torstai 27. elokuuta 2009

Fortsätt!

Kuvien huolellinen valitseminen veti pään ihan tyhjäksi, en keksi edes mitään tekstiä. Ei mitään sanottavaa, en tiedä, miksi nämä juuri piti saada tänään esille. Kuvissa on kuitenkin jotakin, ja merkitystä tietysti vain minulle itselleni.

Ja koska intiimein on universaaleinta, menköön eetteriin.

Musiikiksi menee hyvin tämänhetkinen levysuosikkini Emiliana Torrini ja Jungle Drum.


9 kommenttia:

 1. En osaa arvuutella, mikä on kuvien viesti, jotain mielleyhtymiä tulee itselle, mutta ne ovat kai mun oman pään heijastuksia.

  Jotain noissa kuvissa on, mutta mitä, alkaa kiinnostaa.

  eikka

  VastaaPoista
 2. En osaa sanoa,mikä noilla kuvilla on toistensa kanssa tekemistä,mutta hienoja kuvia ovat,kaikki erikseen ja yhdessäkin.

  VastaaPoista
 3. pidin tulppaanista, sen sammumisesta harmauteen.

  Kallon kohdalla mietin miten jakaantunut mieli voi joskus olla; vaikka tietää ahdistiuksen hajottavan voiman, voi olla vaikeaa karistautua siitä irti uuteen.

  Kolmas kuva toi mieleeni kontrollin. Taivaan ja vapauden, vastakohdat.

  Neljäkuva oli kontrollia. Järjestelmää ja järjestelmällisyyttä. Ilmeettömyyttä.

  Lehti, kuollut unelma, vanha tarina vailla kertojaa. Syksy.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia. Mielenkiintoista että harmaa eri sävyineen on niin lähellä sydäntäsi. Olet aina kuitenkin ollut melkoinen koloristi. OIsko lähtökohta jollekin uudelle?

  VastaaPoista
 5. Kuvasi on kauniita, tyylikkäitä ja yksityiskohdiltaan hiottuja. Erilaisia kuin aiemmat värikylläiset kuvasi. Kuvien jälkeen kun mietin niiden sanomaa ja etenkin mitä itse ajattelit niitä valitessasi klikkasin auki musiikin. Ja sieltähän rävähti esiin värikkäiden kuviesi musiikki.Jungle Drum kolahti ainakin minuun heti näin vapaapäivän aamuna.Mukavaa vastakohtaisuutta kuvien ja musiikkivalinnan välillä!

  En kyllä edelleenkään päässyt selvyyteen sinun mielenmaailmasi liikkeistä valintojesi suhteen mutta eipä minun tarvitsekaan. Elämä kun pakkaa olemaan noita vastakkainasetelmia täynnään.Tyyneys vs villeys, rehevyys vs vähäeleisyys, järkevyys vs irroittelu jne....Tuttua ainakin minulle noiden kanssa eläminen.

  VastaaPoista
 6. itellä pää hajalla, joten ensimmäinen ja toinen kuva varsinkin toinen kuvaa tämän hetkistä olotilaa... ei ole aina niin helppoo
  Riitu kirjoittaa taas kohta ja paljon asiaa!

  VastaaPoista
 7. Eikka, joskus on kiva antaa itselleen mahdollisuus puhua kuvilla. Sieltä tulee jotakin, mikä puhuu itse puolestaan, ja jotakin saa silloin itsestään ulos.

  Yelian, kiva jos saat jotakin irti niistä:)

  Nelle, mielenkiintoisia ajatuksia. Kontrollia minäkin näen, jotain ahdistavaa. Läheisimmältä tuntuu ensimmäinen tulppaanikuva, josta pidän kovasti.

  Meri, niukat värit ovat avautuneet minulle vasta iän myötä. Hentojen ja herkkien sävyjen hienous, kun ennen halusin kaikelta ytyä ja voimaa.

  Maaretta, ehkä tarkoitan juuri tuota: päässä takoo innostunut Jungle Drum, mutta järki käskee suitsimaan innostusta ja rauhoittumaan (takaisin tylsyyteen). Kiitos selityksestä!

  Tuula, työviikko lienee sinullakin takana. Toivottavasti viikonloppu auttaa! Postia odotellaan.

  VastaaPoista
 8. Tuohan on hyvin sanottu: "intiimein on universaalia". En ole tullut ajatelleeksi, mutta noinhan se just on. Erityisesti tykkään alimmaisesta kuvastasi, lehdestä. Siinä on sävyja ja syvyyttä, joita jaksaa katsoa pitkäänkin. Kiva!

  VastaaPoista
 9. Tuohan on hyvin sanottu:"intiimein on universaalia." En ole tullut ajatelleeksi, mutta noinhan se just on. Erityisesti tykkään alimmaisesta kuvastasi, lehdestä. Siinä on sävyjä ja syvyyttä, joita jaksaa katsella pitkäänkin. Kiva!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...