tiistai 8. joulukuuta 2009

Riepoo lievästiNetti ei toimi vieläkään, neljättä päivää. Meillä on Elisan  kaapelimodeemi, jonka huolto ja muu palvelu on tähän asti ollut suorastaan erinomaista. Mutta nyt  puhelimessa jonottaminenkin on mennyt maksulliseksi. Mies on tänään roikkunut jonossa tehtyään vikailmoituksen jo lauantaina.

Parin tunnin jonotuksen jälkeen selvisi niin paljon, että vikaa on laajemmallakin ympäristössämme ja sitä korjataan. Olkoon sitten.

Kun on päivät töissä ja ikkunan takanakin on pilvistä, tuntuu kuin viettäisi koko viikon viltin sisällä. Silloin voi sortua töistä tullessaan hampurilaisateriaan, kuten eilen, kun autoa tankatessa osui silmään McDrive. Kana-pekonitäyte ei ollut yhtään hullumpi ja cokis maistui niin hyvältä!
9 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan meidän arjelta! Täälläkin riepoo. Niin paljon, ettei jaksa kiinnostaa bloggaaminenkaan enää. Meillä kyllä yhteydet toimii kivasti ja uuden koneen kanssa kaikki sujuu helposti. Ymmärrän kyllä tuskan noiden kanssa.

  Mäkkiruoka on juuri silloin hyvää, kun sitä syö tarpeeksi harvoin.

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän tunteesi, veri kiehuu ja riepoo todellakin kun netti ei toimi.. Tässä tilanteessa on tullut oltua ja ollaan aina vähän väliä..

  Ja voi, me käymme tytärten kanssa aina silloin tällöin Hesellä, ja miten se cokis maistuukin niin hyvältä runsaiden jäiden kera.

  VastaaPoista
 3. Eilen sorruin minäkin mäkkärin syömisiin. Vietin nautinnollisen puolituntisen linnanjuhlailtiksen ja hampurilaisen kera täpötäynnä kelkkahaalarillisia turisteja olevassa Mäkkärissä! Ja jälkkäriksi vielä pirtelö. Ei kyllä ollut nautinnollinen olo enää sen jälkeen jälkeen.....

  VastaaPoista
 4. Miksiköhän eivät voineet laittaa vaikka jonotukseen viestiä, että laajempikin ongelma! Toivottavasti saavat pian kuntoon. Itse palkitsin tyttäreni (ja itseni) maanantaina Mäkkäri drive-in aterialla rokotuksen jälkeen. Mies sai sitten ihan itsekseen syödä illallisen, oli aika täysi olo.
  Kauniin kuvan olet kuitenkin saanut ladattua piristämään näitä harmaita päiviä; kiittäen Heljä

  VastaaPoista
 5. Kyllä riepois, jos ei netti toimis! Kauhean pitkä jonotusaika!

  Mäkkäriateria maistuu valitettavan hyvälle tai oikeastaan olen itse Hesen ystävä ja se sijaitsee harmittavan lähellä päivittäistä reittiä.. tulee poikettua.

  Kuvaa katsoo mielellään, se on kaunis, tuo suloa arkeen.

  eikka

  VastaaPoista
 6. Missy E, ihmettelin jo, kun päivitystä ei tule, mutta selitys kelpaa. Välillä on kiva tehdä jotain muutakin illalla, kuten katsoa vaikka telkkaria;D

  Sooloilija, pätkiminen pännii. Ja kun sille ei voi itse tehdä mitään.

  Maaretta, hyvä kuulla, että kaikki sortuvat pikaruokaan. Sitä paitsi se maistuu välillä hyvältä, kun vaan voi olla välittämättä kertakäyttöpakkausten tuhlauksesta.

  Heljä, miestä riepoi eniten juuri se, että vastauksia ei saa. Vasta puhelintyhteys koko illan jonotuksen jälkeen auttoi. HOmma hoitui.

  Eikka, nettimme korjattiin tänään, huhhahhei! Valitus auttoi, sen sijaan netti-ilmoitus viime viikolla ei johtanut mihinkään.
  -Vieläkään en ole tutustunut Hesen valikoimiin, vaikka on ollut puhetta, että se on parempaa. Missähän täällä on..?

  VastaaPoista
 7. Tuollaiset asiat, joille ei itse voi mitään - tympivät kovasti! Toki toisinaan toivon, että olisi tuo netti poikki vaikka päivänkin, kun nuoriso vain istuu koneella..

  Kuvasi on kaunis, taas kerran.

  VastaaPoista
 8. Ei se ihme, että meillä paineet nousee näitten härveleiden kanssa. Itse vietiin kone huoltoon Gigantin takapihalla olevaan huoltopisteeseen. Yritimme soitella sinne, mutta ei vaan onnistunut. Olisi pitänyt tarkentaa sitä ja tätä asiaa jne. Puhelut menivät johonkin yleiseen Gigantin puhelinpalveluun (Rovamiemi, espoo jne.)Sieltä ei yhdistelty puheluja huoltomiehelle. Pitkän anomisen ja usean puhelun jälkeen järjestelmä toimi niin, että he antoivat soittopyynnön meidän paikalliseen myymälään ja sieltä se sitten toimitettaisiin huotomiehelle. No, lopulta Herra Huoltomies soitti, mutta liian myöhään koneen osalta. Kaikki piti aloittaa hänen no, jos ei ihan alusta, niin kuitenkin.
  Kuulosti varmaan monimutkaiselta mutta käytännössä vielä mutkikkaampaa. Mulla paloi käämit ja isäntä lisäsi myös verenpainelääkitystään noiden tapahtumien tiimellyksessä. En ole myöskään päässyt tuonne DNA.lle, kun ovat ulkoistaneet palvelut niin tehokkaasti. Palvelevat minua puhelimen kautta kait jostain "inarin sevettijärveltä". Sinnekin olisi ihan Henkilölle ihan oikeaa asiaa .....Joo, tähän on tultu. Tässä siis viime viikkojen pikku pulmia.
  Jos nuo vehkeet edes sitten pelais mutta kun heti alkavat renkata uudelleen.
  Huh, vähän helpotti tämä "avautuminen" taas.

  VastaaPoista
 9. Elisa, muistan hyvin tuon huolensekaisen ärsytyksen, kun nuoriso tosiaan roikkui netissä kaiken vapaa-aikansa. Nyt kun itse teen samaa, herättää sekin huolensekaista ärtymystä, jopa nuorisossa;)

  Olivia, aikamoista touhua on ollut teilläkin. En haluaisi olla myöskään noissa palveluissa töissä ottamassa vastaan ihmisten purkauksia, joihin nämä järjestelyt väistämättä johtavat.
  Toivotaan nyt, että linja pysyy auki ja kone toimii!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...