maanantai 1. kesäkuuta 2009

Kesä koittaa

Nyt tulee taas koirakuvia, kun kahteen viime postaukseen sain laitettua harhautukseksi kukkia. Ylimmän kuvan on ottanut poikani Joona.


Pieni Vilma-hauva on ihan täyttänyt päivämme ja yömme. Mies on ollut ensimmäisen päivän lomalla koiran kanssa ja minä ensimmäisen päivän töissä.

Yhdestätoista puoli viiteen ei ihan riitä yöuneksi muille kuin koiralle. Mies kertoi torkkuneensa pitkin aamua ja päivää ja minä taas pidätelleeni haukotusta. koko päivän Illansuussa sain sentään vetäistyä vajaan tunnin unta palloon.

Ei millään saa vielä väännettyä itseään pihalle neljän-viiden aikaan aamuyöstä, vaikka viisasta olisikin. Niinpä koira saa tehdä tarpeensa eteisessä paperille. Muuten kyllä onnistuu homma ulkonakin, jos ollaan tarpeeksi nopeita ja kuljetaan siellä vähän väliä.

Usein ei olla. Uusia yllätyskakkapaikkoja löytyy vierashuoneen nurkasta, keittiöstä ja olohuoneesta kahdestakin paikkaa.

Töissä oli luontevaa, kivaa ja rauhallista. Taitava sijaiseni oli varannut koko päivän perehdyttämiseeni uusiin asioihin. Onneksi hän jakaa kanssani vielä tämän kesän ja jatkaa sen jälkeenkin toimipisteessämme toisessa sijaisuudessa.

Nyt on heti edessä kaksi vapaapäivää. Suunnitelmissa on liikkua ulkona, kun se on viime viikkoina ollut lähinnä seisoskelua ja hidasta askeltamista koiran kanssa.


9 kommenttia:

 1. Ei vain kissat, osaavat ne koiratkin vetäistä tosi lokoiset päivät.
  Hauskat kuvat.
  Näyttää olevan täyttä touhua koko päivä koiran viemänä tai saat olla "lomalla" töissä.

  VastaaPoista
 2. Siitä se lähtee taas, työnteko. Unirytmi kai se pahin kompastus on, tuntuu nykyään, että jo puolen tunnin heitto nukkumaan menossa haittaa seuraavaa päivää.

  Ainakin Vilmavauvahauva ottaa lunkisti :)

  -eikka

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä taas kuvia Vilmasta,sehän on syntynyt poseeraamaan!
  Kiva että työhön paluu sujui hyvin:-)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kukatkin ihania ovat ;D Mutta Vilma vetää pisimmän korren! Ihania kuvia taas.

  Ja kiva kuulla, että työt alkoivat rullata ja oli pehmeä lasku. Nyt kesästä nauttimista taas pari päivää ennen loppuviikon töitä.

  VastaaPoista
 5. Oi että tuota Vilmaa kun se on söpö. Kuvasi ovat ihania!
  Mukava kun työt alkoivat hyvin!

  VastaaPoista
 6. Vilma on syötävän ihana mäyrisdaami ja tarinasi siitä niin elävää ja todellista.
  Mäyrikset eivät ole ihan nopeimpia sisäsiisteyden kanssa, koska se ei ole koira laisinkaan. Kun sitä katsoo ja tarkkailee, niin huomaa että sen sielussa asustaa hieno daami sielunvaelluksella. Siksi se ei kuraa tassujaan ulkona asioidakseen ja siksi sillä on henkilökunta joka herää aikaisin askareisiin jos nyt nukkumaan joutaakaan.

  VastaaPoista
 7. Arleena, koiran keskeisimpiä tavoitteita näyttää olevan elämänsä tekeminen mahdollisimman mukavaksi. Miksei itse asiassa meidänkin, hmm.

  Eikka, unirytmi se on, joka sekoittaa kenen tahansa pään ja se sekoaa tosi helposti. Tänäkin aamuna nukuin pienissä pätkissä ja luulin herääväni päivällä, kun olikin vasta aamukahdeksan.

  Yelian, töissä oli niin tuttua ja turvallista. Saa nähdä sitten, kun päästään tositoimiin ja aikataulujen sykkeeseen.

  Sooloilija, yhtään ei haittaa vaikka ilma viilenee, yhtä kaikki se on edelleen kesä. Harmi vaan, kun ihminen tottuu niin nopeasti olemaan liikkumatta. Parin viikon jälkeen sitä tarvetta ei enää ole;)

  Susanne, kiitos, kaikki kuvat on otettu vielä eri kamerallakin.

  Annu, kiitos hyvästä kommentista: nauroin katketakseni! Poikani Luna-mäyris on juuri tuollainen daami, jota ei saa kynnystä kauemmaksi vesisateella tai kurakelillä:)

  VastaaPoista
 8. Työhönmeno tunnelmissa siis täälläkin ollaan. Mun toinen työpäiväni oli aika raskas, mutta johtuisikohan se siitä, että heräsin 4.40, enkä saanut enää unta palloon.

  VastaaPoista
 9. Vicki, niin sinäkin olet taas aloittanut työt! Ja yöunet sullakin siitä sekosivat. Toivottavasti saat ottaa nokoset kotiintultuasi.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa, kiitos!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...