perjantai 12. kesäkuuta 2009

Kyllä tää tästä


Postaukset harvenivat heti, kun bloggaaja joutui töihin. Torstai menikin vähän kituen, verenpaine, ehkä jännityksestä, huikean korkealla ja turvonnut ranne kipeänä koiran nostelusta. Mies jäi puolestaan nyt nauttimaan koiran kanssa kotielämästä.

Mutta itse työssä ei ole ollut mitään vikaa, vaikka hidasta ja opettelua se edelleen on. Puolittajani on ystävällisesti ottanut suurimman vastuun itselleen ja jättänyt minulle väljyyttä perehtyä asioihin. Tuttu työryhmäkin on ollut yllättävän suuri ilo pitkän kotonaolon jälkeen.

Tänään sujui sitten jo helpommin. Pyöräilin aamuauringossa seitsemän jälkeen läpi heräävän kaupungin. Vilma oli pitänyt huolen kotiväen herätyksestä jo viideltä, joten ajatus nokosista heti kotiin päästyä siivitti koko päivääni. Rannekin oli sopivasti parantunut yön aikana.

Yksi työhöntulorituaalini, uusien kenkien lisäksi, on aina ollut kaappien ja lokerikkojen siivoaminen. Se on jotain fengshuita sekin, että heittää töissä kelvottomat paperit ja tavarat pois ja järjestää muut käytännöllisesti ja kauniisti, itseä miellyttävään järjestykseen. Silloin voi aloittaa työt puhtaalta pöydältä. Varsinkin kun työnkuvani on nyt sovitusti hiukan muuttunut -ja selkiytynyt.

Vaikka itse pöytään en vielä tarpeeksi ehtinyt puuttua, ikuisuuspino tai pari on siellä edelleen.

11 kommenttia:

 1. Kaunis kuvitus tässä jutussa.

  Töihimeno, tai töihinpaluurituaalit ovat jänniä, vähän jokaisella on kai jotain omia juttuja. Uudet kengät on hyvä juttu, kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Töihin paluu kuulostaa ihan mukavalta ja toivottavasti on jatkossakin.Hyvää viikonloppua Katriina!

  VastaaPoista
 3. Onnetusta!

  Kuulostaa aika jännittävältä. Toivottavasti se nyt pysyy myös selkeämpänä.

  Uudet kengät, oivaltava juttu :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa sinisyyttä. Se rauhoittaa. =)


  Siulle olisi jotakin blogissani... =)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa mukavan rauhalliselta tuo töihinpaluusi. Pyöräily halki heräävän kaupungin ja fengshuita toimistoon. Vilma pitää sitten llalla huolen ettei nokoset veny liian pitkiksi illalla:-)

  Rauhallista viikonloppua pienen vipinän kerä kuitenkin!

  VastaaPoista
 6. Sooloilija, olen aina palannut kesälomalta töihin uudet kengät jalassa. Jaksaa sitten taas;)

  Yelian, kun edellisestä äitiyslomastakin on jo 23 vuotta, tämä pitkä tauko on ollut todella ihana!

  Lepis, tekee mieli jotenkin aloittaa alusta, pienillä symbolisilla eleillä. Seuraavaksi pyyhkäisen töissä meikkihyllyni tyhjäksi ja hankin uudet. Uutta, kevyempää työskentelytapaa taas opettelen terapiassa.

  Haaveilija, kiitän iloisena tunnustuksesta!

  Maaretta, vipinää riittää neulahampaitten väistelyssä ja tuon hömpän seuraamisessa. Se vaan on niin huvittava!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia tässä postauksessa, vaikka aina kuvasi ovat upeita.
  Kiva kun työhön paluusi on mennyt hyvin. Minäkin lähden maanantaina. Ajattelin jotain kivaa käydä maanantaina ostamassa. Työkengät olisi hyvä tapa aloittaa, mutta mielessä on nyt jotain kosmetiikkaa:)

  VastaaPoista
 8. Hmmm...uudet kengät. Mie taas vien töihin kaikki vanhat ja rumat mutta mukavat kengät. Ne,joita ei kehtaa enää ihmisten ilmoilla pidellä. Tosi on, että työelämä harventaa bloggaamista.Onneksi olemme kohtalotoverista tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
 9. Töihin menossa on omat paineensa. Ota viikonloput rennosti omenapuun alla nauttien tuoksuista. Rentouttavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 10. Nyt eivät säät ole olleet kummosetkaan, joten töissä päivät varmaan menevät kuin talteen. Totuttelua se vaatinee, mutta kaikki
  on pian taas tuttua touhua.

  "Herkullista" kahvia, kiitos.

  VastaaPoista
 11. Susanne, kosmetiikan ostaminen lohduttaa aina, töihin palatessa tai rahojen ollessa vähissä;)
  Minullakin on työhuoneen peilikaapissa täysi meikkiarsenaali niitä aamuja varten, jolloin poljen tuulessa ja tuiskussa ilman meikkiä ja tukka suorana. Saa asiallisen työ-lookin kuntoon asiallisilla välineillä.

  Vicki, sinä tosiaan olet nyt palannut pitkän poissaolon jälkeen myös entiseen työhön takaisin. Toivottavasti sullakin on hyvät fiilikset siitä eikä lisätyöt paina liikaa.

  Anna, kosteanlämmin kesäsää ainakin suosii viikonlopun viettäjiä. Hyvää viikonloppua sinullekin!

  Arleena, odotan vielä tottuvani työntekoon sen verran, että verenpainetaso laskisi lähelle normaalia. Nyt on vaarallisen korkealla, vaikka fiilikset on hyvät eikä kiireestä ole tietoakaan.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...