tiistai 29. syyskuuta 2009

Hei me wörkitään!


Työt alkoivat ja elämään tuli taas tiukka rytmi. Vilmuska jäi yksin kotiin pitkiksi päiviksi. Ruokatunnilla viimeistään olisi tehnyt mieli soittaa sille, miten menee. Jos kotona olisi nettikamera, seuraisin sitä varmasti on-line koko ajan töissä, vaikka koirahan luultavasti nukkuu.

Töissä on ihan kivaa, kun tietää, miten sen ottaa. Nuorempana olin aikamoinen kuumakalle monissa sellaisissa asioissa, joille nyt kohautan olkapäitä ja jätän omaan arvoonsa. Ja niitä asioita on paljon!

Myhäilimme tänään ystäväni Eeviksen kanssa töissä, että on ihanaa olla vanha. On kanttia sanoa, että tämä on hölmöä, ei toimi, tätä on jo kokeiltu ja tätä en ainakaan aio tehdä, ja ollaan yleensä vielä oikeassa. Eli kaikki vanhojen naisten kliseet ovat totta! Kaikki viisaus on kentällä, on joku fiksu johtaja joskus sanonut.

Mutta on ihanaa osata ja saada käyttää taitojaan. Siis niitä muitakin kuin hanttiinpanoa.

 

Kuvien työt eivät ole tekemiäni, vaikka niissä virheellisesti on nimeni nurkassa. Se on tullut siihen automaattisesti kuvia Picasalta siirtäessäni. Yläkuvan poppanatyön on tehnyt tätini ja alakuvan maalauksen enoni.

7 kommenttia:

 1. Kiva että työ maistuu taas!
  Suurimman osan ajasta se takuulla nukkuukin. Alussa Bambini söi kirjojen kansia,maton reunan ja sellaista, ja sitten kouluttajan neuvosta laitoin aina kuonokopan ,kun lähdin ulos.Vähitellen se oppi sitten olemaan ihan kiltisti kotona:-)
  Kivoja nuo sukulaistesi työt!

  VastaaPoista
 2. Voi olen ollut jo kauan sitä mieltä visaus senkuin lisääntyy iän mukana.
  Tosin jos vaikkapa lapsilta kysyy, kuulee ihan muuta silloin tällöin.
  Onko muna siis kanaa viisaampi.

  VastaaPoista
 3. Yelian, Vilma ei ole vielä ainakaan tehnyt tuhoja kotona. Tähän asti on riittänyt vanhoja kenkiä syötäväksi, mutta saa nähdä, milloin se päättää käydä käsiksi kiellettyihin.

  Arleena, olen samaa mieltä, viisaus lisääntyy koko ajan. Se on myös sellaista viisautta, jota ei nuoriso välttämättä huomaa tai ymmärrä. Joskus osaa olla myös hiljaa siinä, missä ennen olisi sanonut jotakin;)

  VastaaPoista
 4. Viisaudesta olen samaa mieltä. Ihanaa tämä iän ja kokemuksen mukanaan tuoma varmuus. Kaikkiin pellehommiin ei tosiaankaan lähde. Tyhmä paljon töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä.

  VastaaPoista
 5. Postauksesi tuli nyt oikeen tarpeeseen tätä turhautunutta mielentilaani keventämään, kiitos!

  Olin tänään kokopäivän kestäneessä koulutuksessa; hoh hoijaa. Tänä vuonna niitä on piisannutkin,huh. Ei siinä mitään, kaikki on opittu ja mielelläni tietokoneen äärellä teen työpäivää. Mutta varsinainen hoitotyö pitäisi kuitenkin myös keretä. Aikaisemmin, paljon nuorempana olisin minäkin ottanut tällaisesta ristiriitatilanteesta väärästi henkilökohtaista pulttia, ei enää.
  Nyt alkoi jo helpotaa, naurattaa.:)

  VastaaPoista
 6. Olen samaa mieltä iän tuomasta varmuudesta ja osittain myös viisaudesta. Välillä kuitenkin tuntuu, että keski-ikäiset naiset käyttäytyvät kuin teini-ikäiset tytöt (ei millään pahalla ketään keski-ikäistä kohtaan tai teini-ikäistä =).

  Paljonhan se on persoonastakin kiinni. Jotkut osaavat ottaa aina lungisti ja käyttäytyä fiksusti. Epäilen, että itse kuulun niihin, jotka eivät opi koskaan.

  Mukavaa, että viihdyt taas töissä ja kyllä se Vilmakin kotona pärjää. Se on nykyään jo aika rauhallinen silloin Luna ei ole paikalla. Hyvin osaa käyttäytyä.

  VastaaPoista
 7. Vicki, mistä niitä pellehommia oikein sikiää? Vuodesta toiseen, vaikka me jo tiedettäisiin, miten homma pitäisi hoitaa OIKEIN:)

  Rita, koulutuksetkin alkavat jossakin vaiheessa olla sellaisia, että voisi yhtä hyvin olla itse jo puhumassa. Onneksi väliin osuu todellisia helmiäkin, joista saa kunnolla uutta potkua omaan työhönsä. Toivottavasti sulla on ollut nyt muutama sellainenkin!

  Missy E, en minäkään ole sitä mieltä, että kaikki vanhat ovat viisaita! Moni pysyy pönttönä loppuun asti, mutta niitä ei onneksi kuulu tuttavapiiriini.
  Nuorene sitä ottaa asiat eri tavalla henkilökohtaisesti, koska ura on vielä alussa. Koko persoona on pelissä, ja työkavereissa on hyvin erilaisia keskeneräisiä ihmisiä, joilla kaikilla on omat vaikeutensa. Ikä tuo perspektiiviä ja malttia, ja olet hyvin kehityskykyinen;)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...