keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kaupoilla

Kun on lunta maassa ja puut valkoisena, sitä panee lämpimän talvitakin päälle, villahuivin kaulaan ja lakin päähän. Pitää hankkia uuden talvikengät, kun entiset kävelyyn sopivat ovat jo entiset. Pakkasta on kokonaista yksi aste.

Kaupoissa kulkeminen vielä menettelee, mutta sovittaminen on yhtä tuskaa. Hiki helmeilee otsanrajassa, vaikka takki on auki. Kahdessa ensimmäisessä kaupassa on hyviä malleja, mutta kengät eivät tunnu ihan oikeilta jalassa. Myyjä kertoo ettei kaikkia kokoja enää saa ja osa malleistakin on jo myyty loppuun. Tähän aikaan vuodesta, hyvä että ehti juuri talvi alkaa!

Painelen Ecco-shopiin, jonne oli alunperinkin matka. Sieltä löytyy tuttuun tapaan popot, joissa jalka laulaa onnesta. Ostin sieltä edelliset ja sitä edellisetkin. Kenkien pitää tuntua hyvältä jalassa.

Mutta ei ne kauniit ole! Täytyy sitten vain muistaa lisätä punaista huulipunaa, ettei katse eksy alemmaksi.

Kuvat ovat viime talvelta...10 kommenttia:

 1. Ihana talvi, kun katsoo noita kuviasi! Meillä miesväki on ehdottomia eccokenkäläisiä. Itse sorrun halvempiin, kun kauneus menee edelle.

  VastaaPoista
 2. Ihana vinkki - huulipuna katseenvangitsijana, kengät jäävät huomiotta.
  Lunta ei täällä edelleenkään.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat! Minullakin on parit Eccot, ja hyvältä tuntuvat jaloissa.

  VastaaPoista
 4. Aika hyvin summasit tämän ajan vitsauksen - kävin itsekin ostamassa eilen jotain pientä tarvekalua talveen. kuumissa ulkovaatteissa sisällä, kaupoisa könyäminen ei ole erityisen palkitsevaa.

  Huulipuna hyvä. Värikkäät helmet auttavat myös.

  VastaaPoista
 5. Kotikaupunkisi Ecco-liike on suosikkini. Syksylla juoskin sinne viimeisena suomipaivana klo 15.55 ja ostin mukavien myyjien avustuksella kengat 5 minuutissa. Loistavaa palvelua!

  Edelliset kengat kestivat 7 vuotta, joten nyt toivon samaa.

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanat talvikuvat! Itsellä olisi myös suunnitelmissa talvikamppeiden ostoa, vaan kun ei yhtään tiedä mitä haluaisi eikä kaupoissa haluttaisi tähän vuoden aikaan käydä eikä rahaakaan oikein olisi.

  VastaaPoista
 7. Sielläkö on talvi! Täällä vielä pimiässä kärvistellään, lunta on ihan hitunen sadellut.

  Koska sorruin viime vuonna virhehankintaan kengissä, kuljen tämän talven edellisiäkin edeltävissä kengissä. Kai niissä yksi talvi menee.

  eikka

  VastaaPoista
 8. Hei kommentoijille! Talviseen tallaukseen tarvitaan kunnon kengät, siitä ei pääse mihinkään. Ja niitä pitää olla moneen tarkoitukseen. Nämä vaihtuvat vuodenajat tulevat meille kalliiksi!

  VastaaPoista
 9. oi miten kauniit kuvat! tulis se lumi jo!

  VastaaPoista
 10. Kiitos, Merituuli! Lunta odotellaan täälläkin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...