lauantai 3. lokakuuta 2009

Kuvaleikkiä


Huomaan laittavani kerta toisensa jälkeen samanlaiset kuvat  hieman eri muodossa kuvablogiin ja tänne. Onko siinä mitään mieltä, on sitten toinen juttu.
 
Siis onko siinä kuvablogissa mitään mieltä, siellä kun ei suurta trafiikkia ole. Tykkään vain itse niin kovasti siitä kuvapohjasta, en kuitenkaan usko sen soveltuvan tavalliseen bloginpitoon kovin hyvin. Ei ole kukaan tainnut kokeilla. Tästä kuvasta olen aika iloinen, vaikka sekään ei ole kovin tarkka. Harmi, kun sillan katuvalot ehtivät sammua juuri minuuttia ennen.


Tämä ei todellakaan kestä suurentamista, ja toivon, että olisin ehtinyt keskittyä vähän enemmän. Tunnelmasta voisi saada kivan. Ehkä ensi kerralla.
8 kommenttia:

 1. Ihanan nakoista, voih...

  Tytar tunnisti paikan, kesalla ajoivat suuna paana tuota siltaa alas fillareillaan...

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä sumuisista kuvistasi,ovat kauniita..

  VastaaPoista
 3. Pikkujutut, siinä on pitkä mäki, jota on ihana viilettää. Ne jotka uskaltaa, minä kyllä jarruttelen, kun olen joskus kaatunut jarruvaijereitten katketessa alamäessä.

  Yelian, kiitos! Teilläpäin ei ehkä näitä nollakelejä niin koetakaan.

  VastaaPoista
 4. Ah! Etköhän kuitenkin vaihda alaa! T. Eevis

  VastaaPoista
 5. Oih miten viehättäviä kuvia sinulla! Huokailen!

  VastaaPoista
 6. Kauniin tunnelmaisia utukuvia tosiaan. Täälläkin on ollut upeita aamusumuja ja olen monesti aamulla harmitellut kiirettä kun olen mielessäni nähnyt maiseman linssin läpi. Olisi tullut hienoja kuvia.
  Valokuvaaminen on kiintoisaa ja koukuttavaa. Ei voi enää oikein katsoa maisemaa vaan aina on kamera milessä. Mutta kaipa sitä voi pahempiakin addiktioita ihmisellä olla:-)

  VastaaPoista
 7. Eevis, katsotaan sitten eläkeiän kynnyksellä, silloin saatan jo saada kamerasta irti sitä, mitä haluan;)

  Satu, kiitos kehuistasi, lämmittää kovasti!

  Maaretta, kun hieno tilanne osuu kohdalle, on vaikea mennä ohi. Mutta jos ei ole aikaa eikä kameraa. Minulle ihan uutta on se, että kuvia pitäisi suunnitella ja käyttää paljon aikaa valmisteluun. Kun ne tulee otettua vähän niin kuin ohikulkiessa ja nopeasti aina.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia. Hyvä kokonaisuus kaikista kolmesta, tykkään.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...