lauantai 19. syyskuuta 2009

Eevanpuvussa 

 


Teki mieli laittaa saunakuvia näytille. Kävin nimittäin eilen sairaalassa näyttämässä rintojani ne helmikuussa leikanneelle plastiikkakirurgille. Puoli vuotta pienennysleikkauksen jälkeen olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Rinnat tuntuvat ja näyttävät siltä, kuin ne olisivat alkuperäiset, siis normaalin kokoiset.

Kun pitää kaupassa käsissään puolen kilon kokoista porsaan kinkkupalaa, voi kuvitella, kuinka iso määrä se on rintaliivien täytteenä. Kun sen verran otetaan molemmilta puolilta pois, olkapäät eivät enää itke liivien painosta eikä selkäranka uhkaa painua kumaraan. Ja kuten olen kertonut, liivikoko putoaa 80H:sta 85C-D:hen.

Sovimme lääkärin kanssa vielä parista pienestä paikallispuudutuksessa tehtävästä korjauksesta arpiin.

Sauna on muuten sekin tätini luota, kuten muutkin viimemaikojen kuvani. Vanha savusauna, jossa on mahdottoman hyvä olla. Siellä asuu varmaan hyvä henki. Tai ainakin saunatonttu.

11 kommenttia:

 1. Hyvältä kuullostaa! Elo on kevyempää ja miellyttävämpää pienemmillä rinnoilla. Ja kiva kuulla, että lopputulos on erittäin hyvä.

  Sauna näyttää isolta ja lempeältä.

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoa että tuntuu tuolta ja että parantuminen sujui hyvin eikä jälkiä jäänyt.Takuulla helpompaa kun paino edessä on pienempi kuin ennen.

  VastaaPoista
 3. Savusauna on saunoista parhain, vanhempieni mökillä Suomessa sellainen on. Mukavaa, että ei komplikaatioita ja muutenkin paraneminen mennyt mallikkaasti.
  Irlannin aamuauringosta tervehtien,
  Heljä

  VastaaPoista
 4. Ihania savusaunan kuvia! Savusauna on maailman paras sauna ja sellasen haluaisin ittellenikin, mutta kun puuttuu tuota maata, mihinkä sen kyhäis. =oD

  VastaaPoista
 5. Tuossa saunassa oli vahva tunnelma. Samanlaisessa en ole ollut koskaan aikaisemmin. Kiuassysteemi on niin muhkea, että siitä hohkaava lämpö on ihan omaa luokkaansa. Löylyvesi kaadetaan mustaan rattiin, josta se menee kiville putkea pitkin. Onkohan ainutlaatuinen innovaatio?

  VastaaPoista
 6. Piti oikein pitkään katsella savusaunan kuvia ja muistella sitä lapsuuden savusaunaa, jota ei enää ole.
  Tuoksuttelin savun tuoksua.

  Minulle voisi operoida samat kuin sinulla.
  Kuulosti hienolta ja paraneminen on ollut loistavaa.

  VastaaPoista
 7. Saunasta tulee heti sellainen oikean saunan tuntu kuvien kautta, varmasti lempeät löylyt.

  Onpa ihana, että leikkaus auttoi! Huomaa sen, miten hartiat välillä itkee, mun keino on vielä lihaskunnon nostaminen selän osalta. Salilta juuri tulossa :)

  VastaaPoista
 8. Hienoa, etta kaikki on hyvin ja olo kevyempi.

  Sauna, ja etenkin savusauna olisi jotain taivaallista juuri nyt.

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kommenteista Sooloilija, Yelian, Heljä, Irene, Meri, Arleena, Eikka ja Pikkujutut. Vanha savusauna pihan perällä voisi olla kova sana kaupungissakin, todellista stressinpoistoa hitaine lämmityksineen ja hitaine kylpemisineen.

  VastaaPoista
 10. Oman työni kautta olen saanut kokemusta/tietoa onnistuneista rintojen pienennysleikkauksista. On tuntunu hyvältä seurata ja keskustella tyytyväisten naisten kanssa jotka ovat saaneet helpotusta piinaavaan vaivaansa.

  VastaaPoista
 11. Ihan huippua, että leikkaus on kohentanut elämänlaatua ja kaikki on mennyt hyvin.
  Sauna vaikuttaa kyllä kylvettävän hyvältä :)

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...