keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Hard work

Vaihteeksi päivä töissä ja kerrankin sellainen päivä, jolloin sai melkein tehdä, mitä lystää. Kysyntä kun ei ole aina tasaista ja heinäkuu on juuri se ihana kuukausi, jolloin saattaa tulla hiljaisia päiviä. Ja silloin niistä on otettava kaikki irti.

Iltapäivällä saatoin tutustua rauhassa upouuteen dymo-kirjoittimeen ja tehdä siistejä tekstejä vasta järjestelemiini hyllyköihin. Ihanaa hommaa! Lisäksi kaikenlaista pientä paperinpyöritystä, johon ei muulloin tahdo jäädä aikaa. Pitkät päiväkahvit työtoverin kanssa keittiössä -ja yhtäkkiä kello olikin jo puoli neljä.

Lisää tällaisia päiviä. Kyllä tällaista kestää.

Kuvat satamasta

8 kommenttia:

 1. Heinäkuu on yleensä mainio työkuukausi, paitsi mun alalla, jossa keskitetään hommat alueella yhteen yksikköön ja vieraat asiakkaat ja työntekijät yrittävät selvityä hengissä. Siis,otin mielummin palkatonta ja autoin köyhää kaupunkia :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kertakaikkisen tavoiteltavalta työpäivältä. Oi jospa meilläkin joskus... ;)

  VastaaPoista
 3. Juu, mun vartalolle sopii kans tuollainen työtahti. Hirveä kiire, kun just ehtii kahavitunnilta pöyvän ääreen ja heti on jo ruokatunti. Mutta voidaankohan me oikeasti olla sukua kun sinä olet niin järjestelmällinen? Ehkä ne kaikki geenit kasautuivat sinulle? (Sori Eikka!)

  Meri

  VastaaPoista
 4. Kiireisenä / työntäyteisenä päivänä aika lentää ja sitä vaan yhtäkkiä huomaa, että nythän onkin jo kotiinlähdön aika :)

  Sellaiset päivät ovat mukavia :)

  VastaaPoista
 5. Katriina, siippa paneutui siihen mun "kuvaongelmaan" ja syyksi selvisi se, että lataan kuvat viimeiseksi ja raahaan niitä sitten sopiviin koloihin. Se "raahaaminen" rikkoo jonkun koodin, että kuvat ei suurene. Pitäisi ilm. ladata kuvat jutun edistyessä suoraan oikeaan kohtaansa. Miten sie teet?

  VastaaPoista
 6. Työtahtihan on tuollain ihan sopiva ja normaali.. ainakin minun mielestä :) Heinäkuu oli joskus muinoin leppoisaa töissä, mutta eipä ole enää, alkaa jo keljuttaa tehdä muidenkin töitä.

  Pitkät kahvitauot ovat päivän suola ja sokeri. Silloin kun ei tähdellisempää ole. Toisaalta, mikä on tähdellisempää kuin kahvitauko..

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa kivalta työpäivältä, kiva kun välillä on tuollaisia päiviä...

  VastaaPoista
 8. Vicki, palkaton on aivan ehdoton juttu, jos vain sietää elintason laskun -eikä se naisten palkoilla aina edes kovin paljon laske.

  Kyllä minäkin siirtelen kuvia tekstin lomaan, vaikka lataankin yleensä kuvat ensin ja alan sitten miettiä tekstiä. Ehkä sulla on picasa-albumin asetuksissa jotakin?

  Lepis, tällainen hiljaisuus kostautuu ennen pitkää, mutta kun meidän töitä ei voi tehdä varastoonkaan, niin otetaan iisisti nyt, kun on mahdollisuus.

  Meri, yksi kaappejaan siivoava työkaveri kertoi juuri, että inhoaa äitinsa tavoin kaappien järjestelyä, mutta sisko on hyvin siisti ja järjestelmällinen:)

  Hanna, niin töissä käy, että aika kuluu kuin huomaamatta. Eipä tule aika ainakaan pitkäksi.

  Eikka, tauot ovat ihmisille samaa kuin koneitten pakollinen huolto. Kaikki tietävät, että kallis kone ei kestä, jos ei säännöllisesti huolla. Meitä koskee se sama.

  Yelian, olen ihan vakuuttunut, että töissä pitää olla kivaakin. Miten siellä kukaan muuten viitsisi olla?

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...