lauantai 10. lokakuuta 2009

Lokakuu hymyilee

Eilen tuli istuttua tiiviisti koko ilta töitten jälkeen valokuvauskurssilla. Iltapäivällä ehdin nakata naamaan Ötkerin pizzan ja katsoa puoli tuntia Clarence Streetia, jossa kenelläkään ei mennyt hyvin. Lopetan kyllä kohta senkin sarjan seuraamisen, jää vain paha maku suuhun, kun ihmiset petaavat siinä varman huonon olon itselleen.

Kolmen tunnin kurssisessio meni taas nopeasti, vaikka olisin kyllä toivonut tiiviimpää otetta opetukseen ja vähemmän jaarittelua. Tällä kertaa käytiin läpi asioita, jotka oli osaksi luettu jo monisteiltakin ja minusta myös käyty läpi aiemmin.

Siellä on yksi noin kuusikymppinen mies, vanhin viidestätoista osallistujasta, jonka jatkuvasti esilletuomiin asioihin paneudutaan turhankin paljon. Eilen hän oli raahannut läppärinsäkin porukan tietokonevelhon tarkastettavaksi.

Tiedollinen anti jäi siis ohueksi. Ei se muuten niin ärsyttäisi, mutta kun tiedon tarve on suuri ja erityisesti kokemustiedon, kun alan harrastajia en muuten tunne. Kamerankäyttöä opin varmasti lisää tulevalla päiväretkellä, vaikka ihan alkeissa siinäkin ponnistelen.Tämä päivä on kuitenkin mitä ihanin. Sain nukkua pitkät aamu-unet, sen takasi mies, joka heräsi jo seitsemältä viemään koiria ulos. Pienellä lenkillä kuvasin kokeeksi vapaana leikkiviä kaveruksia ja nautin auringosta ja yöpakkasen jäljistä maassa.

Nyt alkoi muuten viikon loma. Leppoisaa lauantaita kaikille!


10 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa lauantain aloitus. Voin kuvitella ärtymyksen, itse pidän myös ripeästä tahdista ja siitä, että keskitytään olennaisiin asioihin. Varsinkin tuollaisen intensiivisen (ja maksullisen otaksun) kurssin toivoisi pitävän sisällään tiukkaa asiaa.

  Minä patistin miehet aikaisin kaupungille, jotta sain itselleni aikaa. Minä en viitsinyt kaupungille lähteä, kun rahaa tulee vasta torstaina.

  VastaaPoista
 2. Noniin..purnaan täällä samasta kuin sinä: nuo hieman vanhemmat miehet haluavat niin päteä joskus, hyi että, haluttaisi joskus lyödä luu kurkkuun sellaisille! Yleensä ovat aina äänessä, aivan kuin heidän asiansa olisi jotenkin tärkeämpi kuin muiden porukassa olevien!!!

  Sanoo täältä Feministi, jonka feminismi yleensä uinuu, mutta nousee tällaisissa tapauksissa todellakin esille ! Oikein huutomerkkien kanssa!

  *********

  Ja juuri kun vähän aikaa sitten kehuin Clarence Streetin lääkäriasemaa blogissani, niin nyt se on mennyt tosi synkäksi ja pessimistiseksi. Tunnin jakso etenee köykäisesti eteenpäin synkistelyfiiliksissä. Pari jaksoa on jo jäänyt välistä. Ja jää enemmänkin ellei menoon tule jo iloa ja positiivisiakin asioita.

  ********

  Iloista ja aurinkoista viikonloppua kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Sekoilin taas tuolla EDELLISESSÄ postauksessa. Tarkoitus oli todeta, että niin NARTTUJAHAN nämä sinulla oli molemmat kai. Tuo Luna nimi on hämäävä.
  Syksyn värit ovat loistavia.

  VastaaPoista
 4. Ihanilla syyspäivillä alkoi lomasi. Toivottavasti kurssi etenee antoisammin. Ja oikein hyvää lomaa! T. Eevis

  VastaaPoista
 5. Missy E, tunnen itseni varsinaiseksi ilonpilaajaksi, kun tahdon asiaa ja käytäntöön sovellettavaa vielä. Vetäjän oma hauskanpito ja itsensä tehostus ei jaksa innostaa, sorry.

  Sooloilija, juuri tällaiset miehet, jotka ovat tottuneet olemaan esillä ja äänessä, ovat ärsyttäviä ryhmäläisiä. On ihan pakko ruveta pitämään jonkinlaista kukkotappelua vetäjän kanssa tyyliin "toinen meistä on väärässä ja se en ole minä". Tai tuotava itseään ja harrastuksiaan joka käänteessä esille. Naiset istuvat kohteliaina hiljaa ja odottavat, että päästäisiin asiassa eteenpäin. Naisilla on harvoin tarvetta pullistella, ainakaan aikuisena. Korkeintaan täällä blogissa...

  Olivia, Luna voi siis olla uroksenkin nimi? Minä olen aina pitänyt sitä tytön ja nartun nimenä. Koirahan on siis poikani, mutta usein meillä hoidossa.

  Una, kiitos!

  Eevis, päivissä ei tosiaankaan ole vikaa. Yöpakkaset vielä kruunaavat maisenan.

  VastaaPoista
 6. ihanan värikkäitä, kauniita kuvia syksyn lehdistä!!!!

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia olet ottanut !!! Niissä on niin loistavat värit.

  VastaaPoista
 8. Onhan väriä vaahteroissa ja pihlajissa. Marjojakin vielä, täällä rastaat popsivat muuttomatkalla loputkin, ei jäänyt tilheille yhtään.

  Vapaapäivänä on ylellistä nukkua kauan. Nyt ehtii vähän myöhemminkin aamulla kuvailemaan huurretta, kun aurinko nousee jo myöhemmin eikä varjopaikoista ehdi sulatella jäitä koko päivänä.

  Antoisaa lomaa!

  VastaaPoista
 9. Hanne, kiitos! Vielä hekti sitten oli tuollaista, nyt alkavat lehdet olla jo maassa.

  Sariw, hyvä ruska tuli sittenkin, vaikka moni valitteli puutetta.

  Irma, ihmeen kylmänä pysyi ilma eilenkin. Iltapäivälläkään ei ollut vielä aurinko sulattanut jäätä kaislikosta, kun olimme kuvausretkellä.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...