keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Toimii


Piuha on taas kunnossa, signaali vahva ja yhteys suureen maailmaan auki! Enkä puhu terapiakäynneistäni,  vaan Elisan meisselimiehestä, joka oli vieraillut täällä tänään iltapäivällä.  Onneksi meidän mies oli päässyt aikaisin töistä.

Samalla posti toi tilaamani Windows 7:n päivitykset, joita nyt voi viikonloppuna asentaa. Annan suosiolla miehen tehdä sen, kun hän teki sen vasta omalle koneelleenkin.  Ehdin iloita Vistasta vasta vähän aikaa, mutta uusi on kuulemma parempi.

Kävelin tänään mennen tullen osan matkasta töihin. Se antoi hyvän syyn mennä töistä tullessa suoraan nukkumaan pariksi tunniksi. Ihana tunne! Uni nollasi täydellisesti, suorastaan pysäytti ruumiin ja mielen. Pitäisi kyllä ottaa tavaksi, voisi tehdä hyvää paineillekin.

Illan ohjelmaksi saa riittää Greyn anatomian katsominen. Mies ulkoilee Vilman kanssa. Ei sen tosin näin pitänyt alunperin koirasuunnitelmassani mennä.
6 kommenttia:

 1. Onnittelut toimivasta yhteydestä. Minun viime päivien ilo on ollut uusi, hienosti toimiva tietokone. Ihanaa, kun kaikki sujuu hyvin ja nopeasti.

  Greyn anatomia ja McSteamy pelastaa tämän illan. Kivat kuvat!

  VastaaPoista
 2. Ei sentään Pensselisetä käynyt Elisasta...

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömiä marjakuvia! Teki mieli popsia poskeensa pari ; )

  VastaaPoista
 4. Herkulliset kuvat musta-aroniasta. Oikein tuli vesi kielelle.

  Mukava kun yhteydet toimii. Laitan myös uuden Windows version, saan sen luultavasti lahjaksi insinööriltäni.

  VastaaPoista
 5. Kaikki hyvin taas, helpotus.

  Jos vaan saa unta, niin olen todennut saman; työn jälkeen nukuttu uni tekee illasta ihan uuden päivän. Mutta kun ei saa unta silloin, on vaan väsynyt ja levoton olo.

  Kauniin syksysiset kuvat marjoista. Onko siellä lunta? Täällä maalla on lumipeite ja vähän pakkasta.

  eikka

  VastaaPoista
 6. Missy E, minusta oli hyvä jakso Greyn anatomiasta. Tykkäsin, kun se oli käsitelty takaumina, muuten olisi ollut liian tavanomainen.

  Vicki Li, kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Toivottavasti syksy on sujunut mukavasti ja olet viihtynyt töissä. Joo, ei pensselisetä sentään!

  Taru, kiitoksia! Tämä iso kuvaformaatti tuo kuvat paremmin esille.

  Arleena, musta-aroniako se on? Ihailen noita marjoja aina syksyllä lenkin varrella. Aroniassa on muutenkin niin ihana syysväritys, että tekisi mieli istuttaa sitä jonnekin omaan pihaankin.

  Eikka, tänäänkin vetäisin tunnin alkuillasta ja huomasin sen ihmeellisen vaikutuksen. Toivottavasti sinä saat myös nukkua nyt.
  Nyt täällä on lunta, kun on koko päivän hiljakseen sadellut. Tämähän voi jäädäkin, kun on tulossa kunnon pakkaset ihan pian.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...