maanantai 25. tammikuuta 2010

Neljäs kuvaNeljännen digitaalisen valokuvakansioni neljäs kuva sattui olemaan niin hauska, että päätin julkaista sen. Kuten on ehkä huomattu, olen väistellyt pitkään kaikkia haasteita, myös tämän, kun kerran aikaisemmin sain sen joltakin. Älkää ottako henkilökohtaisesti, en vain ole jaksanut innostua haasteista enkä enää edes valokuvatorstaista.

Kansioni alkavat vuodesta 2002, joten neljäs kansio on vuodelta 2005. Siellä neljäs kuva on  veikeästä hääkutsusta. Serkkuni meni naimisiin ja kutsuun painettiin hänen pienen tyttärensä piirtämä kuva.

Vuoden 2003 ja 2004 kuvat ovat CD-levyille talletettuja kinofilmikuvia, jotka olen siirtänyt tietokoneelle. Digiaika alkoi perheessämme 2004, kun mies osti halvalla HP-merkkisen pokkarin. Se vaihdettiin  pian uuteen samanlaiseen  mentyään  heti kättelyssä rikki. Uusi kesti tasan takuuajan ja söi pattereita yhdet päivässä. Oikea digiaika alkoi meillä siis uuden ja kunnollisen kameran myötä vasta 2005 ja sen jälkeen  onkin pitänyt vaihtaa kameraa parempaan nopeaan tahtiin.
11 kommenttia:

 1. Kippis!
  Valloittava kuva!!!

  VastaaPoista
 2. Iloinen kuva toi täälläkin muistoja mieleen.

  VastaaPoista
 3. Minkä ikäisestä piirtäjästä on kyse? Uskomattoman hyvä kuva, voisi kuvitella aikuisen tekemäksi, ihan kuin jostain sarjakuvasta. Tytöllä on lahjoja!

  VastaaPoista
 4. Hauska ja suloinen kuva.Komea frakkikin sulholla! =)

  VastaaPoista
 5. Sulonen kutsu..piirtäjällä on lahjoja!
  Noista kameroista: niinkö se nykyään menee, takuuaika ja entinen kamera? Sen kyllä ymmärtää, että taidon kasvaessa haluaa uudempaa. No, itselläni eka digi oli 2 vuotta ja nyt ostin vähän paremman :-) Käytössä on kuitenkin vanha canonikin, sellainen perusjuttu ja sillä saa ihan hyviä otoksia..

  VastaaPoista
 6. On kyllä hieno ja hauska kuva! Minusta tuntuu, että tosi monia laitteita saa nykyään uusia usein. Digiajalla mikään ei kestä niin kuin ennen. Vaikka meidän entinen kamera kestikin käytössä varmaan viisi vuotta eli aikas hyvin.

  VastaaPoista
 7. Olin jo unohtanut tuon, hyvä kun nostit esille. Tosi hieno kuva ja kivat juhlat oli!

  eikka

  VastaaPoista
 8. Onpa onnistunut kutsukortti; niin ilmeikkäät skoolaajat, hääpari!

  VastaaPoista
 9. Hurmaavan persoonallinen kutsukortti ;) Kannatti aukaista arkistot.

  VastaaPoista
 10. Ihana piirros. Siinä on tyyliä. Serkkusi tytär on tosi lahjakas. Olisin luullut aikuisen tekemäksi.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Tämä suomalais-ranskalainen tyttö oli muistaakseni seitsemän-kahdeksanvuotias piirtäessään tuon kuvan. Taitonsa on perinyt kyllä äidiltään.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...