lauantai 13. kesäkuuta 2009

Kaikkialla kukkiiVihdoinkin viikonloppu! Herätys oli taas ennen aikojaan, kun Vilman aamu alkoi puoli kuudelta, ja pihallehan siitä oli lähdettävä aamutoimien hoitoon. Mutta yhdentoista aikaan heräsin jo päivän toisilta päiväunilta, joten ei tämä valitusta ole.

Sen verran olemme miehen kanssa jo osanneet palata normaaliin elämäämme koiranpennun ottamisen jälkeen, että lähdimme tavalliseen lauantaitapaan kaupungille. Minä suuntasin ostamaan rintaliivejä.

Löysin ihanat mustat pitsi-PrimaDonnat, jotka ovat olleet luottomerkkini ennenkin, mutta se koko: C-kuppi, ihanaa! Edelliset PrimaDonnanihan olivat kokoa 80 H. Olen käyttänyt C-kuppia viimeksi ennen lapsia ja parikymmentä kiloa hoikempana. Muut leikkauksen jälkeen ostamani liivit ovat olleet D-kuppia.

Kierros kirjakaupoissa ja salaattilounas olivat virkistävää vaihtelua. Vielä kun saisimme metsälenkit aloitettua uudelleen, niin olisin tyytyväinen.


Hauva näyttää yläkuvassa vähän moittivalta, mutta ei se ole tuntunut panevan pahakseen, kun on suljettu keittiöön petinsä ja tavaroittensa kanssa odottamaan. Tähän asti emme ole kuulleet sen vinkuvan lähtiessä tai palatessa eikä ole pissinyt yksin ollessaan. Mutta eipä ole tarvinnut vielä yli kahdeksi tunniksi jättääkään.

Talon takana olevat valkoiset unkarinsyreenit aloittelevat kohta kukintaansa, siniset aina vasta myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Onnea uusille- rintsikoille nimittäin. Miekin käytän leikkauksen jälkeen 75-80 C tai D. Jihuu!

  VastaaPoista
 2. Vicki, niitten lollojen kanssa käytin tiukkoja 80-senttisiä liivejä, mutta nyt saa olla 85C-D. Silti en tahdo millään uskoa, että nämä rinnat ovat omani, joskin ovat nyt vielä erikokoiset ja -muotoiset. Ei auta kuin odottaa syksyyn asti, josko vasenkin pienenisi vielä lisää.

  Mutta ihmettelen minä, miten ei tarvinnut mitään vaatteita heittää pois tai hankkia uusia vain leikkauksen takia!

  VastaaPoista
 3. Onpas koko pienentynyt huimasti ja varmasti samalla niska-hartiasäryt helpottuneet.

  Kauniita kukkia ja Vilmakin on söpö.

  VastaaPoista
 4. Iso muutos on tapahtunut rintsikoiden koossa. Olet varmaan ollutkin tyytyväinen leikkaukseen.

  Kyllä hauva on suloinen ja kukat kauniita!

  VastaaPoista
 5. Osaat ottaa Vilmasta tosi hyviä kuvia. Onko sulla kamerassa päällä joku tämä urheilu-viipotus-asetus? Vaikka meidän Sniffa on jo 'vanha', en tahdo millään saada siitä heilumatonta kuvaa. (Olen siis katsonut kaikki aiemmatkin kuvat ja lukenut jutut kommentoimatta, hyi minnuu! :D Ollut vaan niin... lomanalkajaisväsy ja ipanat kipeinä ja kiire, kais tiät?) Nyt voidaan vaikka vaihdella rintsuleita reissussa, jee!! :D :D :D

  VastaaPoista
 6. Arleena, ne säryt ovat poissa. On myös ylellistä kulkea kotona ilman liivejä. En silti meinannut uskoa silmiäni, kun D-kupit olivatkin liian ISOT.

  Susanne, olen todella tyytyväinen, mutta niin sanoi plastiikkakirurgikin, että yleensa kaikki ovat huojentuneita ja tyytyväisiä.

  Krisu, on mulla viipotus-asento, jos satun muistamaan, mutta enimmäkseen vain automaattiasetukset (kiitos siitä vinkistä alkuvaiheessa), ja salamahan silloin välähtää melkein aina. Ilman salamaa kuva on varmasti heilahtanut.

  Ihan sama juttu ollut täälläkin: olen lukenut vakioblogejani, mutta en ole jaksanut juuri koskaan kommentoida. Se taitaa olla kesäepidemia.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...