torstai 8. lokakuuta 2009

Modeling


Luna tuli illalla meille hoitoon, joten nyt oli sopiva aika kokeilla molemmille koirille kutomiani talvipuseroita. Ihmeesti molemmat antoivat pukea ne päälle aivan säyseästi eivätkä sen jälkeen huomanneetkaan niitä.


Illan riehakkaan juoksulenkin ja hyvän aterian jäljiltä luun järsiminen rauhassa lattialla oli kova sana. Mutta valokuvaan ei sentään suostuttu ihan noin vain, vaan kumpikin väisti, minkä ehti. Niin kuin aina.


Lunan puseron tein Puro Iltanuotio-langasta, Vilman Kanervikosta. Tähän taitoni vielä riittivät.

Huomenna hauvelit ovat päivän kotona keskenään. Ehkä se on hauskempaa kuin kumpikin yksin.


12 kommenttia:

 1. Näitä kuvia olen odottanut siitä asti kun kerroit että kudot Vilmalle talveksi lämmikettä :) Tosi mainiot raitapaidat! Kumma juttu, olen huomannut saman että muutoin itsepäinen mäykky ei piittaa yhtään päälle puettavista tamineista! Joku asia sentään menee helpostikin ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt voi talvi tulla! Edustavat ulkoiluasut. Melkeinpä kateeksi käy...

  VastaaPoista
 3. Anne-Mai, kiva kuulla, että jonkun muunkin mielestä mäykky on itsepäinen. Alkaa välillä näkyä sellaisia merkkejä jo Vilmassakin, kun ei tahdo saada koirakoulusta huolimatta aina koiraa tulemaan samaan suuntaan. Ja vaatteet saa tosiaan olla päällä, kumpikaan ei ole pannut hanttiin heijastinliiveille eikä muillekaan.

  Irma, näistä kuvista tuli ihmeen tummia. En koskaan ole varma sen läppärin kanssa, milloin katson kuvia oikeasta kulmasta.

  VastaaPoista
 4. Hurmaavat villapaidat! Ja juuri oikeanlaiset mäyräkoiralle. Lapsuuteni mäyris nimittäin rakasti äitini sille kutomaa slipoveria (sama malli kuin kuvissasi), mutta kun hänelle yritettiin pukea kaupasta ostettu, kankainen koiran palttoo, jossa kaiken huipuksi oli vatsavyö (!!), loukkaantui mäyriksemme sydänveriään myöten (hän oli lievästi sanottuna ylipainoinen ja kenties tietoinen tästä kauneusvirheestään). Eikä suostunut uudessa vaattessaan ottamaan askeltakaan!

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavat ulkoilupuserot olet koirille kutonut,kyllä niiden nyt kelpaa! Täällä on lyhyen ajan talvella niin kylmää,että tuollainen olisi hyvä bambillakin,kun on aivan lyhytkarvainen. Voisitko mitenkään pistää tuon ulkoilupuseron kuvan tänne blogiin,että näkisin miltä se näyttää,ehkä saatan innostua minäkin tuollaisen kutomaan..

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköisiä mimmejä! Upeat värit nutuissa!

  VastaaPoista
 7. Ei kun sitten vaan pakkasia odottelemaan. Hienot on asut. Millä ne on vatsan alta kiinni vai onko tämä ihan vaan putkimalli. Niin, uroksiahan nämä oli molemmat, vai.

  VastaaPoista
 8. Koirien muotinäytös, hienot on puserot, ihan katteeksi käy. Neidot ymmärtävät vaatteiden päälle!

  eikka

  VastaaPoista
 9. Ai, että ovat värisävyt kohdallaan! Alalaluomen ja korvalehden karvojen mustikansinisyys toistuu onnistuneesti talvipuseron siniraidassa.

  VastaaPoista
 10. Kertakaikkiaan hienot talvipusakat neideillä!

  VastaaPoista
 11. Ina, hyvä tietää, täällähän voisi käydä samalla tavalla. Mäyris on hupaisan omapäinen näköjään.

  Yelian, kudoin sitä yhtenä kappaleena ja yhdistin virkkaamalla yhteen mahan alta. Etutassujen reikiä varten päättelin 10 silmukkaa kumpaakin varten, kudoin joka puolelle neljä kerrosta ja loin sitten uudelleen ne 10 silmukkaa ja jatkoin yhtenä kappaleena. Kaulusta kohti kaventelin hiukan. Tein taitettavan poolokauluksen;)siitä menee vielä kaulapanta alle. Hihansuihin virkkasin kaksi kerrosta pylvässilmukoita.

  Missy E, molemmista nutuista tuli ihan samannäköiset, vaikka ovat eri langoista.

  Olivia, niin siis narttuja. Siksi käy tällainen tuubimalli, tosin mahan puolelta yhdistetty.

  Eikka, ei kannata Remulle alkaa kutomaan samanlaista:D

  Rita, näissä langoissa on raidatkin valmiina, ei tarvitse kuin kutoa innosta puhkuen.

  Vicki, kutominen oli ihanaa! Näin pienen jutun jaksaa tehdä ja valmistakin tulee äkkiä.

  VastaaPoista
 12. ;)

  Hyvältä näyttää tuo Puro noinkin! Säveltelitkö mallin omasta päästä? Ohje varmaan kiinnostaisi monia.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...