tiistai 17. marraskuuta 2009

Alamäki

Taidetaan olla koko maa saman sumun sisällä.  Harso on vain tihentynyt päivän mittaan. Kuin olisi auringolta jäänyt nouseminen tänä aamuna puolitiehen, juuri horisontin reunalle. Siitä se päivä lipui sitten huomaamatta illaksi.


Työpäivän jälkeen pikainen kauppareissu ja kala-aterian valmistus, ja taas sohvalle odottamaan Clarence Streetiä. Se pelastaa arkipäiväni ja irrottaa ajatukset työasioista. Vaikka Dan alkaa olla jo tosi inhottava manipuloiva niljake, jonka kompastuminen omiin virityksiinsä on vain ajan kysymys. Ja vaikka Daisy ei ihan vielä ole noussut sarjan naispuoliseksi päähenkilöksi, niin siitä on tullut jokapäiväinen must.

Pitää vissiin aina olla riippuvuussuhde johonkin sarjaan. Vierotin itseni aamusarjoista, kun Tie Avonleaan loppui kesällä. Oikeastaan Greyn anatomia on ainoa pitkäaikainen seuralaiseni tällä hetkellä tuon irlantilaissarjan ohella. Kaikkia muita katselen vaihdellen, kuten taas kerran Vain muutaman huijarin tähden.

Mikä tahtoo sanoa, että vietän töllön äärellä lähes kaikki iltani. Siinä virkatessa ja kutoessa menee hölmömpikin ohjelma, joskaan tositeeveehen en ole vieläkään mieltynyt. Ruoanlaittoa ja  sisustusta tulee aina jostakin.

ÄO on luultavasti laskenut sinne kengännumeron tasolle, ei siis kovin alas. Mutta kun ei maistu kirjat, ei elokuvat, muusta kulttuurista puhumattakaan. En jaksa lukea mitään valokuvauskurssiin liittyvää, saati kaivaa kameraa esille. Tilattu kirja jää kirjastosta hakematta.

 Taidan ostaa sen tekokuusenkin.


8 kommenttia:

 1. Mut hei, onks se Daisy jollain lailla ihastunut Daniin? Jotenkin hän käyttäytyy mustasukkaisesti Dania kohtaan, jopa omistavasti..
  Ainoa sarja, jota tällä hetkellä seuraan minäkin..

  Ja minäkin olen ajatellut, että miksi en saa kirjoja luetuksi. Naistenlehtiäkin innoissani ostan, mutta luen niistäkin vain muutamat lyhyet jutut..

  Jospa me kevään tullen vähän piristytään henkisesti. Kenties.

  VastaaPoista
 2. Voi, sarjoja en ole seurannut aikoihin.Kun en muista milloin ne tulevat ( ei ole paivan lehtea, jossa olisi tieto :)).

  Mutta elokuvia, niita menee ja kirjoja...

  Olin pitkaaikainen tekokuusen vastustajakunnes saimme sellaisen tanne. Nyt huomaan puhuvani, etta taman tuomme joskus mukanamme Suomeen...jotain on tapahtunut matkan varrella tai sitten voin ajatella heranneeni ekoajatteluun.

  VastaaPoista
 3. Täällä on jääty koukkuun sub:in päivittäissarjaan Lemmen viemää klo 18.05. Se onkin liki ainoa sarja jota nykyään katson. Ai niin, lauantai-illan saksalaisdekkarin katson yleensä tietenkin. Aikoinaan tykkäsin Frasierista, mutta sekin alkoi polkea paikallaan. Kotikatua seurasin useamman vuoen, mutta siinä kaikki ihmiset muuttuivat vuosi vuodelta epäsympaattisemmiksi. Enää en jaksa sitäkään. Aika monista brittisarjoista olen tykännyt, mutta en muista enää niiden nimiä. Se on tämä dementia: ensin katsoo älyttömiä sarjoja ja sitten ei muista edes mitä on katsonut ;(

  VastaaPoista
 4. Ja joulukuusi, joulu on siis jo ihan kohta. Nyt en stressaa mitään. Lahjalistat saan ja niiden mukaan etenen.

  Kauniit kuvat

  VastaaPoista
 5. Clarence Streetiä? Ei sano minulle mitään. Usein jää kaikenlaiset sarjat seuraamatta, kun en kertakaikkiaan muista tai ennätä. Alakuloa? Äläppä mollaa itseäsi. Eikä periksi kannata antaa tällaisille notkahduksille.

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa tutulta... mutta yritän ajatella, että välillä tarvitaan sumua ja television tuijottelua (myös ilman käsillä tekemistä) jotta sitten täysillä osaa riemuita siitä pienimmästäkin valon pilkahduksesta, tulee se sitten kynttilästä tai peräti auringosta.
  Voimia arkeesi!
  Heljä

  VastaaPoista
 7. Tänne tuli sumu tänään ja pimeyskin tuli taas niin nopeasti ja yllättäen, että päivää ei tainnut olla olemassakaan. Sumussa olen kulkenut muutenkin pari päivää, kun töissä on niin kova kiire, että verisuonet poksahtaa. Pirteämpiä aikoja odotellessa.

  Hyvä, että piristystä löytyy arkeen jostakin. Odotan taas illan Greyn Anatomiaa.

  VastaaPoista
 8. Sooloilija, pelkään koko ajan, että Daisy retkahtaa säälistä siihen vanhaan ketkuun. Mutta siitä naisesta on kehkeytynyt muutenkin ihan fiksu aikuinen perinnön myötä, joten elämme toivossa. Nyt on vielä Alice, jonka mustasukkaisuuden tunteet risteilevät kohta joka suuntaan ja joka tulee vielä tuottamaan harmaita hiuksia veljelleen:)

  Pikkujutut, pysyt siis paljon tasokkaamman taiteen äärellä kuin minä!
  Tekokuusen kiistattomia etuja olisi sekin, ettei koira kuljeta neulasia kaikkien sukkiin.

  Ina, Kotikadun minäkin lemppasin pois, kun tuli vain paha olo. Brittisarjat ovat kautta linjan laatua, varsinkin minisarjat, kuten Dickens-filmatisoinnit.

  Arleena, teilläpä on selkeät systeemit. Toiveet on meilläkin kyselty, mutta joskus on ollut vaikea keksiä. Parhaiten löytäisin lahjoja itselleni...

  Rita, ehkä viisikymppisen ei tarvitsekaan jaksaa niin kovin paljon? Ehkä sitä saa aktiivisen työpäivän jälkeen hautautua omiin ajatuksiinsa sohvan ja käsityön uumeniin illaksi. Tätä ehdotti terapeuttini tänään ja saattaa olla oikeassa.

  Heljä, aurinko tekeekin ihmeitä, sitten kun sen näkee. Päivästä tulee aivan erilainen. Ihmeesti tämä matalapaine tosiaan ihmiseen vaikuttaa.

  Missy E, hengitä, sisko, hengitä! Matalapaine kuulemma on ja pysyy vielä vähän aikaa, joten on vain kestettävä. Greyn anatomia tuo pienen katkon ja ilopilkun. Ja pitkä yöuni.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...