tiistai 16. kesäkuuta 2009

Oikeesti töissä

Työpäiväni näytti mukavan väljältä aamulla. Mutta kuten tiedätte, puhelin soi, yhtä ja toista heti hoidettavaa tulee ja niin tyhjät kolot täyttyvät. Paperitöitä ilmaantui myös yllättävän paljon juuri tänään.

Nyt saatoin kuitenkin pitää pieniä taukoja, käydä välillä keittiössä hengittämässä syvään. Pariksi minuutiksi oikaisin iltapäivällä jopa sohvalle ja yritin rentoutua.

Verenpaine on ollut aamulla ja illalla reilusti normaalia korkeampi, joten happamasti hymyillen vetäisin tänäkin aamuna yhteensä viittä eri lääkettä naamaani! Kolmea paineeseen ja kahta muihin puutoksiin.

Jos aikataulu olisi jo valmiiksi täysi, en kestäisi millään sitä painetta, en enää. Tämän eteen joudun syksyllä. Onnistuisikohan lomien ripottelu joka kuukaudelle?

Nyt on kuitenkin edessä viikko vapaata. Koira menee eläinlääkärille saamaan rokotusta, minä kosmetologille ja terapiaan, mies hoitaa kotityöt. Aika ideaalia, vai mitä?


4 kommenttia:

 1. Loma tekee varmasti tehtävänsä. Antaa voimia tulevaan.

  Kosmetologilla on ihanaa rentoutua.

  VastaaPoista
 2. Jee, juhannus pelastettu, sain 70 sivuisen esitteen teon urakan :D

  VastaaPoista
 3. Arleena, kunnallisissa töissä on ehdoton hyvä puoli tämä lomien kertyminen, vaikka se leipä on muuten pitkä ja kapea;)

  Ari, hieno juttu! Et ehkä pane pahaksesi, vaikka jää juhliminen vähemmälle.

  Oikein suloisia juhannuskelejä teille molemmille sinne Turun seudulle!

  VastaaPoista
 4. On se joulu ja uusivuosikin mennyt ilman juhlista, miksei sitten juhannuskin :D

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...