keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Jouluostoksilla 

 

 
Käsityön museon jouluikkuna on taas somistettu houkuttelevan somaksi.

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana vanhanaikainen ikkuna. Missä teillä siellä on käsityömuseo eli onko näkyvällä paikalla kaupungilla, josta tämän ikkunan aina saisi bongata?

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanan somaa! Muistini mukaan juuri tuollaiselta näytti lapsuuteni kirkonkylän raitti. Ihmisiä paljon liikkeellä. Ja silloin jopa täällä pikku tuppukylässä oli hienosti asetettuja näyteikkunoita, ai ai niitä aikoja.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Lapsena halusin aina hypätä tuollaisiin mukaan - niin nytkin ;o)

  eikka

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat jouluikkunat!Muistan aina kun pienenä odotin Stockmannin jouluikkonoiden avaamista..

  VastaaPoista
 5. Sunnuntaina sitten Joulukadun avaijaisiin ja sen perästä minttukaukaulle pubiin! Welcome!

  VastaaPoista
 6. Sooloilija, tuo museo on kävelykadulla ihan keskellä kaupunkia. Siksi siellä tulee käytyäkin usein, varsinkin perjantaisin, kun sisään pääsee ilmaiseksi.

  Rita, ennen oli tapana käydä näyteikkunaostoksilla sunnuntaisin. Eipä tulisi enää sellainen mieleenkään, eihän ole näyteikkunoitakaan. Museossa tosin voi vielä nähdä kodinkoneliikkeen ja muotiliikkeen näyteikkunan sellaisena, kuin se oli ihmisikä sitten.

  Eikka, ehkä joulutoreilla pääsee lähimmäksi noita tunnelmia. Mutta eihän meillä ole niitäkään. Olenkin miettinyt, voisinko rakentaa modernin kaupunkijoulun tunnelman, etten yrittäisikään nojata menneeseen. En vielä tiedä, miten.

  Yelian, Stockan tai meillä Sokoksen jouluikkunat ovatkin ainoat, joissa on jotakin odottamista. Kuten jo lapsena, jolloin liikkuva poro kruunasi elämyksen. Mikään ei ole muuttunut!

  Milljoona, harmi että joulukadun avajaiset sujuvat yhä useammin tihkusateessa. Menee vähän tunnelmasta pois. Minttukaukau;D

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...