kiire kuvata;)

  VastaaPoista
 13. Voi kuinka IHANAT villapuvut kummallakin pötköllä! :D

  VastaaPoista
 14. Kiitos Marika! Niitä oli kyllä mukava kutoa.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...