perjantai 27. marraskuuta 2009

Ilta itselle

   
 
Perjantai-ilta, mies on teatterissa ja pikkujouluissa ja on mahdollisuus viettää ihana ilta yksin kotona. Ja täällä katson Sotamies Ryania, jonka olen nähnyt monta kertaa aikaisemminkin. Hyviä näyttelijöitä, osuvia tyyppejä ja hienoa kuvausta jaksaa kuitenkin ihailla kerta toisensa jälkeen. Samoin Tom Sizemorea, vaikkakin sivuosassa, mutta hän on vaan aina yhtä hurmaava.

Tai ehkä vaihdan Ylpeys ja ennakkoluulon tai Rakkautta vain tai Holidayn...ja pöydällä odottaa vasta hankittu Kissa kuumalla katolla, vanha suosikki. Varta vasten ostettu yksi kuiva siideri on jo nautittu ja tunnelman pitäisi olla katossa.

Olen saanut tehtäväksi opetella kesken jättämistä, ja nyt olisi tilaisuus kuunnella järjen ääntä. Se sanoo, että fiksu nainen menisi nukkumaan, että jaksaa viedä koiran ulos aamulla aikaisin. Miehestä ei taida huomisaamuna olla siihen, se teatteri uuvuttaa niin.


6 kommenttia:

 1. Teatteri on välillä semmoista. Itse olin kaverin luona pelailemassa, kuva heijastettiin HD videotykillä 92" kankaaseen.. oli vaikuttavan iso. Leffat kuulemma näyttää hyvältä, äänentoistokin oli kohdallaan. Ehkä teillekkin teräväpiirto tykki eikä uutta töllöä!

  VastaaPoista
 2. Juuri päivänä eräänä ajattelin, että pitäisikö TAAS katsoa Holiday-elokuva. Se on niin hurmaava ja siitä tulee hyvälle mielelle.

  Sotamies Ryania vilkaisin puolisilmällä. Olen joskus katsonut kertaalleen alusta loppuun. Tom Hankskin on siinä jotenkin niin koskettava..Mutta en silti oikein pysty katsomaan sotaelokuvia.

  No menitkö nukkumaan ajoissa?

  VastaaPoista
 3. Uskon, että teatterissa käynti uuvuttaa, kun täällä olo on koti-illan jälkeenkin lauantaina naatti. Heräsin tosin tänään jo ennen seitsemää, älä kysy miksi.

  "Unohdin" ilmoittautua oman työpaikan pikkujouluihin, jotka on parin viikon päästä. Ei vaan saanut aikaiseksi.. Takaraivossa varmaan ajatus, että tuossa firmassa ei ole mitään juhlittavaa..

  VastaaPoista
 4. Milljoona, uskon että oli vaikuttavaa nähdä kuva isolta kankaalta kotioloissakin. Kuvanlaadun paraneminen olisi meillekin tervetullutta, samoin isompi koko. Tykkien hinta on vaan vielä omaa luokkaansa.

  Sooloilija, menin kuin meninkin klo 23 nukkumaan. Mies kömpi kotiin kahdelta ja koira herätti vasta puoli kahdeksalta, joten sain nukkua tarpeeksi pitkästä aikaa. Vetelin aamiaisen jälkeen vielä yhdet unet, mikä saa riittää tämän päivän kiintiöksi. Päänsärkyhän siitä kylläs seurasi.

  Missy E, se on tavallista työstressiä, että ei osaa nukkua lauantainakaan, vaikka saisi. Ehkä huomenna jo vetelet unia vähän pitempään. Itselläni kunnon iltakävely on aina taannut hyvät unet, mutta niitähän en enää harrasta kovin ahkerasti.

  -Voi kun toivoisin, että saisit kokea hyvän työpaikan ja työyhteisön tuottaman ilon! Sillä on niin suuri merkitys omalle hyvinvoinnille, kun saa käyttää osaamistaan ja kehittää sitä. Muista, että olet vasta työurasi alussa, ja harva löytää heti sitä, mitä haluaa ja tarvitsee, edes omaa alaakaan.

  VastaaPoista
 5. Mukavalta kuulosti iltasi. Mikäs ,kun hyviä elokuvia katsottavana.

  Tänä iltana tule TV:n Teemalta Piukat paikat, vanha elokuva, jossa Marilyn Monroe. Itse en muista katsoneeni koskaan, joten kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
 6. Rita, ajattelin myös tallentaa Piukat paikat. Siitä on jo aikaa, kun viimeksi katsoin sen, oli VHS-aikakautta. Onneksi klassikoita tulee aina silloin tällöin uudestaan.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...